Claudia klad.


För tolv timmar sedan sa jag hejdå till pojkarna och Olivia i Portovenere för andra gången i år och satte mig på ett plan till Stockholm. Nu har jag packat upp, packat ner igen och ätit pytt. Om 50 min ska jag åka till Vendela för att hjälpa henne bära tältet och annat. Jag har inte sovit någonting. Det är skönt att vara hemma ensam lite. Saknar Italien redan dock. Nu börjar festival sommaren! Kommer massa bilder senare. Hej på er igen!

Stockholmsveckan 2010 VISBY


förstår ni att leva med den här synen i en vecka. att bo vid havet med sin fina pojkvän och några utav ens bästa vänner.
eller det här
dricka en massa vin, äta kött och pasta, bli brun, fika, festa, nattbada och komma överens om att alla ska bada nakna men sen står man där som ett fån och förstår att det BARA ÄR JAG SOM ÄR NAKEN. TACK FÖR VECKAN!

julia kommer till sthlm

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa åker till stockholm på måndag för att gå en teaterkurs på DI. hejdå gotland! ärligt talat, hatar att sommaren går så jävla fort. men det känns jävligt bra att jag har jobb vare sig jag är på gotland eller i sthlm.

workin' julia

börjar jobba om 30 min. det blir nästan alla dagar den här veckan men f.o.m ons jobbar jag med carl jarl!

egentligen

har nog aldrig varit med om att 6 dagar har gått så fort. visby är som bortblåst och jag minns kanske en femtedel av allt som vi gjort. nu mår jag som jag förtjänar. blä, spola bara tillbaka tiden till 10 juni 2010.,

Claudia callin

Hej vanner. Come stai? Jag fick reda pa gotland att jag skulle till italien och hade fem timmar pa mig att ta mig hem och packa om och satta mig pa ett plan. Nu har jag varit har i en vecka och har det underbart, mysigt och roligt folk, alkohol, sol och bad. Kan det bli battre? Pa tisdag flyger jag hem, landar i Sverige ett pa natten och aker sedan vidare till Rasslebyggd, emmaboda i Skane. Festivalen da. An en gang har jag tre timmar pa mig att hitta sovsacken och packa om. Att vara pa vift hela tiden ar grymt pa sommaren. Det kommer bli brutalt roligt eftersom jag har langtat sen i vintras pa det. Italien lever alltid upp till sina forvantningar och varje dag far man en ny overrasking. Nu ska jag kolla klart pa lejonkungen med min minsta kusin sedan duscha for att ga ut och saga hejda till nagra vanner har.

Langtar som faaaan efter mina vanner i stockholm och fan va grymma dom ar nar man kanner sig nere, da far en pa bra humor pa en sekund. Onskar jag kunde ta alla hit. (synd att det inte existerar snygga tjejer har dock, killar finns det gott om)

Jag lever och har massa bilder fran bade gotland, italien och italien igen. och sa far ni se emmaboda da ocksa.

Until then, take care mon amis! Bloggen ar fortfarande igang, aven om julia kottar pa sthlmsveckan och jag i italien sa forsoker vi allafall. PUSS!

Claudia

going to gotland



efter fyra helt underbara dagar i stockholm drar jag mig tillbaka till mitt gotland. jag måste bara säga det att det finns ingenting så härligt som sommarstockholm. igår satt vi på agnes båt på skeppsholmen och drack vin för att sedan gå vidare och dricka ännu mer vin och dansa. idag har jag badat med min älskling i kristineberg, köpt thaitakeaway, tagit en tur till värmdö för att sedan åka hem till alex och bada i hans sjö bland näckrosorna.

nu blir det gotland, imorgon kommer älskling till mig och på måndag drar vi oss in till visby för att ha världens bästa vecka med 7 vänner i en stuga.

take care: julia

giraff


sunshine tisdag

har legat och badat ochsolat i kristineberg idag med min iphone. nu ska jag fixa piknik; färska baguetter, grillad kyckling, pesto och tomat philly, vindruvor, kladdkaka, sprutgrädde, godis och chips. jag och min baby ska till djurgården. BADA

ps. claudia är i italien nu så det är julia som sköter stockholm

FLORA

fick en förfrågan att modella på F12 i augusti. vad svarar man?.

nu ska jag gå till jonathans jobb och stå framför fläkten.

STOCKHOLM

jävlar vilken sommar. det är nog 40 grader i min lägenhet och hit kom jag imorse klockan 5 efter en natt på gotlandsbåten med claudia och ett pringels paket, två godispåsar, två ciabattamackor, två juicer, två hallonsoda och några nybakade chocolatechip-muffins. nu är jag alltså i stockholm för att överraska min älskade som jag inte sett på ett par veckor. vilket gick sådär eftersom jag fick reda på att han inte skulle komma hem från landet förrens ikväll och jag trodde att vi redan skulle ses imorse.


så vad har jag gjort. jobbat sjukt mycket på en restaurang. sovit och kollat på film, solat och blivit brunare än vad jag varit förut. nattbadat i visby med jonathan och claudia, spelat krocket och kubb, övningskört i sommarsverige, badat i havet och hoppat hopptorn i sjöar. ätit sallad och bakat muffins med strössel. köpt skor i visby och börjat på ett nytt kapitel.


armband



suicide shoes från hm



claudia och julia på gotland

gotland hej


Mina tjejer.
Dålig uppdatering, men det är sommar och massa roligt som händer hela tiden. Ikväll tar jag båten ut till gotland till bästa Julia som jag längtar efter så, ni kommer inte få höra från oss på ett tag. Jag kommer hem söndag eller måndag, jag har bara en dit biljett så vi får se hur det slutar. Ha de gött så länge!

blue eyes


RSS 2.0