the return

Hjehurmårni? Jag är hemma från Italien nu. Jag har pratat med bästavän Julia i en och en halv timme redan om allt men jag måste träffa henne för att få riktigt perspektiv på saker och kunna skratta och kramas medans man berättar historier för varandra. Ska bli helt ofattbart skönt att träffa henne, så på måndag sätter jag mig på båten till Gotland och tänker krama henne tills ingen orkar mera. Imorgon ska jag träffa Yasse på första gången på länge, ska bli hur skönt som helst att få skratta med sin andra bästavän också. Och ja, min resa har varit helt fantatisk och när jag hittar en kamerasladd så ska jag lägga in bilder. Här är en skit fin från Le Terazze:

hahahah seriöst.
More to come. Hoppas ni har haft en bra start på sommaren.

Sum

Nu är jag på Gotland. Sitter i min bambu fontölj som hänger i mitt rum. Har städat det i ca 2 timmar och nu kan jag äntligen tänka mig att bo här i en månad. Ni som känner mig kan skratta åt att jag gjort en provisorisk klädhängare som står vid sidan av dubbelsängen som jag bäddat för två i hopp om att claudia eller min älskade pojkvän kommer snart. Jag åkte hit och visste att det kunde bli så att jag skulle vara utan täckning på mobilen, utan hemtelefon och utan internet. Men nu visar det sig att jag har full täckning och kan därför nå omvärlden utan att låna mamma telefon. På torsdag börja jag jobba, i sommar ska jag börja övningsköra på Gotland och om mindre än tre veckor får jag återse min älskade om jag inte kommer till Stockholm några dagar jag är ledig. Fan vad jag ser fram emot den här sommaren nu. Om dag och Stella bokar en sista minuten den 17 aug kommer den här sommaren bli riktigt bra. Med en liten möjlighet att bli bättre än förra sommaren. Och då snackar vi den bästa sommaren i världen. Ska försöka ladda upp före och efter bild på mitt rum senare och nu ska jag smsa Claudia och hota henne till att komma hit och sova bredvid mig och dela min sommar. Det är så jävla vackert ute och jag har min systemkamera så allt jag behöver är en modell. Nu ska jag kolla dg och sakna jack.

..


midsummer girl


långt ifrån världen


serious by

var på lite rastlöst humör igår så jag spanade in vilka som fyller år på facebook. där stod det att matteo i min klass fyller år nästa vecka så då tänkte jag vara först med att gratta honom.

boobies

wooooooooooooooooooooop woooop. fick just min tshirt på posten som färdats ända från USA. stor som ett helvete men annars nice med helena christensen naken i hatt på. på morgonen imorgon ska jag hämta mitt ASOS paket!!!!! och nu för att fira och för att jag får min lön imorgon så beställde jag en till grejj på nätet, men om den är tillräckligt fin så är det en present så då kan jag inte skriva vad det är. wop woop.

min vackra tjej


stockholm

min kyl(efter två veckors ensamhet i lägenheten) består av choklad och vin. pastan börjar ta slut, sötsura såsen är slut, kycklingfiléerna är slut, tårtan är slut. det som finns är choklad, vin och bröd.
jag saknar claudia. saknar att ha någon som man kan ringa och berätta om allt som händer, om sjuka händelser på caféet eller bara allmänt chillprat.
de senaste veckorna har jag presterat över min sociala förmåga, och där når vi ett väldigt socialt liv. det har varit nice, hängt på samma restaurang varje vecka och lunchat med olika vänner som man inte sett på ett tag. sett familjen med jonathan och ätit vapiano takeaway.
på midsommar väntar min fina pojkes land, precis som förra året. och sedan blir det gotland på förhoppningsvis måndag(har inte bokat biljett än). jobba på restaurang juli(minus en vecka med vänner i visby).
augusti blir oplanerad än så länge. jag och stella ska boka en resa så snart som möjligt(jag vill till ibiza)
(yesterday)
(stella och jack)

stockholm igår


from my little garden party at my b-day the other week

me and cornelia, and gorgeous julia i bakgrunden <3

pulia


rålambshovsparken



inviger nya visa kortet


claudia har åkt. julia är superledsen för det.

(stella och julia)
(sista bilden där claudia var med, i hennes rum. nu har hon åkt)

portovenere tjugohundratio. nu kommer vi!


Ettore och Stella - 07 Portovenre
Nu säger jag hejdå, for now. Jag åker till Italien, till min egna fantatiska by med 3 fantatiska vänner. Jag kommer inte ha tillgång till internet och det är det minst sagt inte så jobbigt. Vi kommer ha det helt underbart och jag hoppas att ni där hemma kommer ha detsamma. Jag kommer hem den 29de juni igen med bilder, historier och massa annat. NJUT AV SOMMAREN NU. Kommer sakna vissa mer än andra. Men det är smällar man får ta.
Eran,

new jewellery stand + general

det här underbara(silvriga) smyckesträdet fick jag av claudia i artonsårspresent + en flaska delikat dryck. det rosa köpte jag på urban outfitters för länge sen vilket blev en svindyr affär. men jag gillar det. nu blir det örhängen på det rosa och armband på det silvriga. alla halsband sitter på vinylskivorna som pryder en av mina väggar.
för övrigt köpte jag dom är shortsen i lördags. men jag tänker nog lämna tillbaka dom eftersom jag inte hittade rätt storlek men köpte dom ändå.
välkommen till julias liv
på måndag(imorgon) när min nordea-dosa kommer(DET BÄSTA SOM NÅGONSIN KOMMER HÄNDA MIG, nja) kan jag betala min tshirt.
imorgon jobbar jag här, samt på lördag och på söndag.

el systemo

Idag fick jag och pappa en systemkamera. Helt gratis. Just nu kan jag faktiskt inte vara på bättre humör. Den är galet fin. Men jag har ingen laddare och den har inga batterier så imorgon ska man införskaffa sig en laddare och en slapp till datorn. LAGOM TILL ITALIEN OCKSÅ. Jag är sjukliiiiiigtttttt glllllaaaaaaaaaaad.

Tänkte lägga upp bilder på den men blogg.se vill inte samarbeta.

puss c.

tja här är jag och min kompis bruno. vi gillar hattar.


hej

Vad har Claudia och Julia haft för sig i helgen?

I fredag fyllde som sagt Julia 18år och hon ställde till med fest för mysigt folk i hennes storebrors stuga på Värmdö, med massa mat, musik, grillning, bad, prat, vattenpipa. Julia har en massa bilder på hennes kamera, jag har ingenting.. Haha. Minst sagt intressanta bilder.

På lördagen vaknade jag med minnesluckor och bakfylla hemma hos Vendela. Vi ställde oss och gjorde pannkakor med jordgubbar och hallon och kollade på vänner hela dagen. Tills jag åkte till Julias släktfirande hemma hos henne och gav henne paket och fick se henne öppna alla. Efter det åkte jag, Jack och Julia tillbaka till Värmdö och städade bort allt och grillade det sista som blivit över.

Idag, är jag fortfarande smått bakfull, idag ska det fixas med Italien resan som jag åker till på Tisdag. Juste, jag har färgat håret så silver shampoo måste inför skaffas. NU.

claudiaochjulua

Hej hjärtan. Idag fyller som sagt andra halvan på denna blogg 18 år och det ska vi fira hos Felix ute i hans mysiga stuga på Värmdö så om ca 40 minuter ska vi åka dit och göra klart allt med Stella. Så ingen uppdatering idag, men massa bilder och annat imorgon. Ha en bra fredag! PUSS

18 år

fick grattis sms av mina finaste och bästaste vänner i världen vid 12-slaget. från claudia och cornelia. även ett fylle-sms från jack som jag blev mindre glad över eftersom det var sådär lagom oförståeligt.

pusspuss

Update från min sida. Jag fick sommarlov igår och helt sjukt bra betyg (för att vara jag och så lat som jag är) jag firade det genom att sola solarium med emma och nu har jag bränt sönder mig. Har också shoppat massa som ni får se ikväll. Om några timmar ska jag följa med Julia och köpa det sista inför festen. Jag kom på idag att jag inte har något att ha på mig imorgon. Börjar få lite smått panik över det. LATER!

IMORGON BLIR JAG 18!

imorgon är det skolavslutning. imorgon fyller jag år och blir myndig. imorgon bryts rutinerna och vänner som man brukar träffa varje dag kommer man inte se förren om två månader. imorgon är det sommarlov.
i sommar ska jag:
  • göra något produktivt varje dag
  • jobba på caféet i mitt hus
  • fira midsommar med älskling
  • vara på gotland hela juli och jobba på restaurang
  • stockholmsveckan med 8 kära vänner i en stuga
  • helst ta någon sista minuten och shoppa massor där
vad ska ni göra i sommar?



sometimes it feels like i'm having the world in my arms and the ground sparkling under my thin thin legs


ett litet liv

provfilmningen gick AWESOME. men jag tror inte att jag var tjejen dom sökte. imorgon ska jag fixa:
  • baka bröd
  • göra pastasallad/pastadressing
  • fixa en stor duk/iskupor och ljus
  • köpa: choklad, hallonsoda, sprite, grillkorv, grillkol, 5 ljuslyktor, ketchup, jordgubbar, vindruvor, hallon, ananas, äpplen, apelsin, banan, lime, en metallhink, vit/rosa pressening
  • göra kladdkakesnittar

felix

jag har världens finaste bror. han återvinner inte bara varenda litet glas/kartong, skänker bort blod utan hänger med ADHD-barn på helgen. världens finaste och bästa bror.

PROVFILMA

idag ska jag provfilma kl 15. dra ut till felix på värmdö och städa hans hus eftersom att jag ska köra in 25 pers där på fredag. det ska bli så jävla skönt med 12 grader och regn på fredag förresten. JAG HATAR VÄDRET.

hatt jag fick från douglas igår i förtidig 18årspresent. pimpade den med ett rosa band istället för det som satt där innan.


julias chokladmuffins

är typ lika stolt som när jag gjorde minipiroger.

hot b-friend


julia och antonia från agnes artonårsfest


ingen tystnad om nätterna


Är fruktansvärt trött och nu har jag grov ångest för det är ljus ute och jag sover inte. Imorgon är det sista dagen i andra ring i gymnasiet. Känns skumt. Kommer känns konstigare nästa år. Idag har jag hängt med massa boyzzz och nu ligger Vendela och snoozar bredvid mig. Ska sova nu. Upp snart. Jag älskar Julia, min flickvän när vi har det jobbigt. he he. puss.

all i'm saying

saknar alperna som fan. älskar claudia

S T H L M


apple.com

ofta att det har kommit en ny iphone!!

svar på frågor

Postat av: Helena
claudia vart i stockholm gjordedu din tatuering?

C: Jag har gjort den på infamous på kocksgatan, södermalm

Postat av: B
1.vilka bloggar läser ni?
2.hur kan ni vara så söta?
3.har sökt alla jobb i stan, hur får ni jobb hela tiden?

C: Jag läser mest utlänska bloggar, som ohfierce.tumblr.com, thekillingmoonconfused.blogspot.com och sedan stockholmstreetstyle.feber.se. 2. Man blir som man umgås. 3. Sök alla jobb du kan genom att lämna in CV personligt (inte maila, ringa) och visa ett gott intryck när du gör det så blir du igenkänd.
J: kenzas, bb, loweo.blogg.se, florasblogg.se, oliviaaeriksson.bubbleroom.se, ellinorak.blogg.se 2. vet inte, inte pga våra föräldrar iallafall. 3. alla jobb jag har haft(4 olika caféer, ef, filmer) har jag fått för att jag har legat i. typ mailat in CV eller ringt upp

Postat av: nikita
TILL BÅDA GULLISARNA:
1. Vilken är din favorit film?
2. singel / pojkvän
3. plock godis / pås godis
4. Vilken är din favorit drink?
5. Vad är planerna för sommaren?

C: 2. V för Vandetta, Scarface och Ondskan. 2. Pojkvän 3. plockgodis 4. Cranberry vodka, sex on the beach 5. Jag åker till Italien om en vecka med några tjejor, gotland, frankrike, emmaboda, way out west, skärgården, sen lite spontana saker också.
J: 1. du & jag, pojkvän 3. plockgodis 4. strawberry daquiri 5. jobba i stockholm på cafe och på gotland på restaurang. festa i visby med 7 vänner, ha världens bästa sista sommarlov. sista minuten med stella?

Postat av: felicia
claudia vad har hänt med din pojkvän?

C: Vi har gått åt olika håll, men vi är fortfarande bästavänner och pratar och ses ofta :)

Postat av: Irma
julia din brorsa är skit snygg! är han modell?

J: Jag vet han är skitsnygg, han har blivit haffad av diverse modellargenturer och var med i stockholmsgruppen men det verkar som att det inte riktigt ligger i hans intresse.



Postat av: Anonym
ulia, hur länge har du och jack varit tillsammans?

J: 1 år och 1 månad <3


Postat av: Johanna
vart hittar ni alla bilder som ni lägger upp?

C: Olika bloggar, flikr, eller tar bilder själva.

J: jag lägger mest upp bilder jag tagit själv annars google hehe

Postat av: Thorun
vilka skolor går ni på är dem bra, vilken linje???

C: Riddarfjärden media/media

J: Östra Real sam/musik


Postat av: Julia
vem har tagit eran header bild

Båda höll i kameran



Postat av: Olivia
Till er båda:
1.Favorit artist?
2.Hemma kväll/Ute kväll?
3.Sommarplaner?
4.Snyggaste kändisen?
5.Bästa boken?
6.Utomlands/Sverige?
7.Favorit stad?

C: 1. Jag har olika favorit artister varje dag, men dem som alltid håller sig kvar är kent, lykke li, radiohead, de la soul, atmosphere, souls of mischief, familjen, death cab, mia, daft punk, bon iver, bill withers, franz ferdinand, hot chip, mflmflmfl.. 2. Det beror helt på. Utekväll skulle det vara. 3. Se ovan. 4. Robert Pattinson, Marlon Brandon, Johnny Depp. 5. New moon, Breaking dawn, Snabba cash, låt den rätte komma in, porr, fula fiskar. (bokmal) 6. Borta bra men hemma bäst. 7. Paris


J: 1. kent, tiger lou och en massa andra 2. hemmakvällar minns man inte om 10 år medans utekvällar kan ge en galna minnen 3. läs tidigare 4. joel kinnaman, leo capro som ung, cornelia i love generation. 5. vet inte 6. utomlands, sverige på högsommaren 7. stockholm



Postat av: Alexandra
claudia har du någon ny kille på?

C: Haha. Nej det har jag inte.

Postat av: Anonym
Favorit landet?

C: Italien

J: Malta

Postat av: Jessica
älskar eran blogg!! Kan ni inte visa mera när ni shoppar och pysslar?? TACK

Tack! Jo visst

Postat av: Anonym
favorit serie?

C: Vänner, oc, satc, family guy, gossip girl, scrubs. mfl..

J: O.C föralltid









tillbaka blick

vad var det som hände igår egentligen? jag färdades från två olika tillställningar(som låg 2 timmar ifrån varandra) jag blev bokad på onsdag för att spela på en studentmottagning(?) mitt vin blev stulet efter 2 glas(lika bra) och jag blev tagen som Greta Dorthé(aka paradise hotel greta). hm..

beställa vädret på internet?

birthday girl. vill döda vädret. kanske flyttar min födelsedag?

SVAR

Sorry, hade helt glömt bort det. INOM DE NÄRMASTE DAGARNA!

den här tshirten är mig. jag ska ha den.


jessica 18 år

(värdinnan)
(dansgolv i partytältet)
(glada miner)
(robin och stella)

walk of shame

Nu blir det bakis thai mat i solen med Vendela. godbless.

jag. foto av julia

ikväll bär det av till jessicas 18 års fest

min present, är inte så nöjd med inslagningen men det är iaf ett halsband, ett nagellack, sminkborttagningmuds, en fin dagkräm och en ansiktsmask.

ny in köpt(sär skrivning)

söt sommarklänning från hm och stört billiga skor från dinsko.

sad one story

att man får en studentmottagning till en fullast-vinner fest för 50 åringar är fan helt otroligt. patetiskt. jag tycker inte synd om dig utan jag hatar dig.

ibland hatar jag det här landet så mycket


saturday day

Idag vill jag dö lite. Men det har jag inte tid för. Om två timmar ska jag sitta på en lokal i rådmansgatan och fira min bästavän med gott sällskap och god mat och dricka till tusen. Igår slutade kvällen i tårar, men det var tur att man hade två tjejer att trängas med i sängen. Ikväll ska inte kvällen sluta i tårar, hoppas vi. Efter Yasmines lunch så ska jag åka till sköndahl på födelsedags firande nr2 hemma hos Jossan. Just nu sitter jag och dricker oboy ur ett plastglas, nu städa bort all skit från igår nu. Puss och ha en trevlig dag!

Jag

tomorrow is a new day?

imorgon ska jag:
åka till sickla och plugga musik teori
hälsa på alex på the naked juice bar
övertala någon(stella) att färga mitt hår
fira jessica med stort 18 års kalas
(vill verkligen fira isabelle med men förstår inte hur jag ska hinna?)

non smokin' ring

om en vecka fyller jag 18!!!!
ikväll var jag hos claudia med en massa trevligt folk. innandess rebeccas och sebastians mottagningar.
jag vill ha den här ringen när jag fyller 18. claudia skrev för tusen år sen om en non-smoking-generation ring som alltså tar upp både pek och långfingret så att man inte kan ha en cigg där och ikväll berättade lovisa att den här fanns på cocoo.se. att röka är faktiskt förhatiskt och därför borde man faktiskt ha en sån här ring.

nu drar jag iväg på rebeccas mottagning, efter 50 min i duschen efter 2 h på flaket


claudia ipod


photo









Photo By: Claudia och Julia
Location: Skepsholmen, Sthlm

grejt

Igår satt jag, Kim och Emma och drack rosé drinkar och njöt av sommaren och varandra med massa tjejsnack och det slutade väl som ett riktigt slumber party att vi däckade i pappas stora säng med sex and the city i bakrunden. Riktigt mysigt. Idag är jag trött och tänker gömma mig på min gård hela dagen och förhoppningsvis hinna färga håret också.

Till Anna: Jag vet vad den franska snyggingen heter på facebook. Men han har för många vänner. Hahah. Fail.

Ut i solen med er nu. Så kommer det bilder sen. PUSS

Insperation mix 3 june



















värmdö/nacka sommarkväll

har varit på värmdö/nacka ikväll med min storebror och fixat lite inför min födelsedag. tex chokladfontänen, en massa chilinötter och mexicanos. sen lagade han thaimat till mig och sen tog jag bussen hem. idag har det varit SOMMAR! claudia överraskade med att komma till Östra Reals copa de la östra fotbollsturnerings final + mjölkhävartävlingen. går man på bästa skolan i stockholm får man vara med om sånt kul. hade inte med mig kameran till värmdö men därimot tog jag kanske 150 bilder från fotbollen idag. kommer snart!
(sam ekonomi 3:orna som vann)
(efter slut-visselpipan)
(emma och claudia)

holmen


önskelista - to be continued

jag önskar mig även dessa skor från asos.com
hatt från carlings(stråfärgad hatt) eller en vit med band runt
eller den här fina ( billig )
coola bälten
the garden collection shorts från h&m
pengar till volontärresa i thailand 2010
kanske rosa gummistävlar, men annars svarta på riktigt
en liten trevlig telefon med 16 gb
en årsförbrukning på thailmat

julias önskelista

det här armbandet från mj önskar jag mig i födelsedagspresent.

skeppsholmen



jag har fått tillbaka min jacka

äntligen har jag fått tillbaka min jacka som har legat och skräpat hos cornelia i några månader. cornelia köpte tom en likadan så den har bara legat där helt ensam. kort bikermodell like.

products

det här är allt som behövs nu sista veckan innan sommarlovet. världens bästa gel för mitt sönderslitna hår, världens bästa brunutansol från lancome och världens bästa mascara från loreal.

hunk





My new fake boyfriend. Be mine?

RSS 2.0