that's whats happening


igår vad jag med cornelia. vi drog med igor till enskede och där träffade jag linda, emma, vendela, emil, douglas, lycke, joakim, nadine m.m vilket var mycket trevligt. ramlade hem vid fem tiden och älskling mötte oss gamla stan för att följa med hem till mig. bilderna minns man kanske inte men de är snygga. yeah

..


soon it's coming, snö


yeah


who

HAHAHAH. Stockholmstreetstyle


wwww



rumi





snyggast.coolast.fashiontoast.

.

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

i will never do the d.a.n.c.e again

 

Det var roligt igår. Fast jag kommer aldrig mer vilja lyssna på D.A.N.C.E igen. Vi hoppade runt och dansade och spelade pingis. Iphone kameran är inget att rekommendera. Idag är jag bara tom, får se vad jag ska göra. Äta iallafall. hej

non smoking generation

Glitter gör ett samarbete med non smoking generation för dem fyller trettio år! Den kommer innehålla fem smycken bl.a denna ring om man sätter på ring och långfingret. Rökfingrarna då. Smyckerna kommer någon gång i November och detta kommer på min önskelista!


på johans land


uy


Can U do the d.a.n.c.e

Jag ska till kumminnäs och spela in musik video nu. Ska möta upp Kim för thai mat först.


france france

Varje dag längtar jag tillbaka till Frankrike, så fort det blir lite varmt ute igen så är det dags att åka tillbaka. Nu skulle jag egentligen sitta på en buss påväg till Ekerö med Julia och Kelly men jag mår hur dåligt som helst och ska sova och kolla på film istället. Även fast det hade blivit roligt så är min hälsa prio nr1.


yesterday pics


emilia och niklas är så söta, stella är snygg i randoms hatt, minsta innergården och claudia skriker lite.

ddd

tom. tom. vad ska jag säga? jag hatar dig. jag kommer aldrig förlåta dig för det här. förut var vi bästa vänner, nu funderar jag på att klippa vårt jävla band.

ska möta claudia om 6 min i gamla stan, ska hinna duscha och sminka mig först,sen ska vi på emilias pojkväns väns fest i GS som visade sig vara någon som jag inte träffat på år och dar.

square


papapaparty


i move to paris, shoot some heroin and fuck with the stars

Det känns som jag har blivit totalt misshandlad på min ena kind. Jag vet inte vart jag har gjort, typ slagit mig i sömnen. Jag tänker inte må dåligt första dagen på lovet! Så jag ska köra en "göra massa saker hela dagen och inte tänka på hur man mår" dag. Och klippa mig är det första jag ska göra.























This is some hot piece

This is me

popaganda


Check the time

Det här var bland det coolaste jag har sett! Klocka. På. Magen.


yesterday at antonias




call me

JULIA RING

julie thing you don't get


ibland blir man ledsen när man ser en sån här bild. ibland bryr man sig inte. ibland överaskas man över att det är 2009 och det ända man har kvar från 2007 är 10.000 bilder i mappar.

yeah





gorgeous


zåäö


stupid

Kan inte sova. Är både ledsen och arg, jag vet inte varför. Det känns som att jag ska ha något slags ansvar hela tiden. Och jag vet att mina nästa ord kunde blivit: "Forget it, aldrig mera" men då skulle jag bara ljuga. Jag kommer aldrig sluta och det är så jobbigt. Jag önskar jag var liten och hade en storasyster som kunde ta ansvar och som man kunde prata med om samma saker. Ja, jag har mina vänner som tur är. Tacka gudarna för det. Jag är så trött att jag tror jag kommer kräkas. TGIF alltså, ska ligga och sova hela helgen. Ensam som tur är. Ser ut som både jag och Julia har dåliga nätter. Jag ska iallafall träffa henne imorgon. Skönt. Godnatt foks.

ingenting är sant

jag är den sämsta vännen i världen just nu. struntar i att höra av mig till gamla vänner som alltid funnits där. varför? för att jag är trasig, för att jag tycker att vi har växt i från varandra, för att jag vill göra slut i den vänskapsrelation vi lever i. för att vi är så olika. vi ses om några år och ser hur läget är då. jag har alltid gjort allt för dig nu är det dags att ta farväl. och jag lämnar dig inte ens med ett förlåt.

happy moments


yyy

igår på matten hade jag ett moment när jag lyssnade på stellas ipod och en untitled låt visade sig vara en låt som jag lyssnade på varje dag i januari när jag började på östra. så jag satt där och tänkte på allt som har hänt sen dess, hur bra man har mått, hur dåligt man har mått, hur mycket nya vänner man har fått, att en hel sommar har gått sen des. jag satt iaf där och log, nästan skrattade när alla andra räknade logaritmer och exponentialekvationer.

imorgon får jag min ipod tillbaka som har sovit över hos hampus i en vecka. men nu kan jag lägga in spel och filmer och sånt så det var det värt. och jag och claudia ska åka till rytmus och försöka anmäla oss till alperna. jag slutar 10.30 imorgon så då får claudia vara startklar!





headbands and chocolate

Hade en lektion idag. Jag åkte till skolan tidigt imorse men vände på klacken och åkte till August och åt frukost i lugn och ro. Sen hade jag en lektion sen gick jag vill Beyond Retro på söder där jag blev otrevligt bemött av en tjej som jobbade där så jag åkte till den i stan där jag hittade det jag ville ha och blev trevligt bemött! Kändes bra. Jag letade efter ett hårband som jag ska testa nu och se hur det ser ut! Och göra varm choklad. Har druckigt typ 3 stycken idag.
Haha, min nya granne som är ganska ung kör hårt på party nu så han kör kleerup på högsta, inte mig emot, klockan tre på eftermiddagen. he he.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

August klarade att screena från min dator


stockholm boogie


slutade 10 idag så nu är jag hemma och kollar stockholm boogie, paus från pluggande. en av de bästa svenska filmerna. tänk om dom skulle göra en uppföljare.

gotland 15-16 juli jobb i visby


solnedgång över filmteam

visby bira 0,5 vi använde dom när vi spelade in festen för att inte göra smygreklam

uppbyggd bar på tofta strand

tofta

visby, nere vid gustavsvik stranden

julia med läskiga ögon


morning glory?

idag fick vi två premunanter

och sen vore det kul om våra läsare kunde skriva mindre negativa kommentarier. det har känts som att det har varit lite för många på senaste och claudia kan knappt sova om nätterna. visa lite respekt.



Late nights/early mornings

photo by flora


my tiger lou


tiger lou före sommaren, då man även upptäckte mont mardié och fick gitarristens namn ritat på armen. men jag och claudia såg ju dom på where the action is också!

a claud situation






New day, new moon

Min facebook vill leka med mitt privatliv. tss.
Jag kunde inte behöva mera lov just nu, det ska bli helt obeskrivligt jätte skönt. Blir nog en trip till landet på helgen annars bara softa i stan. Vara med bästavän, sova, äta, festa. Dagens absolut bästa nyhet: Som hela världen nästan vet släpps fortsättningen på Twilight, bok storsäljaren, New moon, på bio den 20de November. Men söta Sarah har fixat förhandsbiljetter den 19de November alltså dagen innan där vi ska se Twilight sen nya filmen New moon direkt efter!!!!!!! OMG. Det ska bli helt enormt roligt.


17 soon

Idag är det tre veckor tills jag fyller 17 barre. YEEY. Jag har haft så tråkigt i skolan idag att jag har planerat allt i mitt lilla huvud och skrivit en gästlista och har mitt lilla tema. Och nu sitter jag och jobbar på en musik play list. HAHA. Bättre tidigt än sent. Lite Hot Chip, Lykke, Empire, Familjen, Hoffmaestro, Manu Chao, MJ med flera..... WOHO.
Jag ser verkligen fram emot att fylla 17. Fast jag inte vill bli äldre men 17 känns som att det kommer bli ett bra år. Jag ska kolla igenom min gästlista och se vilka jag ska ta bort från min DUBBEL DUBBEL parantes lista. Det är pingu tema btw. hahaha, ne, ba skoja. Men det vore något. Mera party nu, hej


us and a


want......need

Mobilt

Sitter och lyssnar på Bon Iver och har multimedia

It's dark and there are bears

KILLAR ÄR SKIT. ALLA ÄR EXAKT LIKADANA. DETTA ÄR FAKTA, FOLKET. INGEN ÄR ANNORLUNDA SÅ ÄR DET, FYFAN. HEJDÅ

emmaboda whop whop

Imorgon har jag bestämt mig för att köpa biljett till Emmaboda festivalen. KICKASSSSSSSS. Det var helt enormt mongo kul i sommras och det ska det bli 2010 också!


it stockholm

25 svenska webbprojekt

Booli En sökmotor för bostäder och bostadsinformation, som ett alternativ till Hemnet. Har bland annat en statistiktjänst för slutpriser på sålda hus och tomter.

www.booli.se

Jaycut En videotjänst som har tagit konceptet längre än att bara låta användarna ladda upp sina egna filmer på Jaycut kan man klippa och musiksätta dem själv.

www.jaycut.com

Videoplaza Annonsplattform för webb-tv, med bland andra Kanal 5 och TV4 som kunder. Är mitte uppe i en expansionsfas för att nå längre ut i Europa.

www.videoplaza.com

Bambuser Låter sina användare strömma direktsänd video från sin mobil till webben. Används bland annat regelbundet på SvD.se.

www.bambuser.com

Animasher Gör det enkelt att skapa animerade filmer av sina bilder, musiksätta dem och dela med sig av dem på exempelvis Facebook.

www.animasher.com

Agency9 Teknikföretag som bygger tjänster med fokus på 3D-grafik, både på webben och i mobilen. Ligger bland annat bakom 3d-tekniken som används på hitta.se.

www.agency9.com

Peeralism Bygger nästa generations p2p-teknik som ska vara effektivare och använda mindre nätverksresurser. Vänder sig till bland annat innehållsägare och bredbandsoperatörer.

www.peeralism.se

Saplo Har utvecklat ett verktyg som både kan förstå och sortera texter på internet efter innehåll och betydelse. Det används bland annat för omvärldsanalyser och inom marknadsföring.

www.saplo.com

Textflow Att vara flera personer som jobbar på ett och samma textdokument är frustrerande. Med online-ordbehandlaren Textflow blir det enklare.

www.textflow.com

Pixlr I dag går det att bygga riktigt avancerade webbtjänster. Pixlr – en smidig Photoshopersättare som körs direkt i webbläsaren – är en av de mest ambitiösa.

www.pixlr.com

Soundcloud En slags fildelningstjänst för alla led inom musikindustrin. Musiker kan enkelt jobba på samma låtar, trots att de aldrig träffas i verkligheten.

www.soundcloud.com

Xcerion Webbtjänster blir inte mycket mer avancerade än Xcerions Icloud – en komplett arbetsmiljö, nästan som Windows eller OS X, direkt i webbläsaren.

www.xcerion.com

Burt Bygger mjukvara för reklamvärlden, som bland annat gör det lättare att förstå och analysera de nya medierna på internet.

www.burtcorp.com

Spotify Musiktjänst med höga ambitioner: All världens musik, bara ett klick bort. Erbjuder en annonsfinansierad variant och en premiumvariant.

www.spotify.com

Twingly Har en bloggsökmotor och ligger bakom de blogglänkar som flera tidningssajter har i anslutning till sina artiklar. Har nyligen lanserat Twingly Channels som ska göra det lättare att följa och diskutera enskilda ämnen och händelser.

www.twingly.com

Polar Rose Hjälper sina användare att sortera sina bilder, bland annat genom att identifiera människor på deras ansikten.

www.polarrose.com

Bloggy Mikrobloggar är ett oerhört hett område just nu. Bloggy är det svenska alternativet till Twitter och Jaiku.

www.bloggy.se

Voddler Filmtjänst som ofta jämförs med Spotify. Vill bli det lagliga alternativet som tar död på den illegala nedladdningen. Fortfarande i en stängd testfas för inbjudna.

www.voddler.com

Fileride Bygger en social dimension kring digitala filer. Användarna kan lägga den musik, film och andra dokument i Fileride för att komma i kontakt med andra med liknande intressen.

www.fileride.com

Jalbum Låter användarna skapa avancerade fotoalbum av sina bilder och dela med sig av dem på internet.

www.jalbum.net

Stixy En webb-baserad anslagstavla där användaren kan lägga upp allt från dokument och anteckningar till bilder och att-göra-listor.

www.stixy.com

Momail E-post finns i webbläsaren, e-post finns i e-postklienten. Men det är fortfarande krångligt i mobilen. Momail erbjuder en optimerad e-post-tjänst i mobilen.

www.momail.com

Laterthis Låter användaren spara ned alla länkar som man vill ta del av, men inte hinner med just för tillfället.

www.laterthis.com

Squace Det har pratats om internet i mobilen länge nu. Squace har en egen lösning på hur man får det att fungera även på enklare telefoner med små högupplösta skärmar.

www.squace.com

Dashnotes Ett virtuellt kontor på internet. Som ett intranät, fast med ena benet i sociala medier. Det ska vara lätt att dela med sig av informationen.

www.dashnotes.se


(direkt kopierat från aftonbladet.se. mest intressanta: jalbum och voddler, som spotify för film. sign the guest list)


empire of the sun

As braaaaa.


Survived Monday

Jag har överlevt måndagen med stolthet. Jag kom efter skolan och packade (dvs kasta ner allting i en resväska) och åkte hem till mamma. Köpte ett par vinter skor, Dr martens inspererade från HM. Mycket värdare än att köpa ett par riktiga för 3000 när dem här kostar 300 lixxxxx. Sen lagade jag och mor världens största nudelwok rätt som kommer hålla i en vecka för vi gjorde så mycket. Det var värt. Och gott.
Och Julia, jag vill se bilden! Den kommer förgylla min dag haha!


playing songs while you're allowed


the song of the week


super bien

jag gick till skolan imorse! efter två dagars jobb, ingen sömn och två festkvällar. matematik C på måndagmorgon klockan 8. inte för att jag orkade göra någonting än att lyssna på genomgången utan satt och pratade om stellas vilda helg. nu har jag håltimme så jag är hemma och håller på att somna men jag sk vara tillbaka i skolan om i timme. efter skolan ska jag plugga.

nu försöker jag hitta en jävligt underhållande bild som claudia skulle ha väldigt kul åt men jag hittar den inte(det handlar om att alex skäms för något)

Bon nuit

Borde plugga, borde verkligen plugga. Men sömn kommer före, så bon nuit Stockholm. Imorgon väntar en ny vecka, nya draman, nya förväntningar, nya planer, nya berättelser, nya kläder, nya bilder, ny musik. Lov snart också.

"If you love someone, you let them go. Then you hunt them down and kill them."


claudia went with the vagn



claudia alvin, odenplan igår

likeable



Söndaaaaag aaaaaah

Jag har precis rymt min kos från Alvin som låg och sov och var skit jobbig och höll på och skrek och tända lampor mitt i natten. Orka. Jag ska duscha duscha duscha sen sova lite mera och sen mysa bara. Äta är också en prio today. Julia lägger upp bilder sen.

that is less

jag och claudia är hemma hos mig nu. vi har käkat thaimat ute och nu ska vi till fredrik på st eriksplan där alvin är! fredrik är bäst eftersom jag provfilmade med honom och jag fick den rollen.

julia och beata yesterday

Hela livet var ett disco

Det var bara det jag hade att säga nu. Om jag drömmer en dröm inatt så kommer jag förbjuda mig själv att sova för gott. Ska leva på kaffe och olika cigg märken (ska testa mig fram vilken skillnad det är på alla märken, för allvarligt känner jag ingen större skillnad, skämtosido). Hellre dö av onaturliga produkter en av drömmar om brustna hjärtan.

thats a handsome

idag har jag jobbat, bakis som ett helvete. kom till ef-kontoret kl 12 och delade ut kataloger med amanda i city. det var riktigt tråkigt men gick snabbt och det var kul att träffa amanda. slutade 15 och drog hem.

igår hade beata rappe sin 17års drink hemma hos henne i djursholm. hon hade ordnat allting super fint. efteråt drog jag hannah, antonia, jessica och isabel mot någon fest på djurgården där jag träffade CORNELIA och en konstig blandning av folk. imorgon ska jag jobba 11-18 i caféet med NIKITA.

jag körde på hatt igår!








.Insperation


Morning

Ligger i sängen och degar. Julia ska upp och jobba sen klockan två ska jag träffa henne och fota. Det ska bli ku-ul. Jag somnade på golvet igår, så pappa kom och lyfte upp mig. hahah. Ska äta frukost nu.

xoxo

looking good gossip girls

it




sova över med klassen i skogen. gruppövningar om anorexia, droger och alkohol. men allt kändes ganska påtvingat och nu vet man precis vilka ogillar mest i klassen eftersom man fick spendera lite för mycket tid med fel människor. påtvingat helt enkelt.


Chanel Silence

Jag sitter och kollar på en gammal Coco Chanel film, inte den som går på bio. Jag satte på den för två minuter sen, haf kan inte släppa ögonen från skärmen. Coco är as cool och jag älskar att kolla på alla bitchiga franska tanter med sina stora härliga hattar och rök pinnar. Jag ska fortsätta kolla.


this is peace and love


love

"you are the my only reason to stay, alive, if that's what Iam"


bff

HAHAHAHAHAHAHAHA. allvarligt talet. åh vad jag längtar efter dig


day on the town

HOME. Jag, mandy och lycke var och fika på fotöljen sen gick jag och lycke och kolla i affärer och jag spendera mina pengar på att uppgradera mitt sl kort (KUL). Jag och Lycke provade kläder på HM's barnavdelning. Det var kul. Hihi. Imorgon är det FREDAG. Så skönt. Jag ska sova mycket. Eller, nja, får se. Jag har sovit kanske sju timmar på 48. Jag har kommit fram till idag och mina drömmar inte betyder ett skit. Så jag förbjuder mig själv att ligga och försöka förstå mina drömmar. PUNKT. Såg på Blogg.se om "The Wizarding World of Harry Potter" Fyfaaaan vad kul! Orlando! MOHHAHA.

Lycke. Skulle varit roligare om jag tog en gammal bild på mig och henna nr vi var mindre men de är på min laazzy.yey



schooooooolspirit

hejhejhej skooooooolan. Har as tråkigt. Multimedia kan ta siiiiig. Julia är ute i skogen och kommer imorgon. He He He.

It's amazing, i'm the reason, everybody fired up this evening

pics, Vanity Fair

Wiltern Los Angeles


Today I had

HAHA, men ser ingenting vad jag hade på mig. Well, I tried. Inatt har jag inte sovit en sekund, eller en timme mellan klockan 9 och 10 på morgonen. Pappa kom och var på allmänt roligt humör och väkte mig och men lät mig sova vidare. Jag och Sarah var på föreläsning om grafisk kommunikation sen gick vi och käkade lunch och shoppade i Västermalmsgallerian. Jag köpte en väska och ett par tights som jag har velat ha längeee. Från MQ. Sen mötte jag Martin och Alvin och gick runt och gav ut Alvins CV vill olika butiker och mat affärer. Och nu ska jag sova, eller nja, vila. Fixa i min garderob lite. JULIA, kan du komma till mig snart och fota mina jackor som vi kan lägga upp?


thats a claudia and julia picture


Lätt packning

The cobrasnake

Vi borde ingentligen bara dra nu. Det är inte mycket man behöver!


Perfekt

Den perfekta väskan och perfekta pumpsen. Vivistyle.se



yes

varför lyssnar jag alltid sönder en låt tills jag hatar den istället för att lyssna på flera låtar? alltid samma låt när man går till skolan

this is this


hur albin i min klass pluggar italienska, genom att skriva 10 ggr om.

No sleep

Jahap, har försäkt gå in på bloggen i 100000 år i natt för jah har inte kunnat sova.


MILANO


the second time around



fredag med ändrade planer, claudia, hos amanda, claudia, jobb stage, claudia dansar, hos lycke, jossan

helg planering såhär på tisdagen

planer för helgen:

fredag: COCKTAIL DRINK HOS BEATA RAPPE
lördag: ev 9-15 i caféet. kvällen: CLAUDIA OCH JULIA
söndag: jobba 11-18 i caféet

helgen innan höstlovet, snart en vecka kvar till höstlovet! då ska jag med älsklingen till landet, festa med claudia och alex, ta det lugnt, plugga och jobba.

a guitar player use

en fredagkväll stod jag och väntade på julia och amanda i bromma. sen hör jag att någon spelar gitarr och kollar på tunnelbaneluckan och där sitter 20 åriga CALLE och spelar gitarr på sitt nya jobb.
(julia och amanda)

wtf

DET SNÖAR. IDE NU. HEJDÅ.

drafting again


ganska coolt halsband.

......................... empty

Kom nyss hem från school. Fick höra att det hade snöat, inte i Gamla Stan dåra. Jag hade absolut inga kläder på mig och frös till döds idag. Så nu när jag går till franskan om en och en halv timme ska jag ha så mycket kläder så jag svettas. Då vet ni det. Ska läsa på lite francaise (vet ej hur man gör mongo C:et på datorer). Gud va jag är tråkig idag.


this is sheating


observera att jag inte vill lämna ut någon och därför nämns inga namn men detta är hur det går till innan matteprovet på matematik C. (filmare: bea rappe)

draft 09 sept


världens snyggaste käli och den jag älskar mest som håller i min hatt.

Draft: Okt. 10, 2009


man borde gå mer till affärer man aldrig går till. accesoarer från

that's waht's happening

skriver naturkunskapslaborationsrapport. yeah bästa ordet

way up way down

igår natt kunde jag inte somna. natten innan mitt nya liv skulle starta(ingen frånvaro alls, göra alla läxor osv). fick en massa bra fotoidéer som jag skrev ner i min nya kalender. så snart blir det ett tagning med claudia. jag ångrar ångrar ångrar så mycket att jag köpte en jävligt bra digitalkamera som födelsedagspresent iställt för att lägga till några tusen till och köpa en bra systemkamera. jag orkar inte vänta 2 dagar och betala 150 för att få 30 nya bilder varje gång om man använder analoga systemkameran. men jag får väl köpa en systemkamera snart och då kommer ja vara jävligt glad över att ha en digitalkamera som är mycket lättare att ta med också.

dagen har varit KONSTIG. jag har pendlat upp och ner och fram och tillbaka.

The streets

 


CRAP

Kollar på the hills på MTV. Det är ju så braaaa. hahaha

Oldies

Wilma, jag, Vendela, Emma och Lycke. Alla behandlar Vendela som hon vore handikappad.

Jag är en beeeebis och gick i sjuan

Jag och en sötnos var i New York City

YEAH YEAH YEAH. Lycke, jag, Vevve, Amanda och Nannis

bebbe

HEJ. jag gillar när man tar webcam bilder hemma hos andra och man vet att dom ligger kvar där.....

Fuläckelemofjortismongo. OMG. Jag kan ej förstå

Världens bästa tröttaste dag ever. Arvika 08

 


Notice

Jag har tänkt på den grej ganska länge nu. Att killar lägger märke till saker. Okej, vissa inte då, vissa ser inte om du har färgad håret svart från blont men de flesta gör det. De märker om man har bytt maskara eller har sidbena istället för mittbena. Och dem vet vad dem tycker är snyggt på tjejer också. Vissa tjejer kanske tänker "aja, så länge jag har något hett under bryr han sig väl". Men fel! Såklart tycker dem saker är fult också men. Jag tycker det är roligt, man klär sig i son egen stil för att man uttrycker sig själv, det gör vardagen rolig. Men det är kul att killar lägger märke till sådant också, hihi. Ens kläder kan också representera ens peronlighet.
BILDEN ÄR BORTA. MIN KÄRA "KOLLEGA" HOTADE MED ATT BYTA LÖSEN!

dSquared


Yasmine Allen

Jag längtar efter dig så mycket!


Hanging

Oh thunder in my heart
These razors cutting sharp
And leaves me with an ever bleeding scar

So soft, so suddenly
So that I can not breathe
I'm drawn into a circle painted black

Oh I'm hanging high
Oh won't you let me down
Back where I started at
You know I'm a little lost

And when it hurts the most
I'll push a little more
I'm back where I started at
You know I'm a little lost

Like lightning in my heart
A kiss so burning hot
I'm hanging on a thread that's bound to drop

Like rain on open skies
Don't know the reason why
But I'll always choose the black in front of white

there is no end


LCD SOUNDSYSTEM


A clock work orange

hejhejhej och åter hej. Idag har jag gjort I-N-G-E-N-T-I-N-G. Jo, kommit fram till saker, vilket är framsteg, så trög jag börjar bli. Just nu sitter jag hos pappa och är glad över att ha internet över huvudtaget, kanske därför jag rymde hit från mamma. Igår så väntade jag på att August skulle komma till mig, somnar, och vaknar mitt i natten att han ligger bredvid mig. HA! Jag måste vara den roligaste någonsin. Jag hade kul hos Fabian i St eriksplan med Julia och Kelly i fredags. Denajs. Nu ska jag hjälpa till med käk sen ska jag softa. JULIA RING BABY BOOOOO-

Jag just nu med mitt nya tur halsband och nya klocka.


de la vouge play


jag och käli igår

it a ucorn train

sad saturday. mår sämst över att jag håller på att faila skolan inom närvaro-kolumnen, men om det hade varit söndag idag hade det varit ännu värre men istället ska jag jobba bort imorgon, vilket ska bli bäst. träffa nikita. aka nikita soken inlove. kollade i fotolådor för en stund sen iaf, i album och kuvert som ingen rört på 10 år. i en plastficka i ett album hittade jag ett ihopvikt papper:







claudia och jag satt ihop förut. alla hatade oss för att vi var de bästa vännerna i världen. när vi var 13 bråkade vi och pratade inte på 2 år. förren den 19 janari 2008. då hade båda mognat rejält och nu sitter vi ihop igen. bästa igen.

she went to the arcipelago


nu har claudia åkt till skärgården. igår var vi + kelly först ute och åt på hötorget thaiställe sen gick vi hem till fabian och var där hela kvällen. konstig blandning av folk, lite osköna tjejer men det var trevligt.

six mounths ago

idag fick jag reda på att jag har 27 % frånvaro från skolan sedan skolstarten eftersom min mentor mailat mina föräldrar. vad glad jag blir, verkligen perfekt start på helgen. men jag ska boke ett möte med min metor och lösa det hela.

Bored

Här kommer en sån där tråkig meninglös lista som man i hemlighet tycker är roligt att göra.

Nämn något som gjorde dig glad igår: min mamma
Vad gjorde du kl 08 imorse: soooooov
Vad gjorde du för 15 min sedan: planerade kvällen med Julia
Det sista du sa högt: "då hörs vi sen, bra puss"
Det senaste någon sa till dig: "pusshej"
Vad har du druckit idag: Juice och vatten
Vad var det senaste du åt: bullar
Vad var det senaste du köpte: Strumpbyxor
Vad är det för färg på din ytterdörr: Svart
Vad är det för väder hos dig nu: sol men kallt
Godaste glassmaken: polka
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Sover du tungt: när jag sover gott
Drömmer du mardrömmar: oftast
Trivs du med ditt jobb: Skolan är som den är
Favoritklädsel: oversize, mycket smycken, koftor
Favoritlåt just nu: Meet me on the equinox - Death cab
Vad ser du om du tittar till höger: Böcker, lådor, stero, min tv, smink bord och en lampa
Vad gör dig glad just nu: JULIA. och roliga youtube klipp
Vad ska du göra härnäst: duscha
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: segazt
Favoritgodis: super sura flaskor
Kläder just nu: pappas snygga pyjamas byxor och ett linne
Hur många kuddar sover du med: fyra
Spelar du något instrument: triangel
Morgon eller nattmänniska: beror verkligen på
Vad är viktigast för dig: family, friends, pingu
Är du kittlig: yezz
Snarkar du: när jag sover gott
Stjärntecken: skorpinjon
Äckligaste insekten: ingen av dem är särsilt mysiga..
Längtar du mest efter just nu: nya new moon filmen, min födelsedag, sommaren, att jag ska orka duscha, nya lykke li låten, att det ska bli kväll, att få träffa august snart, att åka till Bali, att åka till Frankrike...... och massa mer.

Hellogoodbye

Idag har jag sovit, länge. 14 timmar. Så himla skönt. Jag ser så mycket fram att att bara göra vad som helst med fina Julia och att åka ut till skärgården imorgon. tut tut! Jag ska göra mig något att äta sen duscha. talk to you latero


rytmus uppspel



beautiful cornelia singing swedish song at rytmus uppspel. det var kul att se fredrik i hennes klass som jag provfilmade tillsammans med för kommissarien och havet och vi var ett jävligt bra team så kanske är han lite av anledningen till att jag fick rollen.

claudia här har du din ring


product placement

slutade halv 11 idag och nu ska jag gå ner till sleven och köpa mjölk så jag kan göra varm choklad och sen plugga afghanistan före 1900-talet.

måste lämna in filmen från analoga systemkameran idag eller imorgon!


when love turns off

det är läskigt när kärleken tar slut. ringde min cornelia idag för att höra hur hon mådde som nybliven singel efter 11 månader men någon som jag trodde hon skulle vara tillsammans med i många många år. hon mådde super och berättade att hon har sånguppspel idag på rytmus så det blir planen för kvällen.
 
(det här är världens finaste låt, är och kommer alltid vara i hela mitt liv, det har jag bestämt)

turquoise

Stockholmstreetstyle. Det skulle vara något att ha turkos ringen..


15 steg


spectacular

Idag fick jag ett mail av en fotograf. Yes. Ska ringa honom imorgon och bestämma tid med honom. Han har studio och atelj på torkelknutsson gatan. Wooooooo. Idag har varit en kreativ och jobbig dag. Från åtta till halv sex. Jag är så trött att jag tänker lägga mig med en påse bullar och kolla på Twilight nu och endast sova. Imorgon är jag roligare. He he. NÄR BÖRJADE GLASS BILEN ÅKA I GAMLA STAN?? äähhh

 


my love






singing on strawberry swing


Time in need

Jag har varit på indrotten i skolan på första gången på väldigt länge. Vi hade yoga. Jag förstår inte hur dem tänker att jag ska hinna till skolan och ha bytt om, sminkat mig osv.. Så av ren ilska är jag hemma nu, och tänker komma försent bara för att bevisa något. PUSS BABY JULIA

teamet med kocken


victor, david, peter, julia, kocken, john och jo där i bakgrunden


linn och kocken

kocken och en massa gotländska poliser. vem som helst kan spela polis eftersom att vem som helst ser ut som polis i dom kläderna.

kocken och nils


italien eller inte?

imorse ringde min musiklärare/italienska lärare mig och frågade om jag ville följa med till italien veckan innnan höstlovet. vår skola har haft italienska utbytesstudenter nämligen och nu har någon hoppat av så jag får åka utan att ha haft någon hos mig i en vecka. halva mig säger åk åk åk, eftersom man får dubbelt höstlov och kan festa i italien i en vecka. andra halvan tycker att man lägga pengarna(3800:- plus fickpengar, blir säkert minst 8.000 till slut) på något som man verkligen har längtat efter och dessutom skulle det vara tråkigt att vara ifrån claudia och älskling i en hel vecka.

kelly studerar björn i en timme

björnen har fastnat och hängde så ett tag

vi skulle skriva ner vad björnen gjorde varannan minuto

cappucino hjärta med sällskap av pappa




hansome for


alltid snygga amanda berg

thats a favourite picture



claudia maila ditt kontonummer till mig så att jag kan maila carlotta om våra löner. cry baby cry. julia

a school princip


kelly på sandlådan

kelly och julia

julia och douglas

julia på skolgården, gör ingenting

våra armband. ah mitt är så fint. med ett silverhjärta, en vinge och en liten platt siverlpatta som det står "dream" på.

the happy one

hahhahahahhahahahah, dom har öppnat ett thai massage ställe i gamla stan på min gata. hoppas alla förstår det komiska i det hela

get the slad first

fan min kamera sladd är hos pappa jag och kelly som har tagit fina bilder idag. men jag får väl gå över och hämta den snart, behöver ändå några andra grejer också. efter skolan åkte jag hem till älsklingen. det var mucho kul att träffa honom för jag har inte sett honom sen igår. och är man så kär så kär är det väldigt lång tid.

imorgon ska vi till skansen kl10.00. jag och kelly ska sitta och studera ett djur i flera timmar och därför ska vi ta med systemkamera, hallonjuice(inte för att främja djuret utan oss själva), brio kakor med choklad, vindruvor och annat.

har matte C prov på onsdag. helvete. och jag har pluggat NOLL. men imorgon efter skansen ska jag gå och köpa en chokladask och gå en trappa ner till min granne som kan det där.

(varför jag går och hämtar den där jävla sladden nu är för att jag ska ha en bortförklaring till att inte börja plugga matte nu)

Weekend

Bilder från helgen

Äter frukost på Sophies

Min nya gigantiska halsduk från Zara

Jag och Julia i Alexanders säng


under inspelning i visby


påväg i bilen till inspelningsplatsen, på ditvägen satt alla och läste tidingen och lyssnade ipod men på hemvägen så fixade världens bästa chafför: mickie eller folke så att vi kunde koppla in ipoden i högtalar system och körde house musik eller moon shadow på suroundsystem på hösta volym i vår minibuss som körde från gotlands landsbygd till till visby på 50 min



victor blir sminkad av världens bästa laura. jag la märke till hennes buddha på bordet och så började vi prata om buddhismen någon gång när jag blev sminkad och vi skrattade åt att munkarna trots allt inte är så oskyldiga när det gäller att inte tänka på tjejer efter ett exempel i thailand som jag drog upp. sen internskojjade vi alltid om att hon alltid skulle kleta på läppglas hela tiden. till och med när det var scener inne på polisstationen så skulle jag ha läppglas. efter sista inspelningsdagen så gav jag henne ett paket med en liggande buddha som jag köpte på indiska. hon blev superglad och sa att jag inte skulle bli förvånad om jag någon gång fick ett paket.. med vad? ett läppglas kanse.


foton på hela gänget för att kunna se identisk ut två inspelningsdagar. haha vad vi skrattade åt att rebecca fick på mjukisbyxor på sig när vi skulle spela in fest scenen. mina kläder var fina. klänningen och jeansjackan har jag i min garderob idag eftersom att jag köpte loss dom när produktionen var slut.


blåsig dag som vi skulle spela in strand festen på. jag och peter står i baren och skålar och sen kommer linn. han som spelade bartendern berättade att han ägde glazzigaste glassbaren vid österport och att vi skulle få äta gratis glass om vi kom dit sen vilket vi inte hann tyvärr.


Youplusme

+ =

thats why i dont love you

vafan ska man göra idag? man blir deprimerad bara man kollar ut genom fönstret och när man försöker lösa det hela och ska kolla en gammal film med noomi rapacé som hon gjorde för några år sedan, "daisy diamond" börjar man nästan gråta för att den är så dålig och så läskigt upplagd på något sätt. idag ska man egentligen ligga i sängen hela dagen med sin fina pojkvän och kolla på komedier och dricka varm choklad med grädde. men vad gör man om han ska spela hockey och man börjar bråka istället.

har inga förväntningar på veckan. jag vill bara träffa claudia och att det börjar snöa. höstlovet ingenting planerat alls än, om inte claudia åker till paris kan vi ju åka till köpenhamn?

en bra sak.jag och alex sa att vi ´ska börja skriva lite musik tillsammans.

4/10

Godmorgon! Hade super mysigt hemma hos Julia igår med Alexander. Mysigt, prata och lyssna på radio. Idag ska jag inte göra NÅGONTING. Äta kanelbullar. Slappa.


!

Jag älskar Julia flora fogelberg. Godnatt.

.

Detta är tredje fredagen jag drömmer samma dröm. Att det händer samma sak.

timglas by winnerbäck


emilia var på hultsfred i sommras och stod och grät till den här låten. och jag minns hur det var. när man stod där på peace and love utan att ha sovit något natten innan. sjöng duett med winnerbäck och några nyfunna vänner på vänster sida och my på höger, full och bakis på samma gång, förväntansfull inför den sommar man stod inför tillsammans 40.000 andra som också var på festival. vi bodde i camp norge men hängde mest på camp mens eller camp enskede. jag och claudia gick ut fyra på morgonen för att fixa stolar till camp norge.

there's something else but you


flora planerar

blev hembjuden till den här fina tjejen nu
sedan ska vi äta

sen ska emilia vidare men då ska jag träffa claudia och så ska vi på

fast det är vi nog alldeles för opepp på så därför åker vi hem till mig och


Jump

Bilderna var otroligt mycket snyggare men jag var tvungen att göra om dem till PNG - filer.. Skolarbete.


pink princess cake

vad händer egenligen? mitt hjärta dunkar fortare än någonsin och jag mår illa. ärligt talat, det är ju inte så farligt att springa runt djurgården som vi ska göra imorgon. har gjort ipodlista "djurgården" tills imorgon och ska sova NU NU NU. men jag har nog trots allt sumpat mitt MVG eftersom jag var ledig på orgenteringen.


claud can choose










Tears

Det här är världens sorligaste låt. Idag passade den bra.

One more thing:

PETER DOHERTY TILL STOCKHOLM 4 DECEMBER DEBASER MEDIS!! WOWOWOWOOOOOOHOOOOOOO.
Det kommer antagligen vara arton, men det ska man ju kunna fixa på något sätt! På peace and love i sommras var han och Babychambles så otroligt grymma. WOHO.


Night

Godkväll. Jag och August fick varsin biljett till den nya Stieg Larsson filmen av pappa, för han ville inte gå för att det var fotboll på TV. Perfekt. Den var strålande precis som den första! Imorgon blir det skola, YEY. Är så galet uttråkad hemma.
En annan sak jag såg i bio salongen är denna:


Boken är bland det bästa som finns. Men alla får se olika uppfattningar av allt man läser när man har en vild fantasi. Vi får se hur den blir.
Bonsoir! Claudia

RSS 2.0