julia är en tjej som har två kompisar som heter stella och louie tiger

från vår grillning på kristinebergsklipprna, när man kunde sitta med shorts och chilla tills det blev mörkt.

New in





..


new obsession



Joseph Gordon Levitt and Claudia Schiffer

happyyee

Min stora kärlek i teknologi världen är nu tillbaka.
Iphone baby <33333333



jag och stellas syrra


VÄRD DAAAAAAAG

otroligt värd dag idag. började sämst med försovning och frukost på foam. efter skolan ordnade jag med jobbet, klippning(hej då med det slitna håret i 38 nyanser). nu håller jag på med mitt tvättberg från sommaren(hehe) och just det, idag såg jag vad jag får för lön från sommaren den 25:e. WOOW, flera tusen mer än vad jag trodde. nu har jag inte lika dåligt samvete för att jag ätit ute 5 ggr i veckan eller shoppat för mycket kläder.
imorgon är en ny dag, stockholm är vackert. och CLAUDIA OCH JULIA ÅKER TILL LONDON DEN 22 SEPTEMBER.(och jag hade glömt att bästa camilla som jag jobbar med på kaffekoppen är en äkta londoner och därför kan ge oss plenty of TIPS)
i vinet finns sanningen på gotland - il vino dell amore

two bestfriends, one big city




Claudia och Julia åker till London BABY!!!!!!!!!!!!!!!

just gonna stand there


a true love story


Nu är det våran tur att göra staden osäker. Helt episkt.

pics




hm?

jag kan vara den mest rastlösa tjejen i historien, och ändå är det drömmarna som håller mig vid liv.

sum


en av de finaste synerna i mitt 18 åriga liv


just another song



so this summer is over?

läst igenom från arkivet i denna blogg. september 2009. fan säger jag bara, vad det inte känns som att det var gott ett helt år. future plans: jobba på kaffekoppen, plugga på bra, köpa flygbiljetter till thailand, komma på ett till äventyr.
(stella och julia från i måndags på f12)

fotus





sex


fröken julie

jag har lärt mig tre saker: 1 ta aldrig ut lyckan i förskott 2 man måste kunna skilja på prat och på riktigt 3. jag har 38 i skor, INTE 39.

OLIVIA OCH CLAUDIA


Jag saknar Italien.

happy go lucky

woop woop. två väldigt bra saker har hänt idag. som jag berättar om imorgon eller så. imorgon går jag visning för FvH på F12. nu blir jag snart hämtad av min baby på slottsbacken.
nu ska jag ringa claudia och se hur det blir med teneriffa. man kan aldrig veta.

nu ska julia möta stella för fika


iphone pocket

från monki

summer of 2lax10 is over

Nu är sommaren slut för min del. Mitt sista sommarlov i mitt liv. Jag är jävligt nöjd med det, har haft en sjuktrolig sommar med massa skratt, fest, sol, vänner, kärlek och musik. Jag åkte till Italien med 3 av mina närmsta vänner och bodde i en lägenhet i två veckor i min by där jag spenderat varje sommar i hela mitt liv, Portovenere.
När en massa tårar fälldes när jag åkte därifrån så bestämde jag mitt för att åka till Julia på Gotland där hon jobbade, i fem dagar var jag där när jag fick reda på att jag skulle åka tillbaka till älskade Italien där min fina kusin var, på obestämd tid. Två veckor senare, efter att ha lärt känna en hel del helt underbara människor var det dags att möta festivallivet i Emmaboda och dela tält med bff och se några kickass bra band och DJs. Jag kom hem med sjuka minnen, ingen röst och nya vänner i telefonboken.

Stockholm kom jag tillbaka till, där jag fick träffa alla mina fina vänner igen och åka till mitt landställe och njuta av sista dagarna innan jag går tillbaka till Riddarfjärdens skitgymnasium. Och nu, en vecka innan alla andra, ska jag gå tillbaka dit och ha upprop 09.30 följt av Riddarfjärdens kända håltimmar på tre timmar och sedan ha Engelska C för första gången. Sista året i gymnasiet börjar imorgon. Prio ett för mig är att hitta en praktikplats. Någon som har några förslag?

Inte bara det, jag har tre månader kvar tills jag får vara med i vuxenklubben tillsammans med alla mina andra vänner, som nu har lämnat mig ensam kvar. Ska jag fira ordentligt då? Ja, det ska jag! Nu ska jag hälsa min pappa välkommen hem från Grekland där han har crusat runt på en räkmacka.




Tre bilder från sommaren.

be ali, stay ali


läskigt bra.

lykke li at wow









a sight for sore eyes..







cut


new

glasögonhängare. snyggt och confortable.
gjorde först ett par egna av en gammal kedja men det slutade med att jag köpte ett par ändå.
svarta diesel jeans från MQ

cheeky cherry gloss

envänivardagen. från ASOS

you lay down my head

älskar att sommaren är tillbaka. cyklade till några klippor med baby och badade idag. kräftskivan igår var trevlig, har några bilder att visa sen. 2night estoy en casa. claudia vet varför.

julia

igår köpte jag ett par coola gladiatorskor, ett par trosor, en korsett och en borste från makeup store. allt gick på 180 kr. det har nog inte bara med att jag är grym på att shoppa på rea utan att min b-friend har blivit superstar och har goldencards hos många återförsäljare i stan, eller att jag blev bjuden på frukost på café svart kaffe och att b-friend var skyldig mig 200. jag gick alltså 20 kr plus den här dan.
nu måste jag klä på mig och sminka mig i en rasande fart för jag ska möta claudia om 10 min utanför mig och så ska vi på kräftskiva. fullast vinner.

i love u warren



espisar, vintage skjorta, trash miss sixty jeans och brunt läder. snacka om comfy.

julia

jag skulle inte haft dom här dagarna raderade. för dom har lärt mig något viktigt.

new

to be continued

Fresch



Klippte av mina toppar också. Nästa lördag förändras färgen också. fräääsht

fierce




fiercea klackar jag hittade på rea idag. Kommer bli använda en gång. På min egna artonårsfest. Från Kenzas sko kollektion.


Morning love



Bra start på morgonen för Julia och Claudia. Idag vaknade vi upp hos mig och gick och solade, köpte en stor frukost sen stan för hela slanten!


summerflirt

Idag åker jag till möja över natten och myser. Mitt landställe i skärgården. Ska bara kolla på Eva&Adam och äta godis. Va taggad jag blev nu! Först ska jag till la famiglia och kollar om vi hittar biljetter till Tenerife. Men min främling här hemma måste vakna innan dess. Ganska sött ändå!

Jag för någon dag sedan, tagen med August Iphone4. WANT.
Ha en fin helg!

Italia



Jag, Olivia och världens goaste grabbar i Italien på Le Terazze en fredagkväll

afasiofrejlikamedsex


Maskinen

vous savez qu'il est tout à fait raison lorsque vous ne pouvez pas arrêter de sourire



im good im gone




Jag idag. Med blommigklänning från Zara och skinnjacka.


dislike att vakna av mig själv nu



Jag har tråkigt. Ska försöka somna om. Men jag är för hungrig.

claudia och julia ÄVENTYR

jag och claudia är bäst.
vi kom precis på det.
vi åker till claudias lägenhet på teneriffa.
vi tar en båt.
vi äter bröd och dricker vin.
vi har vårt äventyr.
egentligen skulle vi åkt till grekland imorgon utan hembiljett med drömmar om tzatziki och båtliv. men jag klarar inte av att åka ifrån min älskade pojkvän efter att ha varit på gotland hela sommaren och drog därför till hans land istället, men tro mig. claudia klagar inte. för nu har vi kommit på något bättre, på facebook chatten.

Emmaboda check

Nu är jag hemma från Emmaboda festivalen. Fyra helt sjukt roliga dagar med bara skönt folk och grym musik. Video nu på min sköna röst. Ska gå och äta lunch med fina Emma och hämta mina bilder från engångskameran som jag hade på Emmaboda. Peace!

RANDOM ADAMO. Fyfan va sliten jag ser ut..

RSS 2.0