ÖSTERRIKE

hehe, det fanns internet här. dock har julia ingen kamerasladd så det blir snodda från minna.
resan hit gick förundransvärt bra men en del jävligt konstiga saker hände. jag och claudia bor i olika rum så jag är med cornelia och minna och vi har bästa rummet, flyttade in en spegek från korridoren och bytte mot en tavla.

jb


Tack för en underbar kväll till Lycke. Kent överraskar en som vanligt. Wow Jocke berg, snälla.
Jag mår illa. Det måste vara resfeber och sömnbrist. Jag ska sova. Ska. Godnatt. Imorgon åker vi till Alperna. Så sjukt jäkla NAJSSSSSSSSS. Ta hand om er nu barn. Puss

vi drar nu!

detta ingår i claudias och julias kost med till österrike(buss resa ca 30 h):
två paket maryland
två paket brago choklad
6 baugetter med ost, skinka, kalkon, sallad, gurka och paprika
6 plastlådor med pasta sallad
julmust
1,5 L brämhults hallon
äppeljuice
vatten
3 kexchoklad
3 sport lunch
yeh yeh yeh
vi åker imorgon, om 8 h.
ha det så bra allihopa medans vi är borta, vi kommer ha galet kul där nere och mycket att berätta när vi är tilbaka.

hard work work


sarahclaudia




noir


individuella val

utökat: företagsekonomi A och webbdesign. steg 5 spanska som andra hand(hoppas att jag inte får det)

rubrik


Agree?
Idag är jag på alla sorters humör. Jag är törstig, trött, pigg, glad, sur mm. hela dagen. Resfebern är på HÖG nivå. Jag har rest sen jag var tre månader gammal och ändå mer jag dåligt innan jag åker. Fast ett bra dåligt. Såklart. Idag har jag laddat ner kanske tio filmer till iphonen att ha på resan. bla Juno, napoleon dynamit, virgin suicides, the perfect score, family guy och mera. Några av dem är favorit filmer, andra har jag ingen aning om, snälla, virgin suicides? Vafan. Går inte till skolan imorgon heller, fast jag har grejer att göra. Ska lämna tillbaka lite grejer som folk glömde hos mig i lördags och läkarintyg.

Äter junior mints. Nya favorit godiset. Godkväll!

diamond


her own schedule

nu är jag hos minna! jag och cornelia förstår inte hur vi ska komma till henne eftersom t-banan inte går och inga bussar så vi kanske stannar här, men minna ska iväg så?
den här dagen har varit hemsk men jag antar att det måste finnas sånna dagar för att de ska bli bra sen. ingen skola för mig efter eget schema. ingen skola imorgon heller.
det enda bra jag har åstadkommit idag är att boka och betala gotlandsbåt för mig och jack 19 juli och 25 juli. imorgon ska jag betala gotland, hämta ut en bild, packa med claudia, ladda ner musik/true blood.
sommar 2007.

hboy


I hate it when you wake up and you don't feel like P-Diddy.



gotnatt

tänker lite på gotland 2010.
två föredetta vener som jag hade
att jag inte kan sova och att räkna får inte funkar
(om minna eller någon läser detta, har jag julia-minen på den här bilden. inzoomad så att man verkligen kan se?)

truly julie

have 2 do before alperna:
ladda ner true blood season 2 för ipoden på resan
ladda ner alla owl city album
fixa stavar
lämna tillbaka jacks tshirt
hitta min klänning och kamerasladd hos claudia, cornelia eller jack
fixa ett rött läppstift
bestämma vilka solbrillor
pussa på dem man kommer sakna(haha låter som att vi är borta ett år)

the second u leave


när man hittar pengar

gick på stan och fixade några saker istället för att gå till psykologen hehe. men nu är jag ett klädesplagg rikare och allmänt rikare eftersom jag lämnade tillbaka en blus och en korsett(cornelia tyckte mina bröst inte alls fick plats) och sen hittade jag 400 pix i en jacka som jag inte använt på länge. LIKE

sann historia



spanien

Pratade med pappa på skype igår också, han är på tenerife så han visade runt huset med webcam. Herreguuuuuu. Vad jag längtar! Jag är sjukt avundsjuk på familjen Mariani som åker dit på lördag, och får se det innan mig!!! Buhu. Men som Julias förklaring längre ner, så jäkla taggaaaaad!

rubrik



Lördags hos mig.
Har suttit och kollat på "hjälp jag är en fisk" och grinat. Jag är mer än svag för tecknade filmer. Typ bra soundtrack haha. Snart kommer Vends hit och vi ska kolla på Human Trafficking. Jag hade sjukt svårt att sova, och så vaknade jag med snor i hela ansiktet och kunde inte andas. Hellre ha hög frånvaro än att vara sjuk på fredag. Tycker jag.
Ska göra lite grafo nu, ska göra klart allt den här veckan + naturk. prov.

Sen ska jag och Lycke gå på Kent på torsdag, vilket jag har sett framimot ett bra tag. Awesomeeeeeeeehhhhhhhhh.

claudiaaaaa!!!

Efter denna dag genom hela Skicircus är det dags att ta sig en åter-ställare på den dundrande After Skin Saalbach är berömt för. Hinterhag Alm ovanför Turmwiese är ett av Alpernas mest kända After Ski-ställen med glühwein, joddling, pjäxdans och riktigt ös. Många kommer inte härifrån förrän det är dags att gå på nattklubb.
För de andra som önskar en middag dessförinnan kan jag rekommen-dera Bäckstätt Stall vid Bernkogelliften. De är bl.a. kända för sin fondue. Pizzeria Haider sägs ha Saalbachs bästa pizza och pasta. Gourmetrestauranger finns på Bauer och Alpenhotel, som även har en av de populäraste mexikanska restaurangerna.
Spielberghaus uppe i berget kan man äta en middag, dricka
  några drinkar och sedan åka rodel ned till byn igen.
Därefter är det dags att känna på Saalbachs nattliv. Svenska Under-Bar har i stort sett bara skandinaviska gäster och mittemot ligger den mycket populära Bobby's, som lockar mycket britter och säsongare, inte minst för sina goda och billiga pizza. Andra populära barer är Spitz Bar och Zum Turm, en gammal fängelsehåla belägen intill kyrkan i Saalbachs äldsta byggnad. På Castello i källaren på Saalbacher Hof spelar ofta liveband och här är också mycket skandinaver. Den bästa nattklubben i Saalbach sägs vara Classic. För den mer mogna publiken eller danslystna rekommenderas Tanztaverna, i källaren på Hotel Neuhaus, vars liveband spelar latinamerikansk musik.
Saalbach är min absoluta favoritskidort som jag rekommenderar till alla!


retard

idag har jag:
sjungit falsksång på "ja må han leva"
sett min favoritfilm när det snöar ute
sett lite ishockeymatch live i bromma
promenerat lite i snön
blivit bjuden på thaimat
ätit tårta två ggr
bråkat på mitt vis, dvs säga ingenting
inte pluggat matematik c
badat med jack
i veckan:
måndag: plugga matematik C, psykolog 17:00. sova hos claudia och prata med henne
tisdag: plugga matematik C
onsdag: helst gå på matteprovet, packa inför alperna
torsdag: packa inför alperna, sova hos claudia
fredag: åka till alperna 07:30.

last night


jag igår med party byxor

alperna v.9

4 dagar kvar tills vi åker. måndag tisdag onsdag torsdag

eye


vampo

he he
jag älskar jack

söndag.

Snart.......orkar jag hämta...... kameran. Hade nästan hela min klass över på fest igår, det var riktigt kul, synd att den blev avbruten men bortsätt från det var den grym. Jag har fått NADA sömn på tre dagar, wazzap. Jag och Aug har lagat största frullen nu och jag ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Somna till James bond eller något. Nästa vecka kommer vara grym men samtidigt slitsam med allt jäklans plugg och prov och packning och goodbyes och kent. Jag ser inte ens texten för att jag är så trött. Lägger upp charmiga och mindre charmiga bilder på min klass lite senare. HAH. hej.

i brist på annat. Lykke li live in newyork.

update

update: jag har numera ett helt ansiktsuttryck som är uppkallat efter mig, man gör en speciell grejj med nästan och munnen och så sitter det mesta i blocken. alltså en pose. töntigt med kul.
fredrik och ciccans blogg där dom utför den (den översta alltså. men även om den ser förjävlig ut, även på mig så är dom sjukt snygga)
och baby har fortfarande inte kommit hem så nu ligger jag ensam i hans säng och funderar på att slockna.
update: jack kom hem nu.

video på ingång

just det, vi spelade in en video idag på jobbet på cafeet men jag har ingen aning om min kamerasladd är hos antingen CORNELIA, CLAUDIA eller JACK. så, den ska klippas och sen när jag hittat sladden får ni se den.

hallå hallå!

lite trött på livet just nu. jobbade 11 timmar med cornelia vilket var soft, men sen när jag skulle åka hem till jack så tog det typ 2 timmar eftersom det är snöstorm och SL är världens sämsta företag. var i ett rejält deppmode idag på jobbet men som tur var fanns cornelia där.
nu väntar jag bara på att min baby ska komma hemefter ishockey match i vaxholm( det är så han spenderar lördagskvällen helst) kommer typ ha somnat när han kommer.
claudia, jag har fixat vårt mission. jag hoppas du förstår. och claudia!!!! vid den här tiden om en vecka är vi i ALPERNA vid ett eget drinkbord med en massa underbara människor!!
mitt halsband igår med chloé nycketl och fjädrar!!!

kuk

julia här, hemma hos claudia! ska åka till cornelia sen och äta och sen kanske, när jag får med mig cornelia ska vi till stellas lokal som hon har hyrt men födelsedagsbarnet som festen skulle vara för ville inte. fikade med my efter skolan på fotöljen och sen på stan, köpte en julia-blus och en ljus korsett. hm.

vet ni? jag har kommit på att jag ska ha min arton årsdrink direkt efter skolavslutningen(fyller år samma dag) och kanske ha den i min storbrors hus. skrev en inbjudes-lista för en månad sen och tror att jag räknade till 30. ska skicka inbjudningskort på posten. fan vilket bra start på sommarlovet!



shock me like an electic eel

Hola. Idag är jag stolt över mig själv. Jag gjorde kanske 50 naturkunskaps frågor så jag slipper gå till fem imorgon(!!!!) Sedan såg det ut som att jag skulle behöva gå runt själv i affärer för jag var shoppingsugen, men Lycke kom och gjorde mig sällskap. Vad fick jag med mig hem då? Sjukt skumma saker. Inget som direkt är "claudia-igt" förrutom ett korallfärgat linne som jag har likdant vitt. Det är Claudia det. Ett par byxor från monki som VERKLIGEN inte är min stil. Med got damn vad nöjd jag är med dem. Det går nog att gissa vilka det. Hihi. hejrå!

photoalbum


ge mig något

idag är det en vecka och en dag kvar till alperna!
claudia frågade om vi skulle iväg och träna på sats idag men jag ville hellre dricka varm choklad hemma hos pack men han somnade så fort vi kom hem till honom. kul.
jag har varit ledig idag, det verkar som att alla lärare är sjuka. i like.

insane in the brain


trogna läsare

kollade in vår statistik nu och såg att vi har en massa trogna läsare som trots att vi inte skriver ett knyst går in här ändå. men vi kommer igen, jag och claudia pratar om att ta lite nya foton som vi kan visa er. jag ska fota claudia för att göra ett projekt som tar ett halvår, typ vis isen i kristineberg. claudia ska fota mitt ansikte för hennes klädmärke CA som hon ska göra en hemsida till och allt för skolan. jag provfilmade i måndags! jag höll på att förfrysa men jag det gick superbra. entusiastisk. på lördag ska jag jobba på caféet med min älskling cornelia.
romme förra fredagen, 9 dagar kvar till alperna

julia goes studievärdinna?

nu är jag hos min gudmor i nacka och ska sova här. åkte till hennes jobb på sveriges radio efter skolan och chillade. SR ligger precis vid min skola så imorgon får jag skjuts till skolan och har en lektion. jag och min gudmor tänker föra in mig på SR, nämligen som studievärdinna alltså ta hand om gästerna, ge dom kakor och kaffe och boka taxi.typ två dagar i veckan efter skolan.

nu har jag bestämt mig för att jag inte ska tacka ja till en lägenhet som storbror frågade om jag ville hyra för 2500/månad utanför stan. jag skulle aldrig klara av att sitta där ensam i lägenheten på måndagskvällen och vara jävligt ensam. men det skulle vara sjukt kul att ha en egen lägenhet som man får inreda helt själv. jag skulle ha: barbord och stolar i köket, kristallkrona, lågt soffbord i glas eller vitt, mycket ljuslyktor, grymt stora ramar med förstorade fotografier på coola personer, trådlöst nätverk, kanske en tv men det är inte så vestentligt men isafall en väldigt platt som inte tar så stor plats. ljuslyktor på badrum, och mycket plats för parfymer framför spegeln i badrummet. he-he. tror att jag skulle behöva det där studievärdinnejobbet om jag ska ha den lyan inom 1,5 år.


mnvöewjfopew


jag älskar mina vänner. puss

måndag

Jag har legat som en grönsak hela helgen och idag mår jag äntligen bättre. Fast jag är hemma från skolan idag, jävligt skönt. Valentine igår. Jag och August låg framför tven hela dagen. Precis som vi ville ha det. Bakade scones också.

Mår ungeför så här bra nu. haha. I wish. Ska laga lunch nu med Vends. Pussssss.

18 års drink at kronbergs

nu är jag i GS och riggar inför kronbergs 18 års drink om några timmar.
men jag tänkte sluta i drinkarna ikväll, fast det blir ju svårt för jag dricker inte läsk just nu.
romme var grymt, bästa vädret. idag har jag hjälp till lite hos jack som flyttar närmare stan.
imorgon är det jobb 9-18 och på måndag provfilmning på G. det var allt från:




omg vad hände?


parfait

claudia igen

KAN FOLK VAKNA? Herregud vad tråkigt jag har. Sitter bara och drömmer om att åka bort, är galet avis på papi som åkte imorse till 35 grader och sol och nybyggd pool och shit. WAZZAAAAAP. Men, Österike fan. Can't complain. Längtar snart hjäl mig. Kommer antagligen börja packa snart, så tråkigt har jag just nu.

I brist på bild på något annat. Fina Vendela. Snart så!

claudiaaaaa

Nu är jag ensam. Igen. Igår låg jag i sängrn med mega huvudvärk och tittade på "big fish". Jsg har varit tom i skallen hela veckan men nu så! Ska ligga och kolla på "new york i love u" nu. PUSSSSSS

andra dagen


jag ska åka skidor imorgon

fan vilken lång dag. ändå har jag bara haft en lektion och musikteoriprov. efter skolan: en timmes sjukt obehagligt möte, köpa present åt lillebror som blev 12 idag och karin som blir 18 på söndag. åkte hem till cornelia, inpackning på håret och krama isabelle och henne. middag för lillebror.

ROMME imorgon, 06:35 utanför skolan. men varken jag eller louise ska hyra så det är skönt. och på bussen blir det ipod-film och naturgodis.

vec


fina.

kul


Har ingen fantasi idag och jag sitter ensam i grafo salen och tar kort på mig själv. Ibland önska man att man hade vänner. På lördag öppnar fritids igen så idag ska jag och pappa åka ut till nacka och köpa MAAAAAT. Så ni fritids ungar, om ni har något speciellt önska mål, skriv NU. Pus

Yasmine Allen


Vad jag längtar efter dig! Bara fyra månader kvar tills jag får träffa dig!!

the legend himself


Detta är och kommer alltid att förbi världens snyggaste. Och den bästa. - Marlon Brandon

there could be you

hamburg sommar

the xx

creeds till stella som introducerade mig inför the xx.

cape code kwassa kwassa


new york
Kort skoldag idag. Ska bege mig och träna på sats med Julia om cirkus en timme. FIT FOR FIGHT FÖR ALPERNA! He he he.

jag kan aldrig sova



picture cross


nya converse, grå stumpbyxor. strandvägen två timmar innan flyget till paris.

säg det igen

är det så att man måste komma över en vän? som har varit ens bästa vän, för att tillslut inte känna ledsamhet, hat eller något annat. enligt cornelia är det så men jag känner mig lite rookie på ämnet.

jag hatar

ärligt talat, vad försöker dom göra med oss egentligen? den här veckan har jag:
* engelska test, två kapitel i bok och glosor
* musik teori prov
* spanska prov på kaptiel
* matematik test
* svenska inlämning reportage
* historia inlämning reportage
* plugga inför matteprov
* psykologi läxa kapitel
* samhälle läxa kapitel
ibland hatar man skolar. funderar på att stryka psykologi läxa, sh läxa, kanske strunta i engelskan. det räcker med TVÅ reportage inlämningar, ett musikteori prov och ångest inför matematik C provet om två veckor.
det enda jag vill är att sitta utanför vår stuga på gotland och grilla med ett glas rött i handen och solnedgången över havet. men om tre veckor: ALPERNA.

make up baby

smashbox! foundation och bronzer.creeds till jossan.

godmorgon!!!

godmornin' äter frukost hos cornelia hon sover. inte så konstigt eftersom vi sovit 3 timmar för ingen kunde sova. kommer nog dö av trötthet i skolan eller senare ikväll när jag ska på middag. ciao

you see what

julia här.
hos cornelia.
jobbat 10-18.30
2010 kommer jag spendera så att man kommer framåt och inte bara upprätthålla det sin redan finns.
när vi käkade pratade vi om alla jävla saker man måste upprätthålla. tex plugg, jobb, träna, musik, kompisar, kärlek, sova, familj, festa. och tyvärr är det så att några saker måste man prioritera bort.
en sak jag tänker på: ibland är man rädd att satsa allt på någonting bara för att man inte skulle fixa att misslyckas?
milano

grått

Jag tar ledigt idag. Kram

sommar!!!


peace and love'09

Längst fram stod vi.

bambi


blake

Igår såg jag "the private lives of pippa lee" innan jag hamnade i djup koma. Stackars August som måste leva med mitt sömnpratande och att jag jämt ligger och sover när han kommer hem till mig. Han var uppe fem imorse och gick och jobbade vid mig. Iallafall, filmen var kanska flummig, handlade om en kvinna och hennes crazy uppväxt och att hon träffade en äldre man och blablabla. Min favorit Blake Lively var med i den.
Från filmen.

dreams

just det, jag drömde drömmar inatt som jag kommer ihåg.
1. jag var på en fest som en massa vuxna människor jag var på. men grejen var att det här var typ 20 år sedan men jag var fortfarande 17 år. så alla vuxna var sig själva fast minus tjugo år. det var på gotland.
2. jag var på bio och mitt sällskap hade bytt ut filmen mot en egen
3. allmänt sköna drömmar om gotland och hur underbart detär på sommaren.

godmorgon!!!

godmornin'. jag är sjukt trött efter 13 timmars sömn. har fixat 5 ggr på sats till mig och claudia via sats hemsida nu och ska äta frukost. ensam i cornelias hus. hon och minna drog nämligen redan klockan 8 imorse och jobbade. jag skulle gissa att alla andra jag känner ligger och sover nu, klockan är bara halv 1. men claudia är uppe, hon har varit och hälsat på august jobb(han började halv6)

..c


julia är blondie

muy muy bien bild på hur mitt hår ser ut efter klipp och färgning. nu är jag verkligen BLONDIE.

träning


första dagen på julias och idas tränings schema:
träna två gånger i veckan
inget godis, läsk eller vitt bröd
ingen alkohol inga cigaretter

i wonder........


coldddd

amen yes. Jag är sjuk. Jag var duktig och gick och simmade på ebadet (träningsvärk) och för att jag hade så brottom så hade jag blött hår och nu, bang! sjuk. Får skylla mig själv, tänker ändå simma. Tänker inte bryta ryggen i alpinerna.
Så nu blir det te,te,te,ingefära och te. Smell you later.

David la chapelle

träning för julia

dagens träning:
5 min skottningspass
15 minuter skottningspass ( med minna)
15 minuter joggningspass i snön med uggs( med cornelia och minna)
20 fusk armhävningar
30 riktiga sit ups
imorgon hoppas jag att ida vill träna med mig i skolan
tre veckor till alperna, då blir det skidor varje dag.
tre veckor inget: godis, choklad, läsk.
då var det klart. check.

coming sooooon


Världens bästa serie. Fan vad jag längtar!

true blood

what's up? jo julia är nu mer lite true blood addicted.
och julia är lite nervös inför provfilming imorgon men nu har jag bestämt att jag ska ha sonia rykel-korsetten och svarta jeans och mycket smycken. check.


gotland 09

saknar lite att spela in film på gotland istället för att gå i skolan och räkna matematik C. bilder från slutet av maj på gotland:

me wanti



meddelande till claudia

claud! saknar dig när jag bor hos cornelia! om några veckor åker vi till alperna!!! just det, vill du sitta med mig på bussen eller har du lovet bort ditt ljuva sällskap till någon annan? // julia

Staaaan

Jag är ledig idag. Så jag fixade ett nyss pass med pappa, åkte också buss med honom (?!?!) och var på stan med Jossan.

Tjocka tights från gina och linne från monki

Köpte fem toppar eller vad man kallar det från weekday. 20:- styck.

Cooltröja på Zara rean


blandning

Heeeeej. Här är bilder från när jag bowlade med min sköna blandade klass igårkväll. Orkar inte ladda upp flera.



Nicole jag anna och elin

valentinesday

vet ni vad jag vet att det är snart? ALLA HJÄRTANS DAG. jag ska på kronbergs drink den 13:e som fyller år på alla hjärtans dag, och sen JOBBA på själva dagen och sen förhoppningsvis få lite qualitytime med den man älskar?
bh, trosor, strumpbehållare och armaband

skor there is

jag ska köpa frans-skorna från asos. jag vet, jag har redan likadana men dom är från dinsko och håller på att alla sönder och eftersom de är mina favoritskor så.. 400 pix Asos.com



SNOWKAOS

nu ska jag berätta en kul grejj, jag behövde SKOTTA för att komma in till cornelias hus. det låg halvmycket snö innanför grinden men framför dörren låg det ett stort stort snöberg! ringde cornelia för annan eventuell ingång men det var bara att skotta.
cornelia är i skolan och ska träffa någon musik-man som vill ha med henne på turné i europa innan han träffat henne. sen ska hon och minna på spelning och jag funderar på att följa med?
efter skolan åkte jag till min kära psykolog som är bäst. sen till söder för att göra en sak som jag kan berätta om en vecka och några dagar.
(you see lot of snow)

fireflies


jkljgyj

det är snöstorm ute.
jag har matematik C och fattar ingenting
jag kommer inte in på min mail för att skriva ut låttexter till cornelia.
jag hatar onsdagar.



claudiaclaudiaclaudiaochjulia


Jag har fått lite insperation för mitt märke nu på senaste. Genom denna unga dam. he he. Igår var jag och fikade på saturnus med anton och august och käkade världens största kanelbulle. Om någon vill gå och fika, hojta på mig så går vi dit. Imorgon är jag ledig så ikväll ska jag bowla med människor i klassen, det stod mellan det och Avatar, men jag vill inte se massa smurfar flyga runt och slåss. Im off! Ciao

julia

idag är en BARABARABARAJULIA.blogg.se dag. men så blir det ibland. vissa dagar är det BARABARABARACLAUIDA.blogg.se
nu ska jag gå ner med té till cornelia, emil och rasmus som repar i cornelias källare för deras duo fast för tre(vet inte var det heter. om 4 mintuter är det paradise final. fan.
att dom ringde och frågade om jag kunde komma tillbaka och provfilma gjorde verkligen min dag. och cornelias fina sällskap.
(cornelia)

2008 01 31, one year ago now


en glad tjej som heter julia

mycket bilder på mig. like

nytt halsband hos julia

nytt halsband. lindex 10 spänn.

julias dag


idag har jag:
vaknat sent
ätit lunch med älskling
fått veta att jag ska tillbaka på provfilmning i veckan
suttit på stadsbiblioteket med datorn(råkade sätta på partymusik på högsta i tyst sal) sjukt pinsamt.
handlat med cornelia, mycket godis
köpt ett halsband som ni kan få se sen om ni är snälla

tuesday evening

julia är glaaaaaaaaaaad!

juliaaaaa

omöjligt att ladda upp bilder!!
skulle bara säga att jag håller ju på att fixa cornelias hemsida(tänkte visa en bild på min snygga layout men nej) och jag har fått lite tips på hur man fixar sin egen domän( .se .com eller .nu) och vad det kostar.
idag har jag gått och klippt mig istället för att gå till skolan. gick på sista lektionen iaf och imorgon har jag studiedag.

bloody monday ey? not so much

Ligger hemma hos mamma, har ätit thaimat och nu lyssnar jag på oc soundtracket och läser mina nya bok "Gucci krigen". Jävlar va bra den är! Ligger och väntar på Outsiders och PH. Så kul har vi här

skolaaaaaan yea

August har trott att sångaren i hot chip är en tjej. Det var det. Hot chip har släppt nytt album. One life stand. Awesomeee. Har grafo. Nu kom snorungen på spotify! hejdå

alperna v.9

vi kommer åka skidor varje dag, vi kommer festa varje dag, världens bästa gäng åker med, cornelia och claudia åker med. och isabelle och fredrik och alvin och vendela och louise osv.
tråkigt att inte min stella ska med. och min älskling min jack.

från julia


ny vecka, nytt allt.

veckan ser ut för julia:
måndag: skola 08:00, klippa och färga hår 11:00(vet att det krockar lite med skolan men sånt får man ta)
tisdag: STUDIEDAG
onsdag: cornelia ska träffa ett nytt band, jag ska följa med som manager
torsdag: ha lite terapi snack med en grym psykolog(förhoppningsvis styra upp mitt liv lite)

och äta middag hos familjekompisar med storebror, bygga upp cornelias hemsida.


kom på att till i sommar ska jag söka jobb på pontus by the sea i sthlm och på golfrestaurangen på gotland. skriver det här för att inte glömma det. claudia, dags att söka sommarjobb!

RSS 2.0