kollection of?




bilder från: tro mig, bikbok(haha)

in lalala-love with u

you make me more happy then a pig along guinea pigs

sthlm

16 h kvar till matematik provet.
djurgården faktiskt

facts:

- la vérité sur notre vie, n'est que la vérité n'existe pas
A.W

julia, här har du din låt


right in front of u

Såg en kommentar i inlägget under att jag och Julia har fått äran att vinna "månadens blogg" i JsomiJulia.se. Skit kul, det är skit kul att bli nominerad och röstad på. Tack, Julia!
Jag har precis sagt hejdå till familjen Mariani och fick en väldigt trevlig överasking av viktor hektor som jag kommer använda i sommar. Nu är det ner i sängs, har sjukt ont i magen och vill bara sova. Gott. Vill inte till skolan. Wtf.

This is me. Not you. Crappy camera.

snyggt

trööött. jobbade 9-21:30 igår och 11-19 idag men har tjänat mucho dinero och jobbat med bästa vän båda dagarna. igår efter jobbet drog vi till lisa som visade sig bo på drottninggatan(150 meter från mig, så jag och cornelia var hemma på 5 min) massa rytmus folk och en och annan östra realare eller kungsholmare men det var grymt kul att träffa typ 20 av dom som ska med till österrike.


lisa är söt och glad


louise är snygg


julia och cornelia


nu ska jag åka till jack och "plugga matte". MAc prov på tisdag :(

darl


Ärliga blå ögon?


cravcravcrav

Idag har jag varit i stan och köpt underkläder och STRUMPOR (YES) men nödvändigt. Snart kommer august på middag och jag har haft tråkigt sista timmen nu och sminkat mig med en gel eyeliner jag fick i födelsedags present från make up store, det blev väldigt fint dock. Nu sitter jag och kollar på min "hemliga serie" ni vet, den serien man är helt besatt av men det är pinsamt att säga vilken? (bara at jag har kanske tre sådana). Nu väntar jag på älskling som ska komma på middag sen ska vi på bio, för han har smittat mig med sitt hals ont, fast jag låter inte som han dock, haha, han låter för-jä-vlig.
Je suis en visite:

Min nya ring som jag älskar. (jag vet att jag har den på fel fingrar, kan inte ha den på dem andra) klänning från Monki


victoria secret fashion show 2009




äckligt smal





cypern long time ago


biljad på hotellet


favorit standen


made that clear

Now how I remember you
How I would push my fingers through
Your mouth to make those muscles move
That made your voice so smooth and sweet


the one with the trubbel

blev arg på min miniräknare som jag fick av södra latin för att den räknade fel eller sa ERROR. sen slog jag den ca 5 ggr och sen la den av. så därför köpte jag en bra miniräknare. 799:- kostade den. känns ungefär som att kasta hundralapparna i skolans toaletter eller klippa hjärtan av dom. en miniräknare för 800 spänn?

men jag orkar inte ha världens sämsta miniräknare och jag tänker sätta VG i matte C så därför får det vara värt det.

and we hate this place here, it’s our home. It’s our home.

Jag gick hem från skolan för att jobba idag, kände mig allmänt snurrig och illamående. Jag har packat alla grejer och nu ska jag åka till pappa min, i Gamlastan. August kommer på middag sen och sen om inte Julia har massa östra-plugg så tänkte jag gå på den vanliga promenaden vi tar då och då. Och även fast vi har bloggen så känns det som att vi ses hela tiden, but no. Så jag saknar dig henne. Fan vad livet kan sjunga ibland.

u, me and all the king and queens


on my wall


Draft: Okt. 7, 2009

jag kan inte sova så därför ligger jag och lyssnar på musik och skriver blogg inlägg på ipoden istället. Jag fick min lön idag som var större än förväntat men sen råkar det vara december också vilket betyder köpa julklappar. Jag hatar julen, julen är en jävligt ångestfylld dag som jag helst vill slippa iår eftersom att jag måste bestämma om jag ska vara hos mamma i Sthlm eller hos pappa på landet, och jag vill egentligen bara slippa hela julen eftersom att jag inte vill vara hos någon av dom. Det årliga julspelet är den perfekta benämningen på det hela eftersom att allt är ett skådespel i min släkt, ingen vill egentligen vara där.


julie draft stray

jack har bett om att vara gästbloggare en gång i veckan

idag har jag skrivit tre prov, espanska, engelska och Cmatte

claudia imorgon kör vi studio, ringer dig snart

och du kommer att få ett kvitto för österrike första betalningen


sommar 2009 bild

What's up?!

Nu är det nämligen såhär, okänd person, även kallad Jack i vissa sammanhang har fått tillträde till att göra ett blogg inlägg. Kommer nog aldrig få göra det igen så tar tillfället i akt;
Jag bjuder på månadens "What's up" bild, signerad Flora...


.
Jag älskar även dig Julia, men det är en helt annan femma...

The future




Summer of 09 and 08.
Har pratat med lite med pappa idag om sommaren 2010. Kollade på biljetter till Italien i början av sommare. 500 spänn fram och tillbaka. WAZUP? Hur billigt som helst. Hoppas att lägenheten är ledig dom veckorna jag vill vara där, dem som är på är på. Skit kul. Sen håller pappa på och fixar för fullt med lägenheten i Spaninen (eller radhuset, men han vill inte erkänna det) så det är ett alternativ. Hänga på Teneriffa några veckor liksom. Sen har vi min kära släkt i frankrike, min kära farbror med världens finaste hus och pool, 3 timmar från Paris. Måste öva på min franska tills dess. Hänga med kusinerna. Sedan Emmaboda. tut tut peep peep. Och käraste Yasmine kommer hem. Nu drömmer jag mig bort, det jag ser mest i framimot är Österrike med sköna männsikor. Snö. JA! Ska sova nu, om ni visste vårat lösenord så kommer ni se antal utkast inlägg som jag skrev inatt pga sömnbrist. Dusch, sova. nu

where there is smoke..

..there is usually fire

l-l-egal

Jag sprang runt som en galning i skolan och letade efter min foto lärare men hittade ingen. Ska prata med henne imogon. Jag och Julia ska fota i studio och jag har redan massa idéer. Som jag håller hemligt just nu (Julia, skriv i utkast och sen dina tider i skolan). Nu ligger jag och väntar på thai mat. Care-face. Idag hade jag utsvängda jeans, skinnjacka, pälsväst och converse. Och alla kollade på mig som om jag var queen of the tunnelbana. Någon måste ju vara det(?). Hahah. Har ingen bild. För jag har inte hämtat mig tegelsten men jag ska göra det för det är min läxa.




new york

igår drömde jag att jag var i new york. och när jag skulle sova igår så fick jag tillbaka precis samma känsla som jag hade när jag vaknade. men jag lär ju inte få åka dit på ett tag pga min ilegala verksamheter som jag höll på med för ett halvår sen. he he.


precis såhär såg det ut i min dröm och jag var på 11:e våningen i en asliten och sjaskig lägenhet.

week foureight


black is black

sexig sovskjorta på, ny duschad och ny målade svarta naglar. Goodnight!

café voltaire




julias dag i bilder. fick ta med mig 30 bullar hem från jobbet som fanny så fint delade upp i påsar och nikita skrev allas namn på påsarna. första bilden: patric, fanny och nikita

let it fall

 


saker att se fram emot

saker att se fram emot:
nyår(om vi inte åker till köpenhamn är det väl någonting annat som händer. buhu, jag vill inte åka till köpenhamn för jag vill inte vara ifrån baby på nyårsafton. dvs vårt första nyårsafton)

jullovet(jag hoppas att någonting speciellt roligt händer och att det inte bara blir ett plugga/sova lov. kanske hälsa på låtssas syster i olso eller åka till glasgow med brorsan. fast nej, nu har jag det. om vi inte åker till cph på nyår så kanske jag och mina tjejer i klassen kan åka till berlin)

köpa ny dator

österrike(sportlovet med claudia, cornelia, isabelle, alvin, påsen, fredrik och 25 till. saalbach)






min absoluta favorit bild på claudia

cavallaris


On my ipod at the moment


what gives

Kom nyss hem från en promenad med August och kom hem till min käre mor som inte får prata med någon för hon ska göra någon ritual grej.... tur att man kan göra mycket genom tecken språk och ljud bara. Ska snart sätta mig och plugga till Text provet jag har imorgon och kolla vad mer jag har och göra denna vecka.

Jag såg att Julia som har bloggen "Jsomijulia.se" har nominerat mig och min Julia till "månandens blogg November" skit kul! Så in och rösta nu! Såg att det var andra bra bloggar också, kul att hitta något nytt att läsa. eh. Ska kolla sista avsnittet O.C. innan jag kör.

Jag och julia sommaren-99



kingdom come


ey

Jag har kollar hela sista säsongen av O.C. som jag inte sett innan på en dag. Not cool. Dock inte sista avsnittet. Väntar lite med det. Jag, August och en liten hund var ute och promenerade på djurgården idag och tog bilder, ska sno åt mig dem när jag får åt mig August kamera. Ska åka till honom nu, tror jag. Om jag orkar. Det tar ändå 13 minuter. Julia, jag är inte avis på dig. Ha ha. Nu fick jag ett MMS nu från min pappa som är i Spainen på en tallrik full med scampi. Hahaha.

 

 


photograf smart


claudias tack tal


the chocolate calender


idag hade jack varit ute och köpt frukost och när han kom hem så stod han bakom mig och prasslade och såg extremt skyldig ut. efter att vi varit ute och jag kom hem igen så såg jag att han lagt en chokladkalender på min säng <3

likeable

har just räddat 5 videosar från att raderas från min kamera som är filmade under de senaste veckornas helger. tex claudias tack tal som kommer upp snart.


pure photoalbum



helt vanligt fotoalbum. beställer 100 bilder från i sommras men måste beställa 200 till för att fylla ut.


gotland

stockholm

födelsedag i sthlm och visby

malta

malta

stockholm värmdö hässelby

gotland tofta + middag



-

sida under uppdatering


a principal question


när jag glömmer bort vilken musik som är det bästa så brukar jag gå in på min gamla blogg i musik kategorin.spelade den här nyss på piano, men orkade inte skriva hela texten och vi har ingen skrivare.

claud, vilken låt?

yes

Jag kom till skolan, jag gick upp fast jag knappt sovit något så gick jag upp. FYRA timmar för tidigt satt jag utanför klassrummet och inte en själ var i skolan. Tack klassen. Jag älskar er. Nu håller jag på att fixa i mitt rum och gör det bästa med att vara uppe tidigt. Tack för mig!

keffaste kameran I STAN

amazed


New moon

Jag ÄLSKAR filmen. Man skrattade, grät, hoppade till, allt. Den var så otrolig. Så jävla cool gjord. Om man älskar twilight, AVGUDAR man New moon. Så klart var slutet lite luddigt för n00bs som inte läst boken men efter som vi bara var fans som såg den igår var det ingen dom klagade. Jag ska obsessa över det här länge nu, jag har legat och drömt om den och hört Bon Ivers "Rosalyn" om och om igen. Off to school.

let me know please

skrev en uppsats om happiness för någon vecka sen. när jag skrivit klart och läste igenom den förstod jag att jag hade skrivit en jävla A4 om hur besviken jag var på mina föräldrar och inte ett skit om happiness. Så nu har jag skrivit om, eller jag skrev en till lika lång del. Så jag ska bestämma om jag ska ta bort hela första delen eller bara radera vissa partier som inte hör till ämnet.

claudia är på natt bio med någon i hennes klass. i kista. de har sett twilight ett nu och började se den nya för någon halvtimme sen. och claudia berättade att hon pratat med sin pappa för att presentera alperna 2010 vilket gick IGENOM!!!!

claudia blåser ljus på födelsedagggg

sad one stories?



jobbade 12-18 på gymnasiemässan idag. har haft smilet på hela dagen men är ändå inte supertrött. och inte hungrig. ikväll vill jag sova med jack men jag måste skriva ett arbete som ska in imorgon.

hjälp mig

grejer kvar i skolan innan jul:

1.kost och hälsa 20/11
2.debatt partiledare kd 22/11
3.mellanösternanalys 22/11
4.happiness individual två sidor 2/12
5.läxtest gpoäng matte c 25/11
6.matematik c prov tre timmar 1/12
7.två a4 miljöprodukt eller problem 2/12
8.group assignment film 2/12
9.samhällsprov 8/12
10.prov på miljöfrågor 9/12
11.putsa på laborations arbete tio sidor för mvg 20/11
12.läsa goete 25/11
13.dansuppvisning på idrotten två minuter 26/11

WAWAAAAAW

JULIA!!! CALL ON ME

finally

Så länge jag har väntat. Ett halv år nu har jag väntat och dagen är ÄNTLIGEN här. Jag ska se NEW MOON på bio. Och jag är så ounik för så många tjejer känner samma glädje som jag idag, och jag går med en vän jag delar den med. Jag är en tönt. En glad tönt. Vilket är allt som räknas just nu.


don't ask, because i donno know


Alpish

Julia, jag ÄLSKAR nya kategorin. hahahaahah. happy claud nu.

baby you've had your conclusion

hahahhahahahahha, nu ska du försöka bli vän med mig genom att köpa thaimat till mig.

ALPERNA 2010

"Få skidorter slår Saalbach när det gäller after-ski. Denna inbjudande skidort har gång på gång blivit utsedd till den bästa och vildaste platsen att fira en väl genomförd skiddag på. Det säger inte så lite! Vi rekommenderar ett besök på Hinterhag Alm på toppen av barnbacken av alla ställen. Här erbjuds livemusik och härlig stämning men kom bara ihåg att beställa bord. Kan du inte få nog så vallfärdar festglada människor vidare i Saalbachs stjärnklara afton. Till slut hamnar de flesta på baren Underbar som också den bjuder på livemusik. Men Saalbach är så mycket mer än pjäxdans, Glühwein och fest. Skidområdet Saalbach-Hinterglemm är ett mycket modernt system med ett stort antal liftar som snabbt tar dig runt i det 200 kilometer stora området som träffande kallas Ski Circus. Liftköer är sällsynta och skidåkningen är varierande och speciellt anpassad för barn och mindre vana skidåkare. Tillhör du de mer erfarna finns det massor av utmaningar att hämta i skidterrängen som många menar hör till den absoluta toppen bland de österrikiska skidområdena. Bland annat tog Pernilla Wiberg VM-guld här 1991. Saalbach är en av Europas mest genuina skidorter med mängder av aktiviteter för barn. Trots festliga och intensiva dagar tar man det lugnt i Saalbach. De många restaurangerna i byn välkomnar gärna barnfamiljer. Vill ni prova något nytt kan vi rekommendera ett besök på restaurang Spielberghaus som är beläget i terrängen. Hit tar man sig med pistmaskin och åker pulka tillbaka. Byns inkvarteringsmöjligheter är goda och präglas av den atmosfär som gör Österrike så omtyckt. Saalbach doftar av historia och tradition och värdarna på din semesterbostad bidrar till en härlig tyrolerstämning. Saalbach välkomnar dig, din familj och alla dina vänner"


he he kopierat från nothlanders hemsida


besterphone

förra gången när jag skrev ett deppinlägg så skrev claudia ett efter "det verkar som att julia har haft en hemsk natt också" och nu tänker jag skriva "det verkat som att claudia hade en hemsk natt också". men eftersom att vi nästan är systrar går väl ledsamhet parallellt. jag är iaf glad att jag var i skolan 08:00 imorse och har spelat glad hela dagen. hatar att vara hemma så nu bor jag nog hos felix resten av mitt liv. men.


VI SKA TILL ÖSTERIKE VECKA 9, ÅKA SKIDOR OCH SNOWBOARD, SUPA SKALLEN AV OSS OCH FESTA HELA NÄTTERNA PLUS AFTERSKII OCH GLACIÄRÅKNING.

så jag är hur glad som helst nu för nu har man något att se fram emot. det har jag inte haft innan, typ jullovet nej ingenting, typ nyår köpenhamn nej för det är inte ens bokat. men nu blev det som det bästa kunde bli plus att det kostar typ 5800 och då får vi liftkort, tre rätters middag, resa med buss 30 h, boende, skidskola för sådana som heter claudia, frukost och lunchpaket. och cornelia ska med, kan det bli bättre. cornelia, claudia, alvin, isabelle, fredrik och gustav, och kanske rasmus.


the oc


u learn

Inatt tog alla mina känslor som har samlats på i hela mitt liv över. Krossade hjärtan, svek, stressen, alla dåliga fyllor, ja, allt. Skrek, grät, grät blod. Ville bara försvinna, visste inte vart, ville bara skrika, men visste inte om någon hörde mig. Jag är så trött idag. Men mycket bättre. Efter Julia ringde och berättade att vi ska åka till alperna. Jag är så himla glad. Jag ska åka med tre av mina bästa vänner till Österrike. + ett antal sköna människor. Jag är defentift ingen skidåkare, för jag är så jäkla skraj men det kommer ändå bli så kul. Och Vendela var helt fantatisk på uppspelet igår, tårarna nästan kom. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket. Ska göra engelsk språkhistoria sedan träffa älskling när han har slutet. over n out. Jag ska försöka att inte börja packa till vecka 9. Ha.


OMGGGGGGGGGGGG

VI SKA TILL ÖSTERRIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!


...

idag har jag varit glad i skolan. nu när jag har börjat hata att vara hemma så är det positivt att gå till skolan vilket är riktigt bra egentligen. har varit med stella hela dagen och vi har gjort en massa bra saker eftersom att vi är ett sånt fantastiskt team tillsammans. vi har: ändrat vårat schema hos schemaläggaren så att vi slutar tidigare på tisdagar, 14.15. vi har gått på extramatten och jag innan dess köpte julmust och massa lussebullar, vi har snackat om köpenhamn på nyår lite mer och kollat treornas UF företag.

inte nog med det. idag har jag lyckats höga lönen på mina två jobb: caféet och ef. på caféet så är skillanden kanske inte så jättestor men jag ringde bara ett samtal till löneansvarig och ordnade så att jag har samma lön som mina jämåriga kollergor. ef ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba tors, fre, lördag på gymnasiemässan vilket jag kommer göra. tors: 13:30-18:00 fredag: 13:00-18:00 och lördag: 10:00-16:00.




hahha

hhahahhahah, VARFÖR läser du hans blogg claud???

he he

julia, kolla utkast, haha

skii

Vill att far ska komma hem så vi kan planera alperna resan. Låg på lektionen och tänkte: Nice. Yeah. Skönt folk, skönt väder, snygga skidglajjor, coola mössor, en isbjörn, marbro menthol, varm choklad, afterskii, googlebränna. U name it. Julia, vad hette det vi skulle åka till? Ska checka hemsidan nu.

Imorgon börjar jag 08.10 med världens skönaste mentor som bjuder på fika för att fira mig och Reggie, som fyller arton imorgon.

Ska åka hem till min A och sova nu. För att göra min kväll ljusare.

whats up handsome






likeable

den döda vinkeln, socker, mannen i den vita hatten, gravitation, max 500, berg och dalvana, klåparen, utan dina andetag, blåjeans, vad två öron klarar, ingenting, columbus, pärlor, sverige, chans, kungen är död, duett 747, musik non stop, det kanske kommer en förändring, dom som försvann, järnspöken, ansgar och eveline, månadens erbjudande.


tänkte precis skriva att jag inte ska börja lyssna på kent igen men vad har jag gjort den senaste halvtimmen?

this is

jag-kan-inte-vänta-tills-på-torsdag. OMGGGG


the mischa barton project




i heart u



gotland


peanut


julie talk





är så jävla sjukt trött att jag skakar men jag ska sova om 5 min. helgen var nice, eller vafan jag borde ha tagit bort mig själv i fredags när jag blandade piller med alkohol, vilket jag inte tänkte på. inte ppiller utan andra som jag tar varje dag inget farligt men jag kanske borde ha tänkt lite längre.

det är underbart att claudia tror att artonsårsfesten inte kommer överträffa sjuttonårsfesten men det vivlar jag inte på. lördagen var middag hos kelly. bland de finaste husen jag någonsin sett, det var så fint. spotlights i hela huset, jaccuzzi toaletter och storbildsskärmar i hela huset men ändå personligt. sedan åkte vi till spånga med pedeln och tog 7 pers taxi därifrån men bästa taxichafförn som tillfredställde våra party behov genom att spela hög house/rnb musik påväg till älsklingen.

älsklingen tyckte att mina tjejer var lite högljudda men allt gick bra. jag drack två glas under middagen vilket var det hela för kvällen. kom på i lördags hur mycket jag gillar mina tjejer i klassen.

har jobbat idag, och såg att jag jobbat 6 ggr den här månaden 5 söndagar och en lördag. ska köpa dator för jobb pengar i somras under de kommande veckorna. det andra som finns i mitt huvud är alperna. Jag, claudia, beata och louise. jag orkar inte vara rese-ledare men det verkar faktiskt som att alla är på till 100 procent.

baby whatever you like


The best weekend

Min helg har varit helt underbar. Så fina vänner, fina presenter, ja allt. Det var bäst, igår låg jag bara och sov och hände med pappa, han åkte till teneriffa imorse. Skönt för honom. Idag ska jag till adidas lagret i Luma och sedan filma resten av August och Julians film. Innan det tänkte jag åka till Julias jobb i Sickla och mysa där. Så låt dagen börja. Ciao.

CLAUDIA 17 ÅR I BILDER


glad claudia på födelsedag


claudia får present av jossan

happy claudia har blåst ljus på tårta

jossan, love och august

claudia innan hon blåser ljusen

claudias tårta

claudia öppnar champange

nu är jag sjutton

Hur ska artonårsdagen slå snartonårsdagen? Det kommer den nog inte. Tack alla mina vänner för världens finaste presenter och att ni är mina vänner! Ska läggas i koma nu.

.

JAG ÄR SJUTTON OCH KUNDE INTE VARA LYCKLIGARE!

the same day


melvin goes cra


baby you've return


mitt sovsällskap alla dagar förutom en den här veckan. Bläcky. Han är bedårande, engelsman, singel och har släktingar i oslo, Crabby som då är Krabba. Bläcky är bläckfisk och grön, härstammar från engelska sydkusten, Torquay.

seventeen babe

claud: ge mig en förvägs-resumé om vad som kommer hända imorgon.

julias förvägsresumé:
när alla kommer till claudias 17års fest så kommer alla bli tilldelade nya namn, varför? tja ingen vet.
vendela och julia kommer göra om claudias toalett till "kontoret"
jossan kommer finna kärleken bland claudias killkompisar som hon inte träffat
claudia och august kommer avslöja en hemlighet som börjar på G
martin och love kommer spendera kvällen i gästrummet
lycke tar med sin älskling och emma blir kidnappad av sin




collage for


i helgen blir det: 17 års fest a la claudia, drinkar, presenter, rené bervier, pendeltåg, partyhattar, vanlig hatt, kungsängen, middag hos kelly, plugga engelska, spanska, matte etc etc, partymusik och jobb.

last day on earth................

Jag har varit uppe i 100000000 år och jag kunde inte ens sova på min egen mammas födelsedag. Jag kan ju lika gärna glömma sömn inatt då. haha. Innan min arton årsdag kommer jag väl vara uppe en vecka. Sista dagen som sexton år idag. No more sweet sixteen. Ingenting behöver ändras. Ska hämta ut ett paket till mig själv nu och hämta mammas andra present.

-.

I'm in the distribution, I'm like Atlantic
I got them motherfuckers flyin' 'cross the Atlantic

friends


hi

Jag har varit i skolan hela dagen och gjort mitt omslag till skivan, är otroligt nöjd. Nu har jag kollat på 90210 med världens sämsta avslut på ett avsnitt, som dem alltid har och nu kliar det i fingrarna tills jag får se nästa.

Skulle egenligen färga mitt hår imorgon men ikke, min frisör har väl fått svininfluensan eller något.............i'm sad.

Imorgon fyller mor år, dagen innan mig. Kul att hon fick åka in på sjukhus på sin födelsedag för 17 år sedan för att få mig, men det var nog värt det. Jag, mamma, moster och mormor ska ut och äta middag. Först ska hon få världens bästa present av mig dock. he he

Pappa har nästan godkänt att jag ska få göra min tatuering, han hade iförsig druckigt några glas då men jag ska göra den, han kommer nog bara bli glad.

Jag ska sova, TIDIGT för en gång skull. Annars kommer jag inte upp, det ba gå inte. Ska kollar på vänner eller något, eller, vete fan. WHATEVER.



on my deskop




gossip girl


älskar när hon gick från baby girl till rockig brud.

Claud by julie


the same day

har letat i en kvart efter en avi men hittade istället mitt övningskörnings-tillstånd. nu har jag tre handledare men kommer nog bara köra med en, vilket är min gudmor som är i barcelona nu.

på engelskan ska vi skriva en essay som happiness. har skrivit en A4, men på svenska så jag tänkte börja översätta snart. what is happiness to you?

idag är en ligga i sängen och äta glass dag.

på idrotten ska vi göra en dans på två minuter och i min grupp ingår: julia flora, stella, louise, antonia, kelly, hannah och jessica. vi började idag när vi slutade vid halv 12 och det blir säkert asbra.


mors


mischa barton





i felt you so much today


honey


blond, red

Nu ska jag till skolan, lyssna på kents nya "röd" och sedan bli en blondin.

nada

Har varit hos familjen mariani och ätit middag och nu har jag tagit upp kontakten med en hur gammal killkompis till mig som helst. känns kul. bra söndag. tja

years that pass

Inatt har jag sovit 14 timmar. Min sista helg som 17 åring spenderas med sex and the city och liggandes i sängen. Jag har aldrig längtat så mycket att fylla år som jag gör nu. Tänk om ett år när jag säger: Det här var mitt sista helg som 17 åring, som barn. Aldrig mera vara under arton. Med den känslan får jag en klump i halsen.
Ärligt känns det som jag stannade vid femton. Wow. Ska klä på mig och göra svenska nu.


Bara en glad tjej på hela snart 15 - klass foto i nian

miss u love

jag ar trott på det här,att aldrig kunna sova att alltid börja tänka och bli ledsen, arg och ingenting alls.

je ne sais pa

Idag har kommit fram till:
Att man kan ha konstant huvudvärk i 48 timmar
Vissa killar på sex and the city ser as bra ut
Att man (jag) kan äta en hel burk med jordnötsmör på mindre än en vecka
Att internet shopping inte är så dumt

breaking it up


saturdayday

Jag kollar på satc. Ska ligga hem och göra det hela dagen. tror jag.

- "Men who is good looking are never good in bed cuz they never had to be"


satellite heart


vila i fred

livet är så jävla orättvist. du var inte värd det här. under den kväll vi var där ute på värmdö, körde ölspelet men du drack vatten, och sen skjutsade du hem oss. under den kvällen var du glad. ikväll går det inte att vara glad för att du dog igår.

när någon dör får man livsperspektiv. tre personer har dött i claudias omgivning de senaste åren. tre personer för mycket. alldeles för unga, alldeles för många som saknar dem. 

trots att jag kände inte dig och träffade dig bara en gång, alla tankar åt dig O.



frequently

jag mår SÄMST! mådde hur bra som helst igår efter jag tagit vaccinet bara att det gjorde förjävligt ont i armen men nu har jag varit illamående hela dagen och har ont överallt. läste nyss på aftonbladet.se att vaccinet är gjort av influensapartiklar så att kroppen ska känna igen dem när man drabbas av svininfluensan och bygga upp en imunförsvar innan. och har man tagit vaccinet kan man inte blir smittad. ja ja hellre må sämst i några dagar nu än att dö i svininfluensa, det känns inte så värdigt. 

tgi.....

Ikväll ska jag vara med världens bästa killar och äta mat. Det kommer antagligen bli bara massa prat sen burger king sent istället för matlagning som jag föreslog. Jag var på stan efter skolan och fick hem ett par shorts. ha. Passande årstid. Välförkänt vecka. ++


bästis länge sen


american boy

snyggsnyggsnygg. Vilka snygga bilder du har lagt upp och tänkte lägga upp Julia! haha. Har ätit mängder av sushi och sitter och väntar på att August, min läxhjälp för dagen ska komma. Sen blir det en tripp till stan.

Draft: Nov. 5, 2009

vem ska vaccinera sig mot svininfluensan om 1 h? JULIA. Slutade 10:30 idag efter att ha kollat på låt den rätte komma in på svenskan. älskar torsdagar!!
this is my firend claud


my lllllllllove


my next best love


my hometownnn

my homegirlll

embrace yourself


.;sugar


is not to cool for school

Idag lämnde jag skolan när det var kolsvart ute. Vi håller på att göra en CD skiva. Och min komer bli så jävla cool, och alla mina vänner vet exakt vilken artist jag tar om jag får ett sånt projekt. Nu längtar jag bara till nästa vecka. Mycket sömn inatt, vilket var skönt. Nu ska göra pasta. yeahyeah. Comviq suger

Idén till videon är genial


låt oss minnas sommaren




stress

Det har varit jobbiga två dagar utan sömn och ont i magen. ska sova så länge min kropp vill nu.

nate och blair


bestearphone

buhu nu är jag ledsen för att mina favorithörlurar har krashat. och dom är köpta på arlandas jvc och jag har inte sett dom någon annan stans. men jag får önska mig sånna i julklapp för det skulle vara en väldigt bra julklapp.



4ever happy

Jag har världens största paket på mitt skrivbord som är till min käre mor, som fyller år dagen innan mig. Jag kan inte vänta med att ge henne den. Idag fick jag bara ett slag i huvudet när jag satt på svenskan med Amanda hur lycklig jag var med mitt liv. När jag kom hem en timme senare förstod jag inte varför jag tänkte men det höll mig uppe hela dagen. Jag ligger och kollar på satc nu, om jag ska vara helt ärlig tycker jag att Carrie alltid har något skit problem med Mr. Big. Det är synd. Imorgon ska jag och Julian spendera en del av eftermiddagen på apple store.


puss

oh yes, gjorde just av med 1000 kr. en klänning, ett par leggings, en bh, en present till claudia och ett par handskar.


todays experience

idag har jag kommit på hur mycket jag längtar efter att flytta hemifrån.


saturday baby



17

RSVP:a på facebook foks!

winter can begun

Idag är det första november! Det känns som man totalt har missat hösten. Ju snarare blir det sommar liksom. Jag ska packa mina grejer och åka till old townie nu. Tretton dagar kvar tills jag är 17 år som alla andra!!!!! WOHO. Är på jätte bra humör. PUSS

skit ful hahah


RSS 2.0