aj

Min arm har svullnat upp och den gör jätte ont. Det har börjst komma skorpor vilket är skönt. Spenderade kvällen hos William i hans fina etagevåning på kungsholmen med massa öl, musik och mat. Jätte mys. Ikväll ska jag äta middag med mitt favorit par. haenbradag

dagens sanning

vill hitta en blogg som gör en lite glad.

jag har tatuerat mig

Jag var ledsen för att det gör ont och jag får inte ta av mig plasten

sen fick jag en ny tröja och då blev jag lite gladare. Tack Tyson på infamous på kocksgatan jag är jätte glad och nöjd!


köpa skor?

oj då hade den här sidan på datorskärmen när jag vaknade.

armani

room vs paris

weekweekweek

HEEEEEEEEJ. Om allt går i sina vägar så är det byebye sverige så drar jag och firar pappsens födelsedag i Spanien! JAAAAAAAAA. Hoppas att inte han leker schizo italienaren som vanligt nu. Ena dagen as taggad och andra dagen värsta bangaren. Vi hittade biljetter på ryanair för 40 euro!!! FÖRSTÅR NI? Hahah.

Idag har jag inte gjort någonting, förrutom att följa med Vendela till tandläkaren men jag var så trött att jag inte ens har fattat att det har hänt. Stackarn, dem totalt misshandlade hennes mun. Men hon var så duktig så! Imorgon har jag egentligen utvecklingssamtal. Som kanske är lika bra om jag går på kom jag på nu. Fyfan. Tur att jag har en sån snäll mentor.
Sen tänker jag åka och hälsa på rytmus och mysa med Alvin mfl, för Alvin åker till Spanien på lördag i en vecka med familjen. Och Julia åker på fredag med clemencia och hela gänget. Henne ska jag också träffa innan hon drar iväg i två veckor. Och jag kommer sköta uppdateringen heeelt ensam. He he. Den här veckan kommer bli awesoooome. Ska titta på Californication och sova nu. PEACE.


love u!

julias dag i stora drag

jävlar vilken dag. kom hem nyss efter att ha gått på jobbcasting hos pontus by the sea med stella(jag fick castas av självaste pontus) och sedan pluggat psykologi på stadsbiblioteket 3,5 timmar. har även hunnit med två lektioner i skolan och frukost med världens finaste grabb på sawadee thai.
nu ska jag försöka hinna äta någon middag och sen ta reda på när jag har utvecklingssamtal imorgon. 
min fina stella på stadsbiblioteket. vi är ett väldigt bra team.

-

Jävla skit dag.

att göra sig av med kläder

okej det här slutade med att jag börjar rensa den garderob där allt är kaos i tre högar: SLÄNGA, SÄLJA ELLER SKÄNKA. det är nostalgi med alla dessa kläder.

attpackainförspanien

börjar packa inför spanien, fan vilken lycka.

julias hela 6 veckor kvar till sommarn

hola! har egenligen inte så mycket att skriva men.
ägnat mig åt någonting ganska förbjudet de senaste 10 min
såg just att jag blev bjuden att fira fredrik den 23 april frågan är då bara, är jag i stockholm?
känner stört mycket motivation nu när det är ljust ute
gårdagen hos min älskling som hade inflyttningsfest/artonårsdrink var trevlig. var dock ganska på lyset redan vid halv elva och minns inte riktigt vem som sa när och var.
jobbat idag elva till sju med nikki, fanny och filippa. var med om ett stort jävla misstag imorse, att gå upp 1 h för tidigt pga sommartiden.
fredag drar jag som sagt till spanien med stella och louise med mera. vi kommer vara där i 10 dagar och det ska bli så jävla underbart! har velat komma bort från sthlm ett tag nu och så får jag äntligen det. veckan efter ska jag följa med älsklings familj till fjällen = TVÅ VECKORS PÅSKLOV.
sedan är det kanske 6 veckor kvar och sedan är det sommar med födelsedag på skolavslutningen, några veckors jobbande, en sista minuten till kroatien med stella, stockholmsveckan i visby, gotland i allmänhet på landet jag och linn ska ta bussen in till visby och vara där på nätterna, en del skönt stockholms häng med sånna som man verkligen gillar. och just det, 13 maj blir det invigning på sommaren(som jack så fint kallade det) i lund med fest hos sofia.
det jag måste göra:
packa inför spanien
packa inför fjällen
boka tåg till lund
åka till oslo med felix
planera artonårsdrink lite mer
lägga upp en plan för jobb i sommar
fixa en systemkamera
(känns lite som att jag namedroppa lite städer och länder i den här texten)

sunday bloody sunday

Vad har jag gjort idag?
Bråkat med min chef som ringde och väckte mig.
Hittat en ny serie, Cougar Town, som är helt sjukt rolig.
Legat i två olika sängar och degat.
Ätit kingcrab.
Planerat pappas födelsedag.
Ätit ett helt påskägg för mig själv, så jag håller på att spy.

NU VET NI DET. Och grattis till killarna i The Terminal, dem fick stipendium idag!!!!! Theterminalband.blogspot.com.



claudias quote of the day


lördag 28/3

nu har julia städat sitt rum lite. det går inte så bra med att åka och träffa cornelia för hon svarar inte och egentligen orkar jag inte. har iaf spelat lite gitarr och skrivit ner tre potentiella låtar som vi kan köra på onsdag.
igår drog ju jag till claudias jobb, restaurang J/gåshaga på lidingö. DET VAR SÅ JÄVLA FINT! precis vid vattnet och det låg asmysiga lägenheter. kommer hänga där mycket i sommar bara det att claudia sticker till italien tre dagar efter att jag fyllt 18. satt i baren några timmar igår och pratade med två random killar som after-workade lite väl hårt för att man ska kunna kalla det after-work.

to get close to


00000

Hej bloggen. Vad har jag gjort dem senaste dagarna? I torsdags var jag och hälsade på söta Olivia på hennes praktikplats sen bar det av till jobbet, igår träffade jag Hampus och Jossan och myste på söder och sedan jobbet igen där bästavän kom och hälsade på och gjorde min kväll.

Nu har jag ätit pasta till frukost. Lite tidigt för det känner jag nu. He he. Vad ska man göra ikväll då? Förrutom att jobba. Vill hitta på något. Mitt sociala liv har börjat halka över kanten för jag spenderar min tid på Lidingö för det mesta. Om någon vill komma hälsa på är det bara att ta lidingöbanan hela vägen. Hihihihi. Ha en bra dag!


happiness by julia

hur jävla mycket glädje innehåller inte den här bilden?
tre av mina bästa vänner samlat i ett.

julia ska till lidingö nu

oj måste ut härifrån nu. funderar på att åka till claudias jobb på lidingö. ja det ska jag.

när man är lite nere

när man är lite nere:
1. ringa en vän som betyder mycket och snacka lite skit
2. åka hem till sin bästa vän
3. dra ut, skåla samtidigt som man glömmer sina bekymmer.

flora by gucci

ny parfym. som många av er vet heter jag flora också. det luktar väldigt starkt men väldigt gott.

krystad lapp

vi filmade i en student korridor på gärdet igår, i matsalen satt den här lappen.

besöksrekord..

besöks rekord igår, nästan 250 pers var ni här inne igår. hehe.


all her belongings


jobb och psykologi A

idag är en NYYYY dag. vaknade för 20 min, är ledig från skolan. idag ska jag göra två saker nämligen kl 2 träffa min käre psykolog och snacka lite skit och sen kl 17 filma med tjockishjärta film.

pics







santogold


..elin..



SnyggElin efter tio timmars arbete redo för en utekväll med sina vänner på sture. Hon körde på barbent. Jäkla galning.

mitt halsband till min baby när han fyllde 18 år

initialer på framsidan och vårt datum på baksidan.

vart ska man jobba?

åhhh i helgen vill jag ligga hemma någon kväll och äta massa bennjerry glass och kolla på fina filmer. och sen vill jag jobba på kaffekoppen också!! vilket jag verkligen inte kommer hinna men jag vill verkligen jobba där och om jag inte får de två sommarjobben jag kommer söka: 1. gotland restaurang på mitt landställe eller 2. pontus by the sea (som jag ska söka med stella!!!) på skeppsbrokajjen så kan jag jobba där, men jag vill lära mig allt innan sommaren.

puss

Min mamma har precis målat mina naglar fint blåa, jag har kollat på alla mina serier för veckan, ätit två stycken olika ben n jerrys *JAMAICAN ME CRAZY*. Gjorde klart mitt klädmärkes grafiskaprofil idag, har redovisat det och det är klart. Jag är super nöjd. Nu ska jag åka upp till tvättstugan och tvätta min jobbtröja för efter tre dagars ledighet är det dags att börja igen!

kläder kläder kläder

känner att jag verkligen behöver handla lite nya kläder, lite klänningar och skor inför sommaren och spanien. men jag tror att jag gör det i stockholm istället för att beställa kläder från england eller usa, dvs asos.com eller forever21.
det jag ska köpa är:
vita låga converse(men fixar antagligen dom genom en kompis som ska till USA)
söta sommarklänningar
ett par nya solbrillor(så jag kan slänga en massa gamla trasiga som jag tror att jag ska lämna in någonstans)

tänker sälja en av mina tre skinnjackor, min päls som är för liten och ett par ugg skor från hm. gör det troligtvis här i bloggen senare när jag fixat några bra bilder.

julia spelar gitarr

sitter och spelar lite gitarr medans min storebror rättar min tresidiga uppsats som globalisering. går sådär. men jag har just konverterat en låttext från engelska till svenska men ingenting låter bra förutom fyra rader. ska spela upp för cornelia någon dag iallafall.

he he

Det var hela TVÅ korsord i nya veckorevyn. HAPPYYYYYY!!!!!!!!


ljudet av ingenting

på psykologin idag skulle vi göra en målning på våra drömmar.
jag frågade om jag fick klistra in foton istället(sämst på att måla) och det fick jag.
ska fota och visa sen, blev ganska random men snyggt.
just nu känns det som att jag har en mardröm som förföljer mig och ibland så hinner den ikapp. även när jag är vaken. just nu så hatar jag båda min föräldrar, men jag försöker intala mig själv att det finns andra som också växt upp och hatat båda sina föräldrar, eller bara utan men ändå blivit starka personer som klarat sig själva.
funderar på att ta 1 års paus från min pappa och leva 1,3 år till i samma lägenhet som mamma men sen flytta ut och tacka för mig. det är läskigt det där, på fullaste allvar tror jag att jag hade haft bättre kontakt med dom om jag hade tagit droger, hamnat på mariapol, varit ett problembarn. bättre kontakt än vi alla har nu. tragiskt men sant. det här gör att jag måste försöka hålla modet uppe och alltid vara positiv. vilket jag kommer klara.

regrets

Vet ni mina vänner? Idag är dagen! Ni vet när man vaknar och känner att idag är dagen? Så var det för mig idag, som förra söndagen när jag bestämde mig för att skaffa ett jobb och då skaffade jag mig ett. Men idag är en annan dag. Ledtråd?































Den finns för livet.

marc by marc canvas bag


matchmaker på gång

update:
håller på att matchmaka min fina vän stella och en snygg killkompis till mig. det här kommer gå SÅ bra och dom kommer tacka mig när dom sitter där nästa vinter och dricker varmchoklad tillsammans.

nu kom jag på vad ja ska göra

den här dagen har varit SÄMST, men jag har varit i skolan iaf
allt har bara gått åt helvete, och nu är jag supertrött, väldigt sällskapssjuk OCH väldig benägen om att kolla på film.
det jag har åstadkommit idag var:
skrattat med claudia på telefon
skickat in jobbansökan till gotland som kom tillbaka på mailen FAIL
drömt om sommaren och spanien om två veckorrrr
bestämt att jag ska göra någonting produktivt varje dag
(vill bara tillbaka hit hela tiden)

picture of


my soulmate, my best friend


monki summer.



Idag blir långklänningen och den periskofärgade klänningen min..

possibility -


Hela videon var en riktig insperation. Så himla vacker. Som låten själv.
Vad jag gör uppe vet jag inte, jag ska sova lite till, för jag är ledig IDAAAAAAAG!

grattis baby

verkar som att världens bästa fyller år idag.18 år. ska åka hem till honom efter att ha duschat och ge en till present. han fick en jacka imorse, ni får se någon gång i veckan. idag jobbade jag 10 h med tre sköna kompanjoner.

playin with...

playin' with pictures, det är vad jag gör hela tiden.
behöver bara en systemkamera och sen kommer jag erövra världen.

gaga n beyonce



Så jävla cooola.

tgif



Insperations bilder
Jag ska snart upp och ta min låånga fredagsdusch som jag alltid gör, sedan packa ner jobb kläder i en väska och partykläder i en annan. Kommer åka från Gåshaga rätt så sent och åka direkt till kummelnäs där Julian och Lisa har sin arton årsfest i lusthuset. Idag jobbar jag själv, det känns jätte pirrigt men det ska inte vara några problem. Ha en underbar fredag!

...

Hur mycket jag än pluggar, jobbar, reser, tar vara på mina saker, bor ensam, lagar min egen mat, tvättar mina kläder, kommer hem i tid, kommer jag aldrig bli tagen seriöst. Känns bra.

a promise

ett löfte till mig själv:
i sommar ska jag ta vara på varenda dag.

jag orkar inte

mitt mail till min engelska lärare. he he

the garden collection

the garden collection på hm släpptes ju idag eller igår och det enda jag vill ha är dom här shortsen. tänk stor vit tisha till och gadiator på fötterna.

hemma igen

det är ganska kul att tönta sig framför photobooth! klädprovningen och kontraktskrivningen gick bra, träffade två gamla kompisar där, alexi och charlie som ska vara med i några av de andra(de ska göra 15 utbildningsfilmer)

produktiv dag!!

VÄLDIGT produktiv dag för julia:
gått på alla lektioner(två)
gjort historia provet, skrev 8,5 sidor
betalat spanien på handelsbanken(bara 20 € kvar till louise)
köpt en födelsedagspresent till pojkvän
varit i kärrtorps gymnasium med stella
träffat ida antebrooo
bestämt att jag ska jobba imorgon 13-20 på kafé voltaire
nu har jag 198 kr på mitt konto tills den 25:e.  yes
kl 18 ska jag åka till rådmansgatan för att prova kläder och skriva kontrakt för filmjobbet.

HEJ

Jag lyckades sälja min parfym igår också, blev as glaaaaa. Nu är någon liten tjej där ute jätte glad och luktar gott och jag slipper ha ångest för att jag inte använder den. Jag ska gå upp och och fixa mig och äta frukost, sen till stan och byta en tröja mot en annan. Sen jobba. Sen leka matchmaker ikväll. Ha en toppen dag!

Jag och Fina August.

cla

Idag var jag i skolan. Skolan ger mig ångest, så jag och August sket i allt och åkte därifrån. Jag köpte kläder som jag ska ha på fredag när Julian och Lisa har sin 18års fest. Sedan träffade jag Elin och åkte till Gåshaga för att jobbaaaaa.
Blev bara fyra timmar, fanns inte mycket att göra. Imorgon börjar jag halv tolv så nu ska det sovas. Pussssss.


leta bild för CV

åhhh, det gåt inge bra att hitta ett foto på mig till CV eftersom att på alla bilder som jag och claudia tog så ser jag antingen fett arg ut eller så har jag händerna för ansiktet. får leta vidare...

pontus by the sea

är i spanien den 6 april så det blir 29 mars.

julia tvingar claudia att gå


inpackning och kräm

idag när jag vaknade så såg jag till min förvåning mycket fräschare ut i håret. efter att jag blondsprayat det lite här och var i kanske 2 år och sedan slingat det hos frisör så var det SJUKT SLITET. jag köpte inpackning för 39 kr soch en stor flaska av det gula för 200.

nikitas middag


new again



Två nya nagellack igen. Två rosa. Från hennes och mau

photo body shot

claudia adamo.

no money no honey

Hemmaaaaa. Jag är trött, fast inte jätte. Ska ta en dusch och sedan sova, ska ju faktiskt till skolan imorgon. Det ser ut som att jag kommer börja jobba, jätte kul faktiskt. När skolan börjar igen kommer jag jobba endast helger. Jag har inte så mycket att säga om denna dag, ska visa en grej jag köpte idag (hehehehehhehehehe) efter jag har duschat. PUSSPUSSPUSSSSSSSSS.

must do vecka 11

det här får jag INTE glömma den här veckan:
1. maila om jobb på restaurangen där jag har landställe på gotland. jag har världens bästa och sötaste gotlands vän som heter nora som jag har känt många många år eftersom att jag har varit på gotland 5 veckor varje sommar sen jag var 6 år och hon håller på att peppar mig för att söka jobb där hon jobbar på golfbanans restaurang som ligger 2 km från mitt hus och 1 km från henne. säg att jag skulle få jobb där och skulle bo på gotland flera veckor i början av sommaren, då är bara lilla detaljen att jag är jävligt mörkrädd men då har nora sagt att jag får sova hos dom i deras hus där man alltid känner sig hemma.
2. åka till lund med älskling, fabian, matthias osv ner till sofia som är matthias kompis som jag träffade på försommaren när vi åkte till fredriks land under kristi himmelsfärd? JA. sen klämma in att åka till oslo med felix och bo hos vår systers syster som jobbar och bor där ni i egen lägenhet. skulle vara askul att träffa tex nicolas igen som jag inte sett sen sommaren 2007 på språkresan i england. är inte 18 förrens skolavslutningen men vill verkligen åka nu i vår.
två böcker jag ska låna. en sjävl-biografi och en mind your own buissness-bok. när i helvete ska jag hinna läsa dom? behöver typ åka tåg.

claudia jobbar, julia ska skriva kontrakt för film

första gången i världshistorien claudias mobil var avstängd, anade att hon var på sitt nya jobb på lidingö vilket var rätt.

julias veckoplanering vecka 11:
onsdag: gå till skolan om jag är frisk. plugga till prov.
torsdag: skola. träffa ida för hemligt ärende.
fredag: skola. kanske träffa alex
lördag: BP-AIK med älskling + familj
söndag: jobba, fira älskling som blir 18


och just det!! producenten för film-jobbet ringde och nu har jag fått datumet vilket är ons 26:e mars. vi skulle höras senare så jag får veta mer om kontrakt och vad jag kommer tjäna.

(gotland 2009, kommissarien och havet)


ny jacka

köpte denna jacka för kanske en vecka sen och satte på en kedja som fick sitta på baksidan. 350 pix från HM.

tisdag den 16e mars

nu mår jag som jag förtjänar antar jag. efter att ha festat varje dag på ssportlovet och sprungit runt på natten utan kläder för stockholms klimat. dag två utan att ha satt min fot i skolan. funderar på att åka och plugga på stadsbiblioteket nu för att bättra på samvetet lite.
ärligt talat så vill jag bara ha sommar nu.

saalbach peak


fan vad jag saknar att dansa varje kväll med en drink i handen och sköna människor

till august:


mera ytligheter


Mud mask från Make up Store


Ny väska från gina. super fin. tog bort dem fula fransarna på bara.

there is

ren ångest. hur firar man någons födelsedag som man hatar?

asos.com


var är Julia?

bilderna säger allt. skulle inte tro att julia är i schoooul. har kollat hela säsong 2 av True Blodd och nu lite glamourama(bara forni som är cool).

ny in




Fint nagellack från Hm, wannabe clubmasters gina tricot, linne monki.

Har varit vaken föralltid. Har lyssnar på Kent på engelska, ganska otipp. Men things she said är jätte bra på engelska.
Tänkte gå ut snart, det är super fint väder och jag orkar inte ligga hemma för det. Julia har gjort en super fin ny header som hon ska vara stolt över, den är super fin. Idag ska jag leka mamma och följa med Vendela till tandläkaren sen kolla på när Emma blir klippt för att vara hårmodell.


mg


weekend in half

Hello mofos!
Helgen har gått, jag har inga nyheter, bilder eller berättelser att berätta. På Fredag var jag och tittade på The Terminal och tog bilder och hela lördagen myste jag med emma och söndag tillbringades i solen. Idag har jag haft galet seriöst snack med papi hela kvällen, det var allt från hulkandes till skrick till skratt. U gotta love. Träffade på en kär familjevän mitt i allt och bestämdes att jag skulle få jobb. På Lidingö. Sjukt glad. Men italienare är schizo men mig lurar han inte denna gång! Nonononoooooo. Ska ta en lång dusch sen tänkte jag visa mina inköp för dagen. Hooooola.

peakabo

SKA TILL SPANIEN!!

fan, klarar inte av dom här 8-16 dagarna. kanske borde gå på jensen istället hehe. tre veckor kvar till påsklovet!! och då drar jag till spanien med spanska gruppen(STELLA; LOUISE) och sen kommer jag hem till stockholm igen på måndagen och då stannar jag i två timmar och drar iväg igen till fjällen med världens finaste pojkvän.
varför har södra och norra real studiedag imorgon och inte östra?? Claudia den jäveln har ju praktik fram tills sportlovet och tror ni inte att hon har sovmorgon varje dag och chillar och tar lite foton?
NU ÄR DET VÅR: snart. ska köpa ett par nya vita converse snart för att fira.

she had curled hair


amen alltså kolla

sometimes it's nice wake up in the morning feeling like julia flora

seems like

det verkar som att:
claudia har fått jobb!!
julia har gått och blivit lite sjuk, kanske ögoninflammation, kanske öroninflammation, kanske?

saalbach

en blogg som jag och claudia hittade innan vi åkte till alperna.

summering

igår var den 18-årsmiddag för nikita. grekisk catering, corona, champange vin och tårta! var bordsplacerag brevid en kille från umeå, men johanna mittemot och emil till vänster om johanna. nikita var väldigt vacker i paljettklänning och sedan drog alla myndiga till berns medans jag och johanna åkte ut i skogen.
kvällens samtalsämnen:
1. hur är det att bo i umeå. översocial julia frågade ut stackars kille som faktiskt var stockholmare från början men flyttade dit för att ... gå på skidgymnasium. hur kort tid tar det egentligen innan man får dialekt efter stad?
2. bröst. vilka affärer i stockholm kan egenligen visa vilken bh-storlek man har? twilfit. mycket petand på bröst bland väninnorna.
3. present till pojkvänner. 18-årspresent till pojkvänner.
(har lite bilder men ingen kamerasladd. kommer)


ska iväg till nikis 18 års...

när man sover några timmar på dagen känns allt konstigt när man vaknar. plötsligt lägger man märke till det rosaröda ljuset på himlen eller bilarna på gatan. hehe några kloka ord av julia.

allt känns konstigt nu, jag måste gå om 25 min och innan dess ska jag hunnit duscha, klä mig fint, slå in en halvflaska vin, öppna mitt oranga kuvert som det står din allmänna pension på(min första tanke var, fyfan vad jag hatar sverige).

things always used to get worse and worse, until it came to a limit. but not now.

i'm gonna knock u out.

Hello world. Eftersom jag går och lägger mig mongo tidigt eller sover på soffan hälften av min tid så har jag tid på nätterna till allt onödigt, plugga, datorn, tv. Allt sånt. Så jag tog all inspo jag fick inatt och gjorde den till verklighet idag, genom bilder. Med hjälp av fina August. Resultat kan visas, när det är klart. Om en timme ska jag möta Elin och åka till Alvin och grabbarnas spelning med deras band, The Terminal. Ska hitta något att äta nu, kommer gå bra. peeeeeace.

idag är det bara bilder


claudia. humör


tja

hela eftermiddagen har jag haft sex. slutade 12 det var nice. puss

valentinegift

10 månader i söndags...

claudia

Idag har jag suttit i fina solen med julian, anton och august. Var också i skolan och gjorde prov, lite spontant. Julia svarar inte när man ringer (jflnfsapödklsjgnsflowepijekl) men livet är grejt. hej

yeaah

planer för helgen är:
fredag: NIKITA 18 år
lördag: chill
söndag: jobba

jag har alltid

jag har slutat läsa bloggar i det stora hela
jag har druckit för mycket kaffe idag
jag är grymt hungrig på thaimat just nu
min psykolog är bäst, och skön
hela den här veckan har varit vår, solglasögon
det är tråkigt att sova ensam
saknar österrike men vill inte åka tillbaka just nu
good

.....


JULIA är blondie


ska iväg på min bästa väns 18 middag nu. dom ska ut sen så då drar jag hem. KUL. dagen har varit allmänt bra annars. och macbook pro kameran suger jämfört med vanlig MB.

new in



gjorde lite shopping idag. Strand hatt och sommar linne.

Wake up in the mornin'.....

Jag har inget hår kvar. Jag var nära på att grina sönder när jag satt med håret i knät och såg mig själv i spegeln. August fick stå och hålla mig i handen. Han tycker det blev skit snyggt. Jag är fortfarande skeptisk. Jag kan inte sätta upp det i en toffs nästan, fast det är överdrift. Det är bara hår. Det växer ut. Sneak peak.

När det slutar vara så jäkla elektiskt och jag kan färga det tror jag att jag blir jätte nöjd. Eller det är klart jag är nöjd. Hade legat och gråtit nu annars.

hej här kommer








Guuud vad jag längtar tillbaka. Vad har vi att göra här? Inget. Inget inget inget. Vill inte vara hemma. Idag vaknade jag av att jag mådde sämre, men jag får skylla mig själv. Har ätit ett paket sorbet på hela dagen och snart ska jag träffa August. Tänkte egentligen gå och klippa av mig mitt äckligt slitna hår. Det får bli imorgon.

home

Tjenare. Efter 36 timmars rent av lidande i bussen kom vi hem. Med blandade känslor, slemhosta och sömnbrist till max. Jag har haft en underbar resa som har gått för fort. Tillbaka till verkligheten? Nej tack. Jag vaknade upp med August bredvid mig och så fick jag en välkommspresent (a k a försenad födelsedags present). Blev skit glad. Ikväll ska vi gå ut och äta japanskt och bio eller något. Åh.
Sammanfattning av resan samt videos och bilder kommer. Hahah.


Det är en berlock till mitt armband som jag fick av honom när jag fyllde 16. Det är en glassstrut. Från Tomas Sabo.


trött på att sitta inne

dagens nummer prio 1. köpa födelsedags present till min bästa vän cornelia som blir 18 på tisdag. har en idé men det är något jag inte vågar köpa ensam he he. kanske hämta min kamerasladd hos cornelia, kanske hämta min dator hos claudia.

four for

1. lockat håret
2. kameran funkade när man laddade den, dock dör batteriet efter 1 min. ska lokalisera kamerasladd hos cornelia snart
3. dom ringde från tjockishjärta film och sade att dom ville ha mig efter en provfilmning
4. ska koka pasta!

CLAUDIA



we're home efter 1 veckas österrike



hej boys and girls!!!

nu är vi hemma, klockan är 9 på morgonen och julia är upp!!!! men det är nog för att man har gått upp 8 varje morgon i en vecka. nu är jag brun, jävligt trött och jävligt hungrig. hoppas att den här dagen går fort för jag vill bara att älsklingen ska komma hem och jag tror att jag åker med hans föräldrar och hämtar honom i täby.

en update om vad som egentligen hände i österrike kommer, promise. men sista kvällen kastade jag min kamera på golvet, inte som ett partytrick utan av misstag och nu är den sönder. men jag ska rädda 700 bilder genom minneskortet. behöver vara bli kompis med någon som har en minneskort läsare.

(otroligt sexig bild frpn december jag hitta på datorn)

RSS 2.0