sponsrad av pappsi



feel good

jag och douglas har precis kommit på något helt fantastiskt! är asglad! annars har vi en bild, har kommit på att ju fler julia desto bättre.

julia


ska på bio med den här underbara tjejen ikväll, YES!
och min favorit amanda berg ska vara med i paradise hotell nästa år, som claudia messade mig om.

juliajuliajulia

jag lovar att vi kommer börja blogga igen, känns lite taskigt när man kollar in på statistiken och ser att vi har precis lika många läsare även fast vi inte skrivit på en vecka. claudia tar den tid hon behöver men är på banan snart igen°!
ps. fan vad jag hatar falska tjejer/kompisar, som saknar lojalitet och självkänsla.

love generation

(från deras myspace sida)
nej men det verkar som att min bästa vän gått och blivit superstar. RedOne är en av världens främsta producenter (lady gaga, michael jackson). gruppen har alltså haffat världens snyggaste tjej, som har ett hjärta av guld och en sångröst som är bäst av ALLA!!!!!!!!!!!!!!! grattis världens bästa cornelia, det här var inte oväntat.

den bästa i världen på malta i somras


ahahha

nu måste jag äta frukost/lunch och senare möta upp stella så ska vi åka och handla till hennes lägenhet som vi ska bo i nästa vecka med två spanjorer. sjukt kul det ska bli. annars i helgen: fredag vet inte än, lördag middag hos rebecca och sen hannah 18 år, sen tillbaka till rebecca när hannah och co drar ut. förra helgen var ganska störd, vet inte om fredag eller lördag var värst men hade askul. fredriks 18 års middag med 40 pers som man halvkänner, fest hos jonathan, fest hos björn och love generations musikvideoinspelning.
det händer mycket nu, 
CLAUDIA 10 MAJ ska vi på utförsäljning, jag kirrar biljetter

fnekrwnökfm

Igår mådde jag för dåligt att ens kunna beskriva det. Jag hade en dag på stan med Julia, köpte en jacka från gina som nog alla fjortisar går om kring med men jag orkar inte bry mig, gillaren som fan. Sen åkte jag till Emma och snackade skit med henne och Vendela innan vi skulle till spelningen, och vi tänkte att en halv timme sent gör väl inget, dem börjar nog sent ändå, men när vi kom var den slut. Typiskt. Sen åkte jag till August och pratade. Det behövdes. Tror jag. Sedan åkte jag faktiskt hem, längtade till min egna säng och ingen av oss var på humör att slåss om lilla sängen. Haha.

Inatt hade jag en sådan där dröm igen. Jag tror inte jag har rört på mig på hela natten dock. Vad ska jag göra idag? Äta äta äta äta ska jag göra. Ska gå och hitta ett par skor på HM som jag vill ha. Som jag aldrig kommer använda.

Mer onödig info? Tror inte det va.

julia presenterar:

jonathan under småtimmarna brevid havregryns burken. don't ask.

julie

jag måste klippa bort allt mitt slitna hår, vilket betyder att det kommer bli ganska kort. tisdag?

lördag julia

idag mår jag som jag förtjänar
var på supertrevlig middag för fredrik, var bordsplacerad brevid adrian, minna och ekberg.
drog sedan till tcentralen och missade tåg efter tåg för att prata med cornelia
mötte upp stella, återsåg alvin av en serendipity och åkte till gamla stan
kvällen fortsatte hemma hos jonathan
råkade lova jonathan att jag skulle springa runt djurgården idag - VAD TÄNKTE JAG?
(har ett fåtal bilder från igår i en avlägsen väska någonstans)

claudia is home

Inatt kom jag hem. Dem tänkte ta mig till Oslo först men dem ändrade sig i luften. Sjukt. Idag spenderade jag dagen med fina Kim och Vendela. Fick också krama lite på Alvin. Nu behöver jag bara kramas med Julia sen är jag fulländad. Jag håller på att pimpa min kavaj med nitar, ni kan få se resualtet, jag blir faktiskt ritigt nöjd. Jag lever och nu börjas det uppdateras som vanligt, troligtvis. Love!

när du förstår

relationer blir inte till på en dag
eller såklart man kan få en relation till någon på en dag
men en relation, tex vänskap behöver dagar
det betyder att de här åren, de senaste åren
alla människor man träffat och alla band som bildats
att man kan känna sig tryggare med någon man träffade för fyra år sen
än någon man går i samma klass med och träffar varje dag
man har liksom inte förstått förren nu
hur viktiga de där fyra åren som gått faktiskt var

espana


det var en sån dag idag

hehh imorse när jag skulle till skolan och kom på att jag inte hade några lektioner förren kl 1 med matteprov orkade jag inte duscha, borsta tänderna eller kamma håret. chinos och pojkväns thirst. fit for fight.  matteprov tre timmar, upptäckte när jag gjort hälften att det var 1 timme kvar. nu ska jag träffa stells, louie och rebecca för fika in my hometown.
någon som vet vart fan claudia är???

SPANIEN

kolla den här sjukt underbara bilden som jag tog på sebastian och rebecca. capturing moment?

julia

so that's what were doing today, på studiedagen. varm choklad och matematik böcker. har kanske inte varit helt närvarande utan istället lärt mig joseph Arthurs "In the Sun" på gitarr istället. man får prioritera. väntar på att min storbror ska komma och sen ska jag träffa stella och plugga. alltid samma sak, man lovar sig själv att plugga under veckorna men ändå så sitter man här dagen innan provet och vill dö av allt man inte kan men borde kunna.

new in

lite av vad jag köpte i spanien. en blommig klänning, ett armband och ett par solbrillor. köpte en vit fin klänning som jag inte hittar nu. det var helt stört billigt där, klänning 200 spänn, solglasögon 100 och armbandet 30. jag tror att den där klänningen hade kostat över 800 om den haft en topshop logga.

noodles

ska äta nudlar nu och sen visa några grejjer jag köpte i spanien! // julia

hej alla. julia här som gjort en bild på och till claudia

(ingen kan neka att allt ser totalt annorlunda ut mac vs ps vilket är synd)

polisanmälan, matte c

polisanmält ipoden idag och varit i skolan. östra real är typ som jensen, man går halvdagar eftersom att det alltid är lärare sjuka eller borta men jag klagar inte, hade inte klarat skolan annars. annars är läget:
jag saknar mina bästa vänner
claudia är fast på teneriffa
cornelia träffar jag på fredag
trött på skolan det är vår
åker till lund med 7 grabbar 13 maj
tisdag: plugga matte C, middag och get together hos louise för hela spanien gänget.
onsdag: studiedag, plugga matte C
torsdag: matte C prov, forhoppningsvis få lite hjälp av alex med två gejjer jag inte lämnat in
fredag: skola, träffa julia sporre och planera thailand. fredrik 18 år middag.
lördag: LEDIG DAG
söndag: jobba

CLAUDIA ANROPAR

Hej vänner. Som ni alla vet är det en vulkan som håller på att ta över världen. Jag är på teneriffa, som tur är i mitt eget hus, och kan inte komma härifrån. STRANDSATT blev jag inatt, när dem stängde ner 30 flygplatser i hela Spanien. Men lever gör jag, det är varmt och det är skit mysigt här. Längtar efter Julia, Alvin och Vendela så det kliar i kroppen bara. Jag har hembiljett på torsdag, som jag har ändrat kanske 3 gånger, men dem sa imorse att det kan ta upp till femton dagar innan man kan flyga igen. Då åker man båt! Till fastlandet, sen får man köra en roadtrip eller tågluff till Sverige. Jag hoppas att alla har det bra iallafall, och jag beklagar Julia. Rip ipod. Svara på mina sms! Smsa när du är hemma, och ladda ner skype så kan vi prata. Fan vad jag saknar dig.

Vad har jag gjort här då?
Solat (är fortfarande blek men), badat, ätit, promenerat, shoppat lite, ÖVNINGSKÖRT. Och ni ska veta att jag är fanemig duktig! Har blivit bilbesatt. Och så har jag övat på min spanska lite. Vale.

Grattis till Vendela som fyller hela arton år imorgon!!

Ni kan följa mig på twitter.com/claudiaadamo om min strandsatta tid här i Spaninen.

Kan inte klaga.

Claudia.

nightmare

vaknade upp från världens mardröm, är superglad nu att det bara var en dröm.

always the same

skulle vilja ha en fjärrkontroll och stanna hela världen i kanske 60 timmar. måste stanna upp själv och fundera över vad det är jag håller på med men då funkar det inte att allt annat fortsätter i samma takt.

pulia

jag orkar inte, min ipod är borta. känner gråten i halsen varje gång jag tänker på det. för er som inte visste så var det en av mina viktigaste saker i världen.

julia är hemma och vänder

tjaa, julia här. hemma och vänder hos min pojkvän, kom hem till honom för 1 h sen från spanien och åker om 1 h till fjällen. resan har varit väldigt väldigt lyckad, saknar lite nu när man har kommit hem men idag har jag varit så jävla lycklig för att åka hem medans alla andra har gråtit. köpt lite snygga vårkläder(var dock aldrig på zara) och haft det jävligt nice. nu byts stranden och bikini till snö och skidåkning. puusss

adrenalin

helt helt stort, idag har jag gjort nagot som jag lange velat gora men aldrig vagat. och idag gjorde jag det, alla peppade mig och fan nu kanns det bra. ni far veta nar jag kommer hem, har bara sagt det till nikita och claudia. allt ar bra har iallafall, langtade lite hem idag men jag borjar fa lite flyt pa spanskan och min familj ar verkligen supersnalla. pa mandag kommer jag hem och 1 timme senare sitter jag med min alskade pojkvan pa ett tag till fjallen. tva veckors vacaciones indeed. puss puss // JULIA

herå

Drar till barcelona sedan till teneriffa med papi nu. Bilder och allt sånt skit får ni se från både mig och julia om någon vecka. Take care!

nya bilder







wapa

Idag sken solen igen och jag gick ut och shoppade och fikade med vänner. Fick hem ett par chinos, en topp, en väska blablabla.. fick ett super fint och skönt linne av August i påskpresent. Fina. Sen gick jag och åt japanska med pappa och mamma. Där också pappa fick se att jag har tatuerat mig. Tänkte ringa och kolla nu om han har gått ur sitt chocktillstånd. Annars ser den ganska bra ut förövrigt, ska köra hårt på salva som jag inte hade gjort innan (??!?!?!?!) pucko som jag är. Men den ser bättre ut än vad den gjorde imorse. God. Tänkte bara säga att jag lever och Julia har det nog super skönt i värmen. Det var allt för mig! puss och kram
Claudia

julia i spanien

julia har!!!! spanien ar trevligt, igar var det 30 grader ute och vi var pa en killes landstalle ett hus pa landet med en massa mat och krok. idag ar det lite kallare. bor i en snall familj och have to go. puss

idol


update

Hej friends! Saknat mig? Vad har jag gjort i tre dagar? Jobbat, sovit borta, jobbat och fått lite tid med mina vänner. Min tatuering är nu helt klar, inga läskiga skorpor på. Sen har jag färgat mitt hår, eller Elin gjorde det och det blev jätte bra.
Har säkert mer att berätta men inte som jag kan komma på. Jag är super trött men nu kan mitt påsklov börja! Fast inte med snö. Wazzup? Första dagen jag är ledig och det ska snöa. Kul jul. Julia är i spanien och lever loppan. Ska gå upp och äta godis till frukost nu. Thats what påsk is about right? aaaaalright.

mobilen. hahah

torsdag

ledig idag. varit ledig och sovit till 12. sedan träffat julia sporre, planerat thailand. jack kom, vi drog ut och käkade på därmed pasta, köpte bh, mascara och billiga trosor till mig och sedan gick vi på bio. "remember me". den var bättre än förväntat. hunnit med att hitta en random levis skjorta på min vind också, den låg där för att en dag mötas av mig och today was the day. kommer bäras med jeansskjorts och wayfares i sommar. imorgon: spanien.

RSS 2.0