det kommer aldrig vara från och med du


bloggarna jag läser

http://florasblogg.se/
http://loweo.blogg.se/
http://www.djungeltrumman.se/emmylinnea
http://www.djungeltrumman.se/detvarmindag
http://oliviaaeriksson.bubbleroom.se/
http://www.tappas.se/bloggen/
http://kenzas.se/
känns som att jag har glömt någon viktig hehe

tired


Enligt Julia som har ringt och väckt mig två gånger är det svinkallt ute vilket gjorde mig bara mer otaggad. Jävla skit månader som kommer nu. Ska upp och hitta den perfekta höstjackan idag, tänker fan spara på gåsen tills det blir riktigt kallt. Up I go!

vad vi redan vet

när det är slut hoppas jag att det inte finns någonting kvar

guld vs silver



Ringar från London. Fjädern och Love från Topshop. Fågeln från Urban Outfitters. Latin ringar från Marc By Marc Jacobs.

future



intressanta städer att flytta till i framtiden
  • miami
  • london
  • oslo
  • costa rica
jobb
  • moviestar
  • inte inom café branshen
  • expedit på abercrombire med claudia i flipflops(London, NY)
  • låtskrivare
  • promoter
  • webbdesigner
  • foto art
börjar bli smått stressad över vad som händer efter gymnasiet. det enda jag vet är att jag vill flytta hemifrån så fort som möjligt, inte jobba med ett service yrke och ha jävligt kul. vissa säger att livet börjar efter gymnasiet, vissa säger att den bästa tiden var gymnaiset. jag har varit på så många platser i europa och aisen men ändå inte funnit någonstans som känns hemma. alla vänner kommer fly till olika städer i världen. claudia drar till florens, cornelia kommer säkert flyga runt hela världen och turnerna vid det laget och jag. vad fan ska jag göra?

autumn


Lämnade Sverige för höst i London, kommer hem till vinter i Stockholm.
Längtar så mycket utomlands igen, har haft en helt underbar resa.

hope and dream


london


.

Hejdå. Nu åker vi till London.

stella och anna


julia is a asos lover

beställde precis den här ringen, en gosig mössa och två strumpbyxor från asos.com som jag ska ha i vinter. kommer den 25:e(när jag och claudia kommer hem från london).

bad day


julietta

Julia, imorgon kommer jag och spelar på dina underbara klistermärken och sjunger för dig. hihii. En vecka kvar nu.

the future

Man tänker bara på framtiden nu. Alla studentskivor som ska och inte ska på, resor för att slippa skitvädret i Sverige, fylla arton, vilka man vill åka flak med, vilka konserter man vill gå på, vilka klubbar man ska hänga på (sunkrundan fosho), vilka man vill ha på sin studentmottagning, vad man ska ha för klänning när man springer ut, vad du gör efter gymnasiet. Allt.

Allt jag vet att det är nio dagar kvar till jag åker till London,
två månader tills jag blir myndig,
sex och en halv månad till den 8 Juni när jag springer ut
och tolv månader till jag flyttar till Italien och pluggar.

Sen får man se vart livet tar en, helt enkelt.


the terminal


spårar med en dagens


Jag idag denna vanliga måndag. Sjal från AA, kofta från Vila, Jeans från Levis och Tshirt från Monki.
Idag är det nio dagar kvar tills vi åker och jag har fruktansvärt mycket plugg som ska bli gjort innan dess.

weekend break


Igår började kvällen på Snaps med Emma och slutade runt fem hos Yonna. Imorse har jag aldrig varit så hungrig som jag var när jag och Vendela räknade ner minuter tills thaien öppnade. Nu har jag legat och sovit hela dagen och kollat på dåliga filmer och googlat om London. 10 dagar kvar. Resten av kvällen spenderas på KK pluggandes och titta på Julia som springer runt.

bubbles vice


ima londoner

dear sir
nu är jag hemma i babys nya lägenhet. kom hem inatt efter 4 och gick upp 9 för att hjälpa dom att flytta till kungsholmen. 11 dagar kvar till london. vi kommer resa endast med handbagade så  funderar på att bara ta med min jacka, två par trosor och ett par gamla converse som man kan lämna kvar. vi kommer dö på flygplatsen när vi ska hem och har med oss alldeles för mycket kläder som ska ner i vårt lilla handbagage.
douglas har en tillställning imorgon på restaurangen på fåfängan berget så dit ska jag imorgon och sen jobba. nästa helg är det babys land och helgen efter london.

my room


my window. från vänster: ljus i glasburk, mac fjärrkontroll, ljuslampa, huvudorgasm, bild på käraste, comupter, presentkort på makeupstore som jag fick av mina älsklingar cornelia och alex, guccis flora parfym och ett inramat fint brev från jack.
ps. det som hände i förrgår var att jag satt i skolan och suktade efter ett par stövlar som inte finns(slutsålda) i sthlm så därför tog jag x2000 till uppsala och lokalbussen till ett centrum utanför uppsala och köpte mina stövlar, själv. förutom stövlarna spenderade jag 65 kronor på hembiljetten, annars var det smsbiljett som gällde på lokaltrafiken och gratisåkning på x2000. (köpte en födelsedagspresent till douglas också, naturgodis för min väg hem och té)

julie new shoes

new shoes. och det finns en story bakom som jag drar imorgon. nu åker jag till baby efter att ha jobbat på kaffekoppen hela kvällen.

today


Nu ska jag iväg och ha klassfoto med klassen. Kul. Och eftersom det är höst nu så ska jag köpa mig en varm choklad innan. För min väder app på mobilen visar fem grader. Fast nu står det elva. Kanske inte är något att lita på..

julia flora

jag älskar claudia och cornelia, mina finaste och bästaste vänner. godnatt

flyga


today is a bad day. tomorrow will be better.


the c to the f


morgon


helt sjuktbra låt

världens bästa serie.




Idag har jag legat och kollat på världens bästa serie, som jag har sett kanske 4 gånger redan men jag älskar deeen.
Söndag idag. Låg i sängen tills jag förstod hur sorlig jag var så jag steg upp, var i stan en stund och åkte sedan och tränade med Emma. Värd söndag tillsist. Ska gå och hälsa på Julia på KK om en stund.

Utkast: Sept. 5, 2010

fan jag kan behöva en back-up plan, jävla tur att jag har en back-up plan MEN jag är helt inställd på att åka till thailand den 29 okt. jag antar att jag haft det alldeles för bra, dvs mina föräldrar släppte iväg mig på en tre veckors resa själv i europa när jag var 16 och nu får jag åka till bangkok och undersöka hur gatubarnen lever men det säger inte att min vän julia får det, vi. får. se.

two weeks, tre days




soft musica



lykke li for levi's


just a subway ride away


Jag och Julia åker till London om 21 dagar. Det kommer bli magiskt. Jag längtar så mycket att jag mår illa. Nu har vi dessutom hittat hotell i asmysiga Earls Court som ligger två stationer ifrån Piccadilly Circus med tunnelbanan. Kom med London tips allihoppa!

autumn booth



Idag blev det höst. Så jag köpte en mössa. Tyckte det var dags. Idag börjar den nya hälsosamma månaden så jag och Emma köpte gymkort och ska gå och göra Yoga snart. Väldigt soft.

RSS 2.0