julia

fan. ska man sätta på sig alla strumpbyxor man har eller ska man förstöra hela nyårsoutfiten genom att ha JEANS på sig? det ska bli 20-25 minus ikväll. stor dun jacka? skinnjacka med hood under? päls? ahhh.

julia

nu är jag HEMMA från jobbet. har ju haft lite ångest inför det här med nyår och speciellt igår då jag insåg att jag inte hade någonting att ha på mig, ingenting att dricka och bara lite lösa planer, men nu är allt fixat och jag ska åka till cornelia där minna, isabelle, roshi, felice och jag kommer äta middag och sen ska vidare.
tack till honom som gav oss 12 kronor i dricks idag på caféet och till claudia sonm inte kom!
gott nytt år, imorgon väntar ett nytt.

091231

Godmorgon! HA! jag kan inte komma på sist jag vakna såhär sent. Jag har gjort värsta frullen och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan möta pappsen. Julia ville att jag skulle komma till fiket där hon jobba och hon muta mig med att hon bjuder på vad som helst. He he he. Nu vänter en timmes duschen som sagt. Gott nytt år!

rolling stone mag






hm-paket

fick ett paket från h&m idag. en ring, ett par hm-uggs, en hatt och lite nagellack.

 


thailand

hur fan går det ihop att vara otroligt sällskapssjuk samtidigt som man är så trött och orkar ingenting. har jobbat idag 15-21. aj, nu såg jag att klockan är 22.45 lite för sent för min smak. ska jobba imorgon 11-16 och sen på middag hos cornelia. henne ska jag ringa nu, och jessica. har som sagt inte haft kontakt med NÅGON på hela lovet nästan.
förutom igår. jag fikade med claudia och senare åkte jag hem till mina fina julia sporre i bromma. vi satt på hennes köksbänk och drack kaffe och té i två timmar. pratade om allt som har hänt sen sist. jävlar vilken bra tjej det där är! igår bestämde vi oss ialla fall, den 4 oktober 2010 åker vi till thailand och jobbar på en skola som engelskalärare i två veckor. det här blir vårat projektarbete och jävligt roligt! skulle kosta kanske 16.000 men om man börjar nu att prata med föräldrar för att finansiera flygresa och sånt. söka stipendium.
julia fick en macbook pro i julklapp så nästa vecka ska vi ta våra datorer och sätta oss på ett café med trådlöst internet och planera thailand.
elin kling götgatan snygg

vouge


angels





Douzen Kreos. Adriana Lima. Miranda Kerr. Heidi Klum.

empire state of mind



varm choklad




hahhahah. sjukt snygg på sista bilden. Jag och julia lekte tomte igår och jag fick ett par skidglasögon. Jag är så himla glad. Jag älskar dem. Idag är det bättre för min del, jag ska till stan och kolla på rean (sen?) sen ska jag träffa Aug som jag inte träffat på hela veckan. Planering för imorgon också. Tack to u latero

k


julia

okej, låt oss få det här överstökat. nu frågar jag mig sjäv; julia, vad har du gjort med ditt lov?
du har inte pluggat
du har inte träffat en enda vän.

så vad har jag gjort? jag har varit med jack varenda dag eller jobbat.  men såhär kan det inte vara längre. visst jag har ingen press på mig att alltid vara ute i dimman. förra nyår tillbringade jag i skogen med familjen. jag har inget problem med att stänga av min telefon och strunta i datorn i flera dagar. jag önskar nog lite att man kunde kolla på film i tre veckor under julen. grymt otaggad på nyår.
en massa saker att se fram emot:
spanien på påsklovet med spanska gruppen
alperna på sportlovet
fjällen med jacks familj
sommarlov

om jag bara sköter skolan(aaaaah, det är jullov) eller börjar plugga på riktigt i vår och sen jobbar varje söndag så kommer allt lösa sig. om det går bra i skolan så mår man bra allmänt i resten av allt. nu ska jag jobba imorgon 15-20. torsdag 11-16. lördag 11-18 och söndag 11-18. sen har jag jobbat mer än en vecka inräknat fyra dagar från förra veckan av de TRE veckorna jag har lov.
nu ska jag ut i dimman och träffa claudia. vi ska prata om vad det är som händer med världen. fika i gamla stan. ge mina julklappar till henne. den första kommer hon skratta åt och den andra kommer hon bli glad över.

lovers


I need a new fragrance

Flowerbomb by Viktor and Rolf

Min parfym för speciella tillfällen, snål som fn med den, luktar för starkt om man tar för mycket

Coco Madmoiselle Chanel

En klassiker. Min vardagsparym, kanske lite för vardaglig

Christina Aguilera by Night

Den här luktar riktigt gott! Rekommenderar den

Daisy by Marc Jacobs

Den här. mmmm. Lite för somrig nu kan jag tycka. Men damn!

Parisienne by YSL

Det här kommer nog bli min nya. Den är underbar!

Har jag missat någon värt att nämna?

UPDATE: Om någon vill köpa Dolce gabbanas "The one" parfym samt bodylotion till så maila våran mail!


yesterday

Igår var jag i nacka hos Mariani och åt lasagne, jätte mysigt. Sedan åkte jag hem till Vendela och spelade brädspel och sedan hem och sov inte ett skit. Idag ska jag träffa Julia som jag inte har träffat sen innan jul och leka tomte. Yey.

Jag igår. hahahah. jag hatar sånna här bilder. Tights som jossan har sytt till mig, vid tshirt, kavaj och halsband bambi tomas sabo.

Olivia ville inte vara med på bild

Vendela agera spelledare

Julia

nu ska jag göra wake upp call på morgontrött, och nyklippt pojkvän som ligger här bredvid.(ja jag tog med min dator igår hit för att jag var tvungen att prova mitt fodral.

Picture

det här är claudia. puss på nosen. julia

italien, 1,5 år sen, claudias place

porto venere vendela, claudia, yasmine och amanda
claudia
från kyrkogården
yasmine, claudia, amanda och vendela
stranden
påväg till bryggan
bryggan
god mornin'
porto venere

best new

bäst klädda 2009 enligt mig, claudia

Taylor Momsen

Kate moss

Mary-Kate Olsen

Lauren Conrad

Rumi

Lykke Li


claudias julklapp



jag vet att claud kommer älska sina julklappar. puss på nosen från julia.

new in


fuskpäls, hm barnavdelning

armband, lindex assecoars

necesär, ordning och reda

laptop fodral, ordning och reda

Julia

imorgon är det jag som går till något applekontor eller ringer kundservice för det här funkar inte att inte kunna lagga upp bilder.
idag har jag köpt ett laptop fodral, ett armband, en necesär och en svart fuskpäls. tänkte byta julklappar och äta thaimat med claudia på eftermiddagen men hon skulle på middag så nu åker jag hem till fina pojkvän och så går vi på bio. luftskottet som sprängdes i guess. bye!

Julia

jag är kär i min dator. tack till claudia som var relationsrådgivare i början.
'

Complete

Lite friskare. Ska hem till min favorit familj Mariani innan dess ska jag till nacka forum. Denna blogg är numera medlem på lookbook.nu. Jag har snart klarat legend of zelda the spirit tracks och nu ska jag duscha bort min sjukdom i några timmar. Ciao!

ill


fashiontoast.com


peace and love

 

 

saknar peace and love. chilla i camp norway i 25 grader sol. gå över till camp mens och kolla om det finns någon mat och om my kan köpa cigg. stå längst fram på lykke li. stå och sjunga till winnerbäck med nyfunna vänner. gå till älven och bada. träffa någon random vän som man inte sett på länge. spruta vatten med fläktar. köra ölspelet och få ett mission.


laptop fodral

laptop fodral ordning och reda 300-500 kr.

julia

hatar det här. jag kan inte sova. trodde att jag skulle få sovsällskap ikväll, vilket jag var jävligt nära att få. sovsällskapet var tillochmed här och åt middag och kollade på fim. fast under filmen somnade sovsällskapet. sen ville det gå hem eftersom att jag ska jobba imorgon vid 11.
jaha. fick en idé om en fotoram nu när jag låg och försökte sova så jag skriver ner den här för att inte glömma bort den. det handlar om en tredelad fotoram. tripple frame. 

dork

wow. jag har bara lagt in mega muppiga inlägg idag. eehh. jaaa. Här är en typisk Claudia outfit:

väldigt fin vardags sådära. bild fråm stockholmstreetstyle. hejsålänge!

frigo

Jag och august låg hemma hos mig och skrattade åt något konstigt som vanligt när den här reklamen kom upp på tven och vi bara stannar och blir helt tysta och kollar. Sedan börjar vi as grava. Seriöst? Den är så töntig så jag blir bara på så bra humör när jag ser den! Hahahha

tummen upp säger claudia


hello dear

Hej. Jag är svinigt sjuk idag. Jag har ätit riktigt nasty grjer för att inte vara sjuk imorgon. Zelda har räddat mitt liv idag, annars hade jag gått ut och blivit väldigt sjuk. Men, jag har fått en egen digital kamera! Jag kan inte bära mina analoga överallt sen är det dyrt att lämna in bilder också. Så nu har jag en helt egen! Jag är så jätte glad.

första bilden. hehe. söt

mätta efter middag. jag leker söt och august har tre ögonbryn

julia

den här korsetten köpte jag idag på rean hos hm. från sonia rykels kollektion. jag tänker ha den som ett linne med höga shorts, leggings och kavaj för att tona ner.

Julia

TRÅÅÅÅÅÅÅDLÖST NÄTVERK HEMMA FÖR MACEN!!!
idag har jag varit i sickla och nacka forum med älskling för att mellandagsrean. jag köpte lite underkläder, ett par jeans till mami och en tröja. allt rea. jack köpte en zara tröja och en skjorta! nu ska vi äta och sen hyra film men nu när jag har trådlöst nätverk kan vi använda voddler(men senast jag använde det så sög det). 

julia

släktmiddag hos älskling idag. juldagen. igår under julaftonsnatten fick jag julklapp från jack. en tshirt som jag velat ha och ett halsband. jag blev väldigt glad. av mig fick han: kalsonger, massage-grej och hängslen. ska berätta sen vad jag fick av sälkten i julklapp. imorgon ska vi kolla mellandagsrean, tror att vi åker till sickla. jag ska köpa skidjacka inför alperna och sälja min gamla.
mycket saker att se fram emot i vår, de kommer bli uppradade en annan dag.

saknar malta med världens bästa

amanda berg smycke

amanda berg feathered large masque bracelet

vi önskar er en riktigt god jul // claudia och julia


den här började låta så fort man gick förbi under hela julafton...

min julafton


klappar


kusin


kusin


morfar


tavla med vingar


jul


istappar utanför min port


snow xmas

JULEN ÄR ÖVER! Jag liggar hemma och kollar på lord of the rings och äter julskink smörgåsar. Jag har varit hos min mormor hela dagen med mat, klä granen och disney som vanligt. Jag fick lite kläder, filmer och det nya zelda spelet till nintendo ds som jag önskar mig! Sedan lite grejer som är lite komplicerade för att skriva här. Menmen. Imorgon är det dags för julafton nummer två med pops. Inget mera att säga nu, är sjukt trött. God jul igen önskar C

new in


Min Julaftons klänning jag fick av mamma. Tradition att alltid få något som man ska ha på sig på julen.

Lång kavaj från bikbok. Julklapp till mig själv. Im in love!

at my place















claudias oskyldiga min

hahhahahhahaha, var inne på lyckes blogg och hittade den här bilden på claudia:


jag vet inte vad ni tycker men jag tycker iaf att det är kul att se claudias lite oskyldiga min när hon står bland boxarna. god jul, klockan är över 12. julia

Om claudia och julia

vi har känt varandra sen 1999. när vi var 13 satt vi ihop och delade allt. sen var vi ovänner i två år men förstod snart att det inte skulle hålla så därför blev vi bästa vänner igen. idag ses vi nästan varje dag.

Claudia drömmer om att en dag kunna jobba som modell(se claudias portfolio). Nu pluggar hon mediainriktning.
födelsedag: 13 November 1992
favoritstad: Paris, Barcelona, Florens
civiltillstånd: Singel
favoritparfym: Flowerbomb by Victor and Rolf
favoritmusik: Electro, indie pop, 80-tal, gammal hiphop
favoritblogg: Mykillingmoonconfused.blogspot.com, caroline.feber.se
favoritplagg: Går alltid bekvämt
här ska jag bo när jag blir stor: På Champs-Élysées eller beachhouse på Bali
det här visste du inte om mig: Jag har planer på att åka till Afrika och vara volontär när jag blir 20

Julia drömmer om att kunna jobba som skådespelare(se julias filmer). Nu pluggar hon Samhälle/Musik.
födelsedag: 11 Juni 1992
favoritstad: Sthlm, Nice, St julians och Hamburg
civiltillstånd: Pojkvän, Jack
favoritparfym: Miami Glow J-lo
favoritmusik: tiger lou, kent, john mayer, bon iver
favoritblogg: hm.. floras.se oliviaaeriksson.bubbleroom.se
favoritplagg: hoodtröja eller dress
här ska jag bo när jag blir stor: Lägenhet i st julians eller strandhus i miami, såklart!
det här visste du inte om mig: Jag skriver egen musik som jag har i en hel skrivbok och bara cornelia får höra för att sen sjunga när jag kompar på gitarr eller piano.

tomten gav mig

har kollat klart på en shopaholics bekännelser som jag hyrde, ganska dålig. nu ska jag läsa sofies mode. och sen kolla tåg ner till skåne. 1 h kvar till julafton. jag fick beställa några saker från hm som en julklapp:




ring

hatt, haha någon som känner igen den?

täckbyxor inför alperna

satc dos


Tror personligen att den inte kommer bli så jäkla bra, men jag ska inte vara negativ nu!

marryxmaspeople


jewellery

halsband oasis, åhlens
mitt armband till cornelia som jag har gjort

julklappar

idag vaknade jag hemma hos jack och vi åkte till stan för att åka frukost, thaimat. vi kollade runt lite men skildes sen åt för att köpa julklappar till varandra.
här är mina julklappar till släkten:
mamma: sjal och traditionsjulklapp
pappa: ekologisk tshirt, kalsonger och juicepress i plast
låtsas mamma: blus + födelsedagspresent olja och lotion
storebror: skjorta och shot-spel
lillebror: butteriks-sak och bok
storasyster: kökshandukar och tvål
storasysters man: uppvakningsspel
moster: oasis halsband och nk-té
morfar: brödbox från lagerhaus
kusin1: rakningsmaskin(delar med mamma) + slips
kusin2: skjorta(delar med bror)
kusin3: blus och halsband(delar med bror)
älskling: --
claudia: --
cornelia: armband
nu är jag utmattad av att köpa julklappar och nästa år tänker jag bara köpa tre stycken!

rings


morning

Jag är sjukt sugen på dem här smyckerna från "Rock n doll" som bloggaren Dollyblond har gjort. Men det får vänta till sommaren, för det är smycken man har på sommaren.


Jag är uppe sjukt tidigt för jag kan inte sova. Känner mig som ett barn dagen innan julafton. Även fast det är inte är julafton imorgon. Även fast jag är ett barn fortfarande. Kanske somnar om. Jag får se. Godmorgon!

juno


chrismukka

det förvånar mig hur pigg och glad på livet jag är även fast jag jobbat tre dagar i rad under stress. nu är mitt rum kaos av julklappsinslag så därför flyr jag hem till jack. handlade näst sista julklapparna idag och ett par jeans och lite assecoarer till mig själv. två luckor kvar på chokladkalendern. kents album röd spelas istället för julmusik.

400 foton

friday shirt society

föreningen skjorta på fredagar.

julen är klar

Nu är jag ÄNTLIGEN KLAR med alla julklappar. Jag är så helt sinnessjukt trött efter att ha burit på kanske 10 stora påsar. Jag har iallafall köpt ljusstakar till min moster, en kakburk och en sån där man tar te i till mormor, en vetekudde och halsduk till pappa, väska till pappas tjej, samt en grej till mig själv. Sedan till mamma, august och julia men ni hålls utanför det här! Jag är för trött för det här, ska prova min julklapp till mig själv nu.

xmas shopping

GODMORGON. Idag ska sista julklapparna köpas. Till mormor och pappa, sen ska jag se om jag hittar något till mina fina vänner. Nu ska jag äta en av lussebullarna jag gjorde igår och sedan klä på mig och träffa pappa. CIAO

March/April HM 2010



Bilder tagna av KarinByLund.blogg.se
Jag har tyckt att HM har varit lite down på sista tiden, jag har bara varit allmänt uttråkad av att gå in där men det här är grejer det! Mina favoriter här är den svarta body (?) högst upp i hörnet, dem blommiga skorna och den svarta hatten. Creds till H&M! Vad tycker ni?

scary


so fking epic


julia har jobbat

idag har jag jobbat 13-21 i nyöppnade cafét i farsta centrum. Kafé voltaire. imorgon ska jag jobba 9-16 i sickla och då kan jag köpa sista julklapparna efteråt. nu är jag ganska trött, men jag gillar att jag inte ligger på den lata sidan i början av det här lovet. just det, cornelia smsade och sa att det fanns billiga sj-resor på tradera så det ska jag kolla nu och se om jag kan åka ner till skåne den 25/26 dec. innan jag ska sova ska jag kolla flickan som lekte med elden.

day

Jag har varit och handlat julklapps med jossan och snart ska jag till tandläkaren och sedan till mormor för lussebak som aldrig blev av förut. Ikväll? Någon? NÅGON som ska göra något kul? Jag orkar inte sitta hemma ikväll, så...... RING! Tack för mig förtillfället

got them now



Lindex! Jag hyllar Lindex. Bara att jag gjorde hål i dem det första jag gjorde, men det syns inte som tur är.

most haves

Detta måste finnas i min garderob snarast.

Bild tagen av Stockholmstreetstyle. Tights från Acne, kan jag säga något mera? MÅSTE HA

Bild från sthlmstreetstye också
Strumpbyxor från lindex. Måste också ha. NU. Jag är lite skeptisk om dem finns kvar men vi får se. Nu duscha.

rip

Rest in peace, Brittany murphy. Väldigt söt tjej och bra skådespelare.


brist på saker att göra

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag skrattade bara allmänt

Vad gjorde du kl 08 imorse: SOoovvvvv

Vad gjorde du för 15 min sedan: Skrev i bloggen

Det sista du sa högt: Frågade mamma om det fanns flingor

Det senaste någon sa till dig: "Hahah, hon är helt dum i huvudet" Mamma om Anna anka

Vad har du druckit idag: Cola och vatten

Vad var det senaste du åt: Macdonalds!

Vad var det senaste du köpte: Macdonalds maten..

Vad är det för färg på din ytterdörr: Trä typ

Vad är det för väder hos dig nu: Stilla men snöit

Godaste glassmaken: Citron, polka, jordgubb, choklad, stragatella. (möjligtvis inte tillsammans)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det kan jag faktiskt inte påstå att jag gör!

Sover du tungt: Oftast

Drömmer du mardrömmar: Ja, och det är inte särsilt trevligt

Trivs du med ditt jobb: Om jag hade ett..

Favoritklädsel: Typ allt som man har barbent. Annars några coola tights. Mycket svart. Mystiskt sådär

Favoritlåt just nu: Black Swan med Thom Yorke och Cult Logic med Miike Snow

Vad ser du om du tittar till höger: Kuddar och telefon

Vad gör dig glad just nu: Att jag ska kolla på en bra film snart typ. Happy LIFE PÅ MIG

Vad ska du göra härnäst: Kollar på filmen

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött seg och rastlös. Bra kompo!

Favoritgodis: Choklad, lakrits, surt godis!

Kläder just nu: Kofta, pyamas byxor, sockor

Sommarplaner: Resa, resa, resa

Hur många kuddar sover du med: 4 eller 5. heheheh

Spelar du något instrument: Triangel

Morgon eller nattmänniska: Beror helt på. Båda om jag måste säga.

Vad är viktigast för dig:
Mina vänner och min familj. Det uppenbara.

Är du kittlig: Ja, om man vill reta upp mig så kittlar man mig

Snarkar du: Som fan. Haha

Stjärntecken: Skorpion, inte alltid ett bra tecken. Men lojal!

Äckligaste insekten: ALLA. Utom nyckelpigor

Längtar du mest efter just nu: Österike. Sommaren. Bali. Emmaboda. Att ha något att göra.

senast spelad:



nya favoriten. Thom Yorke, black swan

december in a picture iphone


he he

Alvin tolkade the strokes

Jag tyckte det här var mycket snö för någon dag sen..

La famiglia i tidningen

Dagens.. något

new

aaaaahhhh måste skaffa en kamera. Svart lång skjorta från Zara och nagellacket är lila och heter "Charm".


last night, i couldn't even get an answer

Hej där! Igår satt jag, fredrik och love hemma hos mig och drack ett glas vin innan vi for till Lisa Nissolle på 17 års fest. Det var mycket blandat folk, nostalgi tripp med musiken och människor från åsö. Jag åkte till enskede ganska tidigt och frös mina stackars tår av mig i converse (jätte bra val, jag blamar love). Idag har jag hjälpt August att jul städa hans rum och inte gjort så mycket mera. Idag gör ingen någonting så jag håller på att ladda ner "catch me if u can" med Leonardo DiCaprio och spelar ps2. En riktig söndag. Även fast det är jullov. Imorgon blir det julklapps köp för hela slanten.

Eftersom jag ej har en kamera men lycke har en så tog jag en bild på henne och louise från igår. Lye.blogg.se

julias julklappar


iår ger jag mig själv 3 st stora julklappar som jag betalar helt själv. jag har jobbat som en galning hela året och pluggat på som vanligt.

1. min absoluta favoritparfym, miami glow som slutat tillverkas med jag hittade den på tradera för 500 kr.
2. dator, apple store kommer i veckan
3. skidresa till alperna, 5800 kr.

julia pratar med sig själv

hola! vad har vi för roligt att komma med idag då? jag slutade just från jobbet, jobbade 11-16.30 men imorgon ska jag till nya caféet i farsta centrum plus på tisdag.
till någonting väldigt skoj. jag, linn, peter, victor och john funderar på att åka till hamburg den 8:e jan och återuppleva sommaren lite, vilket inte går eftersom att det är vinter i hamburg också. men den 9:e sänds vår film där så att bo på samma bästa hotell och ligga och kolla på den tillsammans vore askul. ryan air it is. ahh, måste visa bilder från hamburg, men har dom på en dator där jag inte bor längre så jag får föra över med USB. 
så hör ser vi ut idag, flätor och ekologisk tshirt. svartvit. det ser ut som att jag har bruna ögon. wish.

strö lite socker på mig som bara du kan



omg vad det här är bra. Och tingsek. Snygg

i am back on track

Haha, julia försöker vara lustig. HEEHHEHEHEEHHE. Men ja. jag är tillbaka nu. Har haft brist på tankar och bilder och allt intill. Jag sitter och lyssnar på Mika nu med Vendela, men hon ska gå på vintage mässan i skrapan, men jag stannar hemma och ska städa hemma. Kul. Jag ska visa lite bilder på mitt nya nagellack som jag har köpt och min nya skjorta. Igår satt jag, vendela isa och mirjam och drack vin och snackade skit. Jätte mysigt. Jag vill inte få mera klagomål av min kollega så det är skärpning på mig!


juli has brown hair

just det, vakande imorse och blev förvånad över mitt blonda hår eftersom jag drömde att cornelia färgade det brunt inatt..

another day

hola! då döper vi om bloggen till juliaochjulia.blogg.se då? eller vad säger claudia som aldrig skriver längre? nu ska jag åka och träffa alex, första gången på jävligt många månader. jag lite halvt igenbommad i halsen och allmänt krasslig. har lov från min självförsvarskurs idag. var uppe till 5 inatt och skrev på en grejj.

later!

horace skull broch asos


Horace Skull Brooch


middag igår på rice


red cliff stay


jag vet att jag är en tönt som skriver packlista flera månader innan


julie talk

jag mailade mitt jobb och frågade om jag fick ta med mig alla mina tjejer till bion och det gick bara bra! så nu blir det jag claudia stella hannah louise antonia och agnes som ser new moon. men nu ska vi mötas på rice och äta thai/suchi buffé.
voddler funkar bra men det fanns kanske inte det bästa utbudet och vissa av filmerna kostade 37 spänn medans andra var gratis.

jag har fått voddler!

jaaaaaaaaaaa, jag har fått en invite till voddler! vad är det här, lyckodagarna eller? först kommer min dator sen får jag se trailen och sen kan jag ha voddler på datorn nu!

in my room








mitt rum är faktiskt lite juligt nu och det snöar som fan utanför.

Trailer

har julavslutning om en timme. såg just att linn skev till mig om att trailen till vår film har kommit. blev nästan lite tårögd när jag såg den, inte för att jag förstod ett ord(den är på tyska) men att se alla från filmteamet och platser vi var på i somras.



vi bryter oss in i ett hus för att ha efterfest

på stranden(anna är kär i björn)


strand baren, vårt hängställe på dagen och natten

my xmas song


snow

Jag logger i min säng och kollar ut till min gård. Jag är allvarligt talat rädd att bli insönad här. Jag ska snart springa iväg till min mormor och baka lussekatter så jag får klä på mig ordentligt. Det är så fint att titta ut men jag vet inte om det är lika kul där ute. Blir nog dubbla tights. Jag tycker alla ser så sjukt roliga ut när dem gör allt för att inte snubbla. hahah. Ikväll ska jag äta middag på Friday's eller Rice med Julia och hennes tjejer innan jag och Julia ska gå på New moon på park med hennes jobb.
Jag just nu. mys

julia

alohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa min mac har kommit idag och jag var efter skolan och hämtade våra studio+höst bilder hos claudia på ett USB. nu ska jag servera glögg på min låtsass mammas cocktail fest på innergården, pappa har hyrt tält och korv&brända mandlar gubbe. later!


code: 90210

Kollar på 90210. Vilken skitserie igentligen, inte värre än one tree hill men man blir ändå helt fast. Plus att tjejerna är så snygga.

Första tjejen är så himla söt. Och hon är min favorit i hela serien. Har ni sett den?

u gotta love


tears for fears

tights som byxor

jag säger nej, nej och åter nej till att använda tights som byxor. jag tycker att det ser förjävligt ut, som att man glömt ett plagg. men det tycker inte elin kling. är det ingen som håller med mig?


(skärmbild från stylebykling.tv4.se)

fuck it

We do what we want only so we can do what we want

på posten







fick ett läskigt fint inbjudningskort på posten till wilma och linneas 18 årsfest(södra latin fd klassmates) temat är de sju dödssynderna och jag blev tilldelad girighet. hur klär man sig girigt?

tog en snöpromenad till vasagatan och hämtade ut ett paket. happy.

me and beautiful


jag och ragna i lördags. hon är nykär, vilket man kan se på hennes ögon tycker jag.

to sad to good

Imorse var jag sjukt ledsen och trött efter ingen sömn alls och tog minsta lilla grej stort så jag brast i gråt i cafeterian och den snälla tjejen som stod i cafét gav mig en te som tröst och sa att hon blev ledsen av att se mig ledsen. Det är nog det finaste jag har fått på länge. Det värmde iallafall. Jag och August skolkade från en lektion, jag hade redan ändå gjort all skit så vi åkte hem till honom innan vi hade grafo, fast det var bara jag, aug och love där. Så jag och august lallade i skolan och spelade 80 tals musik. Dagen vände rejält, vilket var otroligt skönt. Snart kommer mamma hem och så ska vi laga vongole. Nu blev det här ett "jag bryr mig inte om vad du gör det är ingen dagbok"-inlägg men ingen bryr sig. HURRA FÖR JULLOV SNART.
me and bestfriend

ipod skärmdumpar

 
anteckningar och tiger lou
 
tiger lou och john mayer
 
simons egna urklipp från natacha peyres blogg och spel

worthlesssssssss

JAG HAR STÄNGT AV. EFTER TIO TIMMAR NU. JAG VILL SPY. VARFÖR STÄNGDE JAG AV????? VARFÖR SPELAR MAN. FAN. BORTKASTAD SÖNDAG. har pluggat lite iaf. puh. och nu läste jag på text tv att belosconi har blivit misshandlad. hahahahah. Tyckte det var lite kul. Onödigt inlägg, får se om det ens får komma upp. puss eran claudia. i think

julia är kung på sj



håller på att kolla biljetter för att åka ner till cornelia i skåne. nu har jag hittat den billigaste och mest komfortabla resan. 1. reserverad sittplats 2. internet ombord 3. frukost serverad vid din sittplats. allt detta till ett värde av 600 kronor och då man får man åka ner till cornelia. underbart sen är det hemresa som ska bokas också men det tar vi sen.

lucia



har helt glömt bort lucia. (bild från kulurama konsert som jag skulle varit med på men var sjuk och satt i publiken istället)

party happiness





två bilder från i fredags på mig och claudia innan min hattjävel försvann. men nu har jag lagt till han som vi var hos på FB och ska skriva en efterfrågan om han kanske hittade den någonstans dagen efter.

julia talar ut

idag har jag jobbat från 11-20. är dödstrött och det är kaos i mitt rum och jag måste plugga till prov och skriva romantiskt essä. JAG VILL INTE.



foto på claudia som julia redigerade så fint. kolla helt plötsligt två claudia


cavallier

gårdagen vad KONSTIG! men jag hade mycket trevligt och det kändes bra att favoriter som cornelia, claudia, alvin, stella och louise var samlade på ETT ställe. vaknade idag med lite för mycket ont i huvudet och kom på att jag söp bort min hatt igår. gick på självförsvarskurs, sen ut på stan med jack och sen träffade jag min gudfar och handlade julklappar på NK kids till hans grand kids och sen ät vi på fridays eftersom att hans favorit restuarang var fullbokad. en annars ganska skaskig lördag blev till något bra.(och det har snöat idag).

ikväll ska jag och cornelia till familjen broman på lucia fest med tema jul. hm. nu ska jag börja duscha och tänka ut kläder att ha på mig.

bilder från igår:


















just det nämde jag att mina kläder luktade som om någon tänt på marlboro fabriken när jag kom hem?


film


en katt




sneakpeak


Jag blir sminkad av julia

Lek

Mer lek

en liten bild får ni

Testing

Santa

quotes

Resutlat får ni sen en annan dag

vad ska man göra utan paint?


(foto: claudia av julia)

vad mycket kul man kan göra i paint. och när jag får min mac så kan jag glömma paint.

the future vision

okej nu har jag bestämt mig. jag köper en systemkamera på siba eller någonting under mellandagsrean som claudia sa att jag skulle göra. sen jag kan sitta där i min lägenhet när jag flyttar hemifrån med inga möbler, ingenting förutom min dator, min systemkamera, min ipodsladd och min ipod.




claudia får jag lägga upp den här bilden?



Julia är världens sötaste och bästa vän.

godnatt

Gah, rolig dag idag. Jag har verkligen inte kollat igenom alla bilder, men det ska göras imorgon. Kommer ta ett jävla tag. Jag är så trött!!!!!!!!!! Jag har inget mer roligt att säga. Bara att jag är sjukt glad över denna dag och att det måste göras flera gånger. Ska spela ps2 nu innan jag somnar. Godnatt världen. / Claudia.

a piece of work

har ingen aning om hur många bilder vi har tagit idag, claudia har iaf alla på august kamera nu så det tar väl några dagar innan jag får se dom. men här är några bilder från mina digitala.


(jag hade en idé om att skriva lappar med budskap eller bara vad-som-helst text på)

(ett motto som jag alltid kommer ha, tillsammans med la vida es una buena aventura)

(claudia)

(skulle egntligen tagit med en A3 lapp men tog med ett block med A5?)

(claudia med klocka runt halsen)

(en dag kommer hon sitta på affisher i NY)

(och då kommer jag minnas det här fotot)

todays outsider.




livs planering julia

torsdag: studio med claudia. fota till hennes portfolio. + betala alperna hos swedbank
fredag: äta middag med louise och stella ute(fridays, hard rock, thai?). överrasknings fest för någon jag och stella inte känner.
lördag: ta det lugnt hela dagen till luciafest hos helen som jag drar med cornelia på.
söndag: jobba på diesel med nikita, fanny och patrik

on to the next

Läste i nyaste "Chic" om denna tjej, Ellie Goulding, en ny brittisk electropopstjärna som dem beskriver ska vara i stil som Imogen Heap och Lykke li. Påminner mycket om Imogen Heap, det lilla jag har hört nu tycker jag är bra! Det är alltid kul med nya artister. Jag tror att denna låt kommer bli en riktigt hit, som dem skriver i Chic också, den heter "Under the sheets". Vad tycker ni om denna Ellie?

Under the sheets:

En annan låt för er som gillade den, hon finns inte på Spotify


victoria secret bakstage jak n jill pics









klock


Denna låt har jag lyssnat sönder på just nu

information

Julia! Måste planera om imorgon. Det kommer bli skitkul! Skriv i utkast om idéer eller ring mig!

there’s a possibility


professionell


cool bild. nu har jag övertalat min storebror att åka hem till honom snart och äta och hämta min klädhängare som jag ska ha i mitt rum nu. känns lite extremt spontant. men så är det alltid, och det är alltid 50/50 på om det blir bra eller inte.

darl

Idag firar jag och August ett år och fem månader. grattis älskling <3

the difference


christmustclaps



jag har slått in 15 klappar ikväll.(för att komma ihåg vad det var om 15 dagar så har jag satt post-it lappar på som det står på vad det är) nu ska jag duscha och sen börja plugga till naturkunskapsprovet imorgon. // julia

when it rains


såhär lät det hälften av tiden som i repade hos louise i fredags. två sek stämmsång och sen en halv minut skratt eftersom att det lät förjävligt eller jag spelade fel på gitarren men alla var stört trötta efter en hård vecka.


lyssnar på julmusik och slår in en massa julklappar.

ALPERNA 2010



CLAUDIA, jag har fått mail från vår gud angående sista betalningen till alperna. vi gör det på torsdag innan studion, jag skriver ner kontonummer och sånt. 4800 ska vi betala då.


RANDOM

Kollade mig igenom facebook, såg att Alvin hade gått med i en grupp som hette "The guy who discovered milk, what was he doing with the cow?" hahahaha. Fick mig ett skratt i den gråa vardagen.

we all are


todays

Dagens nöjdast: Pallade mig upp till skolan klockan åtta, fast jag vaknade tjugo i, OCH kom i tid. + Att man frånvaro har sänkts med 11 %.
Dagens bästa: Fixat biljetter till älskade Italien.
Dagens onödigast: Stads vandring i gamlastan, i alla mina dagar, hur många gånger har jag gjort det?
Dagens vill ha: Festival
Dagens humör: Trött,ledsen,glad,vill bort,fan

my jewellery to you




när jag handlade julklappar i lördags köpte jag dom är örhängerna. hjärtformade spelplattor som det står love i mitten på och yes/no runt kanterna och så kan man snurra pilen. nu tänker jag ta bort plattorna och sätta på två armband och ge det ena till cornelia i julklapp(jag vet att hon inte är läsa-bloggar typen så det är lugnt). 

julie dilemma

dilemma:

helens 18 ½ och lucia fest på lördag eller köra luciatåg som förra året hos nikitas mamma+morbrors födelsedagsfest?

åka ner med cornelias familj till skåne över jul?

jobba under jullovet, hur mycket?

I HATE CHRISTMUST


the finally weekend


antonias skylt

julia och antonia. här ser man egengjorda huvud assesoar.

stella och jack

konstig helg slutade halv lyckligt. träffade lite fler personer på fel platser kan man säga, sov lite för lite och jobbade lite för mycket. men i fredags lagade jag middag till min pojke för att bevisa att jag faktiskt kan laga mat.

7 månader idag. tänke bjuda honom på därmedpasta men jag är förjävligt trött och har två prov på onsdag och satt kvar i skolan till halv 5 för att snacka med spanska läraren som gav mig alla svaren. hon är typ världens skönaste. inte nog med att hon har fixat en spanien resa,gratis i vår så ger hon en halvt svaren på proven.

claudia, jag lägger upp en gissa vem bild sen eller imorgon!

music turns around

soft dag. hade lunchkonsert 12:00 och repade och tog det lugnt innan dess. när vi väl skulle köra var jag louise och kelly ganska nervösa men allt gick superbra förutom när jag spelade lite fel ackord i slutet. jag på 1st gitarr, Louise på 2nd gitarr och kör och så sjöng kelly. vi gjorde en lugn version av (video) men antonia filmade det hela så jag ska kolla möjligheterna att komma över vår version.


snapshot

JULIA! På torsdag ska vi vara i studion i skolan, ring mig!

county


dags att gråta? aaahhhh. minus att summer och seth inte är tillsammans. låten är fan otrolig

helgen relate



fan vad jag gillar min storebror. han kom hem med 2 stycken stupfulla kompisar igår typ 10 min efter att jag och jack kom hem från antonia och idag har han nog haft så dåligt samvete för deras beteende att han diskat all min disk som jag använt i helgen, köpt juice och mjölk och choklad.

I just wanna watch new moon

Om 40 minuter börjar Project Runway säsong 5. Innan dess vill jag inte göra något än att ligga och slappa. Igår spenderades kvällen med August, vi monterade ihop min nya säng från ikea hos pappa. Den är otroligt stor och skön, nice yes. Men idag rymde jag till mamma och kollade på julklappar hela dagen. Det är söndag, jag har inget mer att säga.

julias försök

utstickande assesoar. hm. nu är jag iaf klar med mitt försök och det blev en stor svart rosett på ett hårband och nät fastspänt med en hårklämma som jag tror är cornelias.





ska ha en vit klänning till, lackleggings och killer-heels. har en bild på den klänningen någonstans på datorn med hittar den inte.



antonias födelsedag

nu börjar jag bli stressad. har köpt julklappar i sickla och suttit vid sidan av baren när cornelia jobbade idag och druckit glögg. jag köpte en skjorta och en juicepress till storebror, en klänning och en blus till mig, en liten sak till claudia, ett speciellt smycke till cornelia som jag ska göra om och hon ska få, födelsedags present till antonia, ekologisk tshirt till pappa och klänning till låtsass mamma.




you make your own bed

Hello party people. Jag ligger hemma och tittar på kocken och idag har jag inte gjort någonting, jag och vevv vaknade och gick och käkade thai sedan köpte jag ett nagellack från make up store med emma. Kul dag. Ikväll måste jag vara hemma för att min säng kommer bli levererad hem till mig. Fett skönt.


JULIA

ahhhhhhh, vad har jag gjort?

julie wrote

godnatt. imorgon blir en bra dag. ska bara ta det lught först och äta frukost med jack och sen köpa lösögonfransar, karlssons klister lim och hålslagare. redig blandning. kanske att jag gör det i sickla och sitter ett tag på caféet eftersom cornelia jobbar imorgon. 50 års fest på en båt och sedan 17-årsfest med tema utstickande acsessoar. smile like you mean it. /julia

rush

Jag idag, tog typ 100 bilder på photobooth men jag ska möta min klass för historia vandring i gamlastan nu. Smycken från sabo, gina, cocoo, bali och present. puss!


i love u

Alvin nyström


vacker

claudia och jag var ju på rytmus konsert ikväll.

angry face II

KAN INTE SKRIVA MED VANLIGA BOKSTAVAR ELLER AAO. WTF. ROSTA PA OSS I JSOMIJULIA.SE. TACK FOR MIG

bad gone good


julia och cornelia hos antonia

om 15 min ska jag gå till claudia(förresten så kan jag visa hur lång tid det tar att gå till claudia från med med en video sen som jag filmade igår när jag gick över med hennes present). sen går vi till slussen och möter louise och åker till sickla för att se rytmus uppspel. köpte julklappar idag efter skolan.

today at school, expidition


stella påväg till eiffeltornet

ekorre

blond töntig liga, beata tog fotot. från vänster: julia, stella, julia och antonia.


angry face


angry face är inte nöjd. men jag har väldigt fint hår. / julia

best friend last night




bästavän kom med present igår. Pingvin shorts. tack älskling!

sequin spangle


zara 299 €

hm 49 dollar

qt

i.walk.this.julia.och.jack

self there is

claudia vi borde ha claudias och julias julklappskalender där vi lottar ut teckningar som vi har gjort!

antonia goes 17

på lördag har antonia sin 17 års fest och temat är "stickande ascessoar". min idé är att ha någon slags hårband med nät och en stor rosett eller kanske hatt med nät. lite begravning över det hela men svart är snyggt. så imorgon ska jag till stan efter skolan och införskaffa det här, sen möta upp claudia och äta middag och sen kolla på rytmus uppspel i sickla. när man frågar antonia vad hon önskar sig så svarar hon "armband och hårband". det kommer inte bli så svårt att köpa present till henne.


draft 2 dec









allting

what a


by your side


skolaskolaskolaskolaskola

wowo. Ska hoppa in i duschen och gå på sexuallkundskap med olle waller från fråga olle. Ska bli intressant. Jag och reggie har några sjuka frågor på G. Have a great one.

not right or tight

Salut! Nu är jag hemma, har en äckligmongo-huvudvärk som jag har haft i tre dagar nu under olika perioder. Börjar tröttna. Måste piggna till iallafall för jag ska träffa August om en stund och äta sedan ska jag till franskan och snacka av mig. Om min huvudvärk tilllåter. Den är för jävlig. Kollade precis på sista gossip girl avsnittet för iår, nu måste man vänta till i Januari och det är hemskt med tanke på hur det nya avsnittet slutade, man blir helt nervös, alla bara tabbar sig hela tiden. Måste säga att jag är redo för det nya året att komma, så mycket kul som händer då. Vilket meningslöst inlägg, huvudvärken pratar för sig själv. Kan lägga in en rolig bild istället.

hej. italien 08

come to mama


RSS 2.0