drifting six o five


Draft: Sept. 30, 2009

jag klarade det inte imorse. vaknade vid 12 när min mamma kom in och var arg i mitt rum för att jag nite hade gått till skolan. tog på mig mjukiskläder och skulle gå. "ska du inte borsta håret också?" säger hon. "nej". sen gick jag till skolan. trodde hon ja. jag gick till pappa som bor 50 meter från mamma och åt frukost i lugn och ro, duschade och borstade håret. kom till de sista två lektionerna.

ibland orkar man verkligen inte. pratade med julia i min klass om prestationsångest och sånt. jag tycker att man inte ska klandra sig själv om man kommer lite efter i skolan för att man inte mår tillräckligt bra för att gå dit. det är fantastiskt att man får en gratis utbildning och jag tycker om skolan, det är kul att vara där, lära sig och träffa fina vänner. jag gör alltid mitt bästa i skolan, och hamnar nästan inte så mycket efter när jag går efter eget schema eftersom de andra i min klass är så pass slappa. eller skolan helt enkelt. jag har hållt på såhär sen 8:an men har verkligen alltid gjort mitt bästa och gick ändå ut med 315 i högstadiet.


Insperation dosen't have a schedule

Thecobrasnake.com

Strange

Måste bara, hahah. Kolla "visste du" rutan.


Har ingen rubrik idag

Jag har haft en helvetes natt och är så sjuk nu att jag blir helt rastlös. Jag klädde på mig tjockaste kläderna någonsin och tog mig ut och gick en promenad vid stallmästargården. Riktigt skönt. Annars har jag legat och kollat på "sommaren med lykke li" på svt play. Ska lyssna på min mys spellista i itunes där bla Nina Simone, El pero del mar, Jeff Buckley och Manu Chao finns.

 


Stockholm




på sveriges ledande modehus hemsida kan man lägga ihop kläder på en modell själv. det kommer alla framtidens mode hemsidor ha?

baby youv'e made your way back down

nu ska jag byta film. idol är sämst i världen, det är ju bara reklam hela tiden. så det blir eva och adam fyra födelsedagar och ett fiasko. tyckte alltid att hon som tog evas pojk var ascool när jag var liten och älskling har sagt tre gånger att han var lite småkär i henne. ganska kul att hon var med i en ascool popgrupp när hon var tolv som laila bagge satte ihop. play.






Oldie

Gammal bild på mig, yey


baby you and me

sitter och kollar på min absoluta favoritfilm, tillsammans med fjorton suger då men det är ju ungefär samma skådespelare, nästan. i och med att det är samma produceneter och ressigör. du och jag heter den.




Cardigan

Jag gick upp, gick det skolan men efter tredje lektionen kunde jag inte sluta lura mig och gick hem. Har sovit länge nu, kan knappt andas och mår verkligen år skogen. På vägen hem så gick jag förbi stan och hittade den här koftan som jag tröstade mig med. Och det passade bra med tanke på att det var fem grader ute imorse.
Denna fast i vit köpte jag i storlek 40. Nu ska jag fortsätta titta på alla harry potter samt twilight.

yeah you found something




har nu upptäckt cool kamera på älsklings dator. har skrivit 1/4 sida på uppsatsen om "is downloading music an economic or moral question?"

there should be you

nu är jag hemma hos älsklingen men han är och tränar så jag ligger och ska plugga men har tyvärr inte börjat än. hittade lite bilder från hans land på hans dator som jag tog i sommras.

älskling försöker spela golf i sommras, vilket gick sådär

på älsklings land

julia i hamnen

puss

here you've got something'


fan vad hon är cool. stor stilikon och allmänt cool brud. www.amandaberg.com

Picture


Oh dear

Jag mår mycket bättre nu, väldigt skönt. Jag har varit ute med mamma idag och hittade en kavaj på det ny öppnade HM på Drottninggatan, det är ett väldigt förvirrande ställe det. Köpte också vanligt svart nagellack och ett par mysigt sockor från Indiska. Mamma hittade en as ball paljett väst som hon började planera idag att hon ska ha på lördag. Haha. Nu ska det drickas te och pluggas och sedan Svenska Hollywood fruarna!

myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys


Sickness

På grund av brist att göra nu så har jag kollat igenom alla inlägg och lagt dem i rätt kategori! HA!
Så: bring some music



Autumn

Jag har seriöst gått runt och väntat nu på att det ska bli höst, men nu när jag har blivit så jäkla förkyld och knappt kan prata TAR JAG TILLBAKA DET. Nu vill jag bara att det ska vara vår och man planerar sommaren in i sista detalj. Jag har gått runt och planerat min och Julias resa i europa idag, haha. Så jag vill inte ha stora halsdukar, massviss med te pch mentol cigg. Iallafall för idag, jag fyller ju ändå år snart. När jag sa det så lät det ganska lockande. ÄH. Snuvan talar, ska läsa franska nu istället.

Bilder jag tog förra året på djurgården. Fina faktiskt.

 


Hangover day in Stockholm

Friday, saturday, some day? Sunday. Ja, lönehelg. = BULLSHIT. Hela Stockholm är ute och är sjukt äckliga och lägger förnedrande kommentarer. Jag känner mig inte säker som en sexton årig tjej när alla jäkla fulla 25-30 åringar springer runt och tror att dom kan få vem som helst genom att lägga all av sin lön som dem tjänar genom sitt jobb på MacDonalds. Vilket de ångrar så grovt mycket på denna söndag. Någon som är lite ironiskt är att gå igenom stan idag, att ALLA är bakis eller bara allmänt sega. Haha! Jag sitter just nu och dricker te och äter rostade mackor med lemon curd. yummy. Hade roligt igår, stå och hälla upp läsk och dansa. Ikväll ska jag och August hem till pappa och äta middag och kolla på "män som hatar kvinnor". PUSS.

Ja, jag ska inte säga att jag har varit den fräschaste heller. Jag och Vendela för något år sedan.


a photo of u


a new day`?

känner verkligen gör att hitta på något idag:

antingen gå på bio, men lite tråkigt för jag känner för att vara social idag och inte sitta i ett mörkt rum hela dagen
eller sitta på bryggan i karlberg med ipodhögtalare, lite vindruvor med några fina vänner och snacka lite skit. eller skriva musik

kom hem från älsklingen för en kvart sedan, han skulle spela hockeymatch. har ont i fötterna som fan efter fyra timmars dansande på festen och sen drog vi hem till lycke men då bytte jag lyckligtvis till converse.












juicy


Claudia heart


MTWTFSATURDAYS

Hej hallå! Jag hade skit kul med bästavän Julia igår. Eftersom ändrade planer igår så ska jag snart hoppa in i duschen och göra det vi skulle gjort igår med EF tröjor. Det ska fotas massa ikväll som ska läggas upp, är ganska tom i huvudet nu så. Hade skumma drömmar inatt, helt sjuka faktiskt. Jag visste inte om jag ville gråta eller skratta när jag vaknade. Men jag älskar min August like theres no tomorrow! Mobil bloggar senare. CIAO


better plans




det blev ändrade planer, mycket bättre om vi får säga det själva. //claudia och julia

baby go go go

nu ska jag snart sticka iväg och möta claudia, vi ska jobba på en fest och jag är skitstressad nu för vi kommer komma försent.

You have to fill in


onsdagens inköp. bästa knee hights som jag hade idag fast gråa. just det, nu ska jag koll om lönen har kommit. det är 24:e idag.

flora photo


här är snyggaste tjejen i min klass. hon är fan fotogentisk och lika naturligt söt som claudia..

a new day


   jag och claudia har haft världens bästa dag. sen fortsatte den lika bra, jag åkte hem till min gudmor, käkade middag och vi skrev under alla jävla papper man behöver för att få övningsköra. sen åkte vi till nacka forum och gjorde syntest. jag ville inte vara allt för dålig så därför fuskade jag lite genom att memorera bokstäverna och sen kom det fram att jag hade riktigt ovanligt bra syn. jaja, då vet jag att jag hade blivit över godkänd även om jag inte fuskat. mitt rum ser ut såhär nu, så jag ska vika in alla kläder i garderoben. världens bästa dag men mitt rum är kaos. jag har jobbat med kortfilmen, fotat claudia i humlan, under en bro och på en hamn, shoppat stövlar, hatt, kneesocks och mössa,gjort syntest och skickat iväg körkortsansökan:
   


Today was a good day

Idag var jag så ledsen i skolan idag. Jag fick en låne kamera av min grafo lärare till ett arbete, jag ska göra en vikfolder. Så när jag gick från skolan bestämde jag mig för Montelius vägen. Så jag tog lite bilder, och sen ringde Julia. Sen blev det en så himla bra dag. Vi hade kul. Kreativa. Fast, Julia, vad var det med den där gubben i rulltrappan i tcentralen igentligen? hahah.

Fotograf: Julia Modell: Jag själv


the one with the stängsel


spelade in kortfilmen imorse i frihamnen. jag klättrade över ett högt stängsel, 50 tals kläder och joel på andra sidan som är min kärlek i filmen. allting är en tillbaka blick från en äldre kvinnas perspektiv.

tor inga bilder annat än med analoga systemkameran och det tar ju ett tag att framkalla, har runt 15 bilder kvar på filmen men idag ska jag hämta ut min digitala kamera som varit på service.

på fredag ska jag och fina claudia jobba på fest. har mailat nu och kollat att allt är okej. fredag studiedag. underbart.

så vad jag ska göra idag: 1. hämta ut kamera 2. fixa med körkorts papper, kanske åka hem till min gudmor för att fixa det.

det var verkligen sommar






I went to a wedding in France

Min vackra kusin och mitt mongo kusin barn i bakrunden


Olivia och mitt underbara kusinbarn

ladies

Olivias päron

Severine. Så fin

The happy couple

VÄRLDENS SKÖNASTE FARBROR SOM SKÅLAR. hahah

Olivia och Alexandre

Partey

Lite för mycket av det goda

Gents'


.

http://vimeo.com/3214639

bonjour

Hej på er. Idag blev det höst, vilket menas med att jeans jackan imorse var ett stort misstag. Idag har jag varit väldigt duktig, jag har varit i skolan hela dagen, jag skrev en felfri engelska uppsats och jag började läsa franska idag. Cybergymnasiet, 18.00 till 19.30. Varje tisdag. STOLT. För att inte tala om pappa hur stolt han är. Känns bra. Också fyndat en äkta Dior. Yes, I have. Mycket roligt fram till helgen. Ska fixa mig något kamera aktigt och faktiskt fota lite. Ska titta förbi Alvin och se om han inte har dött av för mycket WiskeY. Skulle inte förvåna någon. Ni får en insperations bild. HEJ PÅ ER


baby summer is somewhere else

vaknade försent, 8.40 och jag skulle börja 9.00. men vart hade jag min första lektion idag. jo på nobelmuséet. så jag kollade ut genom fönstret tio min senare och såg min klass på mitt torg. kom inte försent men stressade sönder. sen fikade jag de fina tjejerna i min klass: nämligen antonia, kelly, hannah och beata. på chokladkoppen. varm vit choklad. sen åkte vi alla till skolan och skulle baka tårtor med sam/musik, bild och teater. 1:or, 2:or och 3:or. de som gjorde finast tårta fick diplom och blommor. min grupp gjorde en mikrofon med hjälp av papper, lakritssnören, lakritsgodis, jordgubbssylt, banan, tårtbotten. glädden skulle vi göra svart med karamell färg men då dog grädden. vet fortfarande inte vem som vann eftersom jag drog hem tidigare.

det är så ruggigt väder idag. idag ska man ligga hemma med sin fina pojkvän och dricka varm choklad under täcket. vilket jag ska göra senare!




baby you lost your tab


det här är vad jag saknar just nu

baby I can't belive it

OKEJ JAG KAN INTE FATTA ATT TYP 4 AV MINA FAVORIT ARTISTER SKA VARA MED I FORSÄTTNINGEN AV VÄRLDENS BÄSTA BOK OCH FILM FORTSÄTTNING NEW MOON!!!!!!!!!!!! BARA 59 DAGAR KVAR TILL PREMIÄREN!!!!! SKULLE GÖRA VAD SOM FÖR ATT GÅ PÅ FÖRHANDSVISNING. SKA KÄMPA IHJÄL MIG. En vecka efter 17 års dagen också!
THE OFFICIAL NEW MOON SOUNDTRACK:

DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX
BAND OF SKULLS — FRIENDS
THOM YORKE — HEARING DAMAGE
LYKKE LI — POSSIBILITY
THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG
ANYA MARINA — SATELLITE HEART
MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON REMIX)
BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG
HURRICANE BELLS — MONSTERS
SEA WOLF — THE VIOLET HOUR
OK GO — SHOOTING THE MOON
GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE
EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND
ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW)

HELT JÄVLA PERFEKT BLANDNING ARTISTER. ska lägga mig i ide tills filmen kommer eller när man kan höra lykkes nya låt. OMG

I got a friend

colgate


work baby

aaaah. plugga måste jag göra. funderar på andra saker som skulle kunna vara viktigare.

claudia: den 2 eller 20 augusti... fan julia inte augusti utan oktober ska vi gå på någon grej, förklarar när vi pratar i tele. berättade för pappa idag om det här med min och claudias blogg portal. hans kommentar var "jaha så det är ungefär som att ni kommunicerar med varandra där?". jo det kanske det är. jag tycker iaf att den här bloggen ska hjälpa oss att följa upp våra drömmar. tex att claudia ska bli modell och jag ska jobba med asiatiska bufflar.

fick ett intressant mail när jag satt på tåget till göteborg. en kille från dramatiska institutet som undrade om jag kunde vara med i en kortfilm med ca tre scener(alltså väldigt kort) där en äldre kvinna blickar tillbaka på sitt liv(jag). jag ska spela mot hennes ungdomskärlek, och där gav jag ett förslag om en pojke från min förra klass som har plenty of erfarenhet och är en av de bästa, nämligen joel. ringde joel och joel var på så på onsdag ska vi jobba med varandra. och imorgon: börjar 9:00 i GAMLA STAN. alltså ca 10 sek för mig att ta mig dit. sedan onsdag: spela med joel i frihamnen och torsdag: vanlig dag. och fredag: STUDIEDAG. och idag har jag varit ledig eftersom jag kom hem från göteborg.

just det. jag var ju i göteborg för att min pappa skulle vara med i ett pinsamt program. jag fick äran att leda honom in eftersom han är bild(nej nej nej tänker jag eftersom jag inte vill vistas i ett så pinsamt program) men jag gjorde det iallafall och sen skriver syrran på facebookstatusen att jag borde vända på mig lite så att inte allt hår är ivägen. jag lyckades alltså att vara sådär halvt anonym.

Baby use your iphone

Jag mobil bloggar, haha! Sitter i bibblan med alla kära vänner, är faktiskt skönt att vara här. Ska se om det funka nu. Puss

baby its no stress sunday

Lung skön höstig helg. Skräck filmer hos älskling på fredagen och hemma med familj på lördagen och sen promenad. Riktig söndag idag, promenad med August och sen bio "The september issue" med mamma. Ska försöka med mobil-bloggningen senare också. Julia satte sig på tåget mot Göteborg för två minuter sen, men kommer hem imorgon tur det.


baby your'e a consolation prize


den här låten är sommar, hörde den först i visby för två år sedan augusti sen fick jag den spelad för mig augusti två år senare och spelade sönder den sista sommarveckorna.

baby you are going

going to göteborg tomorrow. anledning: pappa ska vara med i ett tv-program vilket jag inte alls stödjer för att jag hatar det programmet och därför inte ens tänker skriva ut namnet. men att åka till göteborg passar och då kan jag göra mina fem olika läxor på tåget, käka lunch på hard rock aveny, käka hotellfrukost, ta det lugnt, missa en dag i skolan, shoppa, och allmänt vara i göteborg.

ikväll har älsklingens bror födelsedags fest. men tåget till göteborg går 12.00 från centralen så jag borde komma hem i rimlig tid.


New York I love you, but you bringing me down

Jag tänker ändå alltid vara glad.



HAMBURG

(storebror och jag på flyget tillhamburg
(klockan 6 på morgonen påväg till inspelningsplatsen)
(storbror framför en hamburg-vägg)

(shooting. linn och peter på skolgården)
(film team restaurang)
(linn och tom under sista natten på en 40 graders klubb)
(linn)

love ones story

Detta är Julia Flora Fogelberg. Grundare av bloggen. (Ja, jag vet att hon är sjukt vaker men det är inte det vi riktar oss till nu)

Inte bara bästa vän till mig, utan hon är den personen som också: ALLTID ställer upp, som man alltid är lika glad och se, som ger de kärleksfullaste kramarna, som min pappa litar mest på av alla mina kompisar (och den ända han kommer ihåg namnet på), som åker ut med till Lidingö med än bara en termos med te och det blir redan en dag att minnas, som man cyklar på en gul cykel runt stockholm med, som ger dom bästa och ärligaste råden, som man kan lyssna på de bästa nostalgi låtarna med, som man alltid hittar på en massa roliga ting med, som man har värsta kontoret med, som är så kärleksfull, som står ut med mig när jag måste spendera 5000000 spänn på att vinna en jätte pingu på lotto med, som man har så kul med, som förstår med bara ett höjt ögonbryn, som råkar betyda så mycket för mig. Ja, det finns mycket. Det finnas mycket låtar som skulle kunna säga allt det här. Jag väljer en låt. Some things don't change. JC

 


baby you had a fav

http://www.mundwerk-catering.de/

gå in på wall of cream och se my favourite. fan vad söt han är som klippt ut oss och satt som första bild. kocken åt hela filmteamet.

you said it was sum


det var sommar. gotland 09

baby you could do something different


vad behöver man säga? spelade upp skinny love för pappa och han sa direkt: jag vill ha den där låten på ett usb, helst nu så att jag kan lägga över till min dator.

väldigt fin dag idag. vaknade av att stella ringde, vi skulle nämligen mötas imorse för att åka ut till djurgården tillsammans där vi hade utflycktsdag. både jag och stella kom hem vid 1 tiden i går natt eftersom vi gick på östras inspark, fabian smsade och frågade om vi inte ville komma in gratis. så jag och stella drog dit vid 23 tiden igår, dansade och träffade björn, robbin, hugo och adrian där. iallfall så var jag jävligt trött på utflyckten idag men det var trevligt. sen åkte jag hem och älsklingen kom till mig. matthi smsade och undrade om vi ville komma till bryggan i karlberg och röka vattenpipa och snacka skit med honom, fabian och isse. där var det sommar först sen blev det kallt.

onsdag: personalmöte för caféet
torsdag:
fredag: bio
lördag: älsklings brorsas födelsedags fest
söndag: göteborg!
måndag: ledigt
tisdag: tema dag(äta tårta)
onsdag: vanlig
torsdag: orientering
fredag: studiedag
lördag: jobba på ef fest

you have a role model

 


baby its a big change



på onsdag på onsdag på onsdag får jag veta veta veta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby you saw birds

det var en av de mest känslosamma låtarna jag hört någonsin. fan vad vacker den är. tack claudia<3


lördag morgon klockan 6. bakfull som ett helvete. solen börjar gå upp. var är jag? kollar upp och ser att himlen är fylld med fåglar som flyger i mönster. vacker. kamera.

Baby sing along



JAG LYCKADES

SOMEDAY YOU WILL BE

Nu har jag glömt bort hur man la upp youtube klipp igen. Fanra. Idag har jag kollat på repris på Idol hela dagen hos August och sedan pallat äpplen från någon trädgård. Tänkte lägga upp en av världens bästa låtar men det får bli efter pluggande av html koder. Söndag, det finns inget mer att säga. Lägger upp en bild på världens snyggaste. kram



i wouldn't if i could seriously

egentligen vill jag ut. funderade på att dra till där claudia är, hos martin med vendela och alvin. men skulle jag göra det vore jag faktiskt dum i huvudet, lärde mig nog bra i veckan att man mår sämst om man festar två kvällar och jobbar en dag på en helg så mår man sämst hela veckan, jag är fortfarande trött sen förra helgen liksom.


har lyssnat på den här låten varje dag i tre veckor nu

baby you are angry

jag är ARG! riktigt jävla arg, vet bara inte hur jag ska lägga upp det.

igår:




CLAUDIADAMO

Jag har kollat på Disney film och sjunit med till alla keffa låtar. Det måste vara något med barn och musikal låtar. Hade dötrist igår, önskar jag hade följt med kära Julia istället. Ska ringa henne nu i denna sekund om du inte ringer först. Har inget vettigt att säga, vilket finns mycket sånt i kategorin "random adamo".

Because I belive in romance, kissin' while we slow dance


baby you make me wanna la la

har varit helt sjukt stessad idag även fast tog en påhittad sovmorgon till 11.20 och låg och sov/myste med älsklingen hela morgonen. hade en lektion idag. musik. men under större delen av den hängde jag i elevrådsstyrelserummet för att fixa tshirt till bandy-fotot.

ska möta stella och lycke vid brommaplan om 1 timme, åka till johans land, sova där och sen går bussen 09:21 imorgon så jag hinner till jobbet. jag har hunnit prata med några av mina bästa tjejer ikväll: claudia, my, nikita men ingen ville följa med ikäll. på söndag blir det golf på lidingö gk, och sen ska jag och julia springa runt djurgården.
 

baby never say

foton idag:

1. östra reals golfsällskap
2. friday shirt factory
3. innebandy brudar

skulle varit med i douglas nystartade paintball-lag också som har fått ett stependium från staten på 5.000 kr men då bytte jag om till innebandylagets foto och dom verkade lite för oseriösa.

ikväll: kräftskiva på johans landställe, jag kanske tar med stella och lycke. men jag börjar jobba på caféet 11.00 på lördag så vi får se hur bra förbindelserna är från johans land.


bring me luck lykke


DOWN FROM HELL

Nu finns det en tjej som kan gå rakt i helvete. hej på henne!

baby you call shotgun


new start, probably

Kusin, kusins nyblivne man, femtio snygga tjejer, lilla jag.

Längtar tillbaka, längtar efter mina söta kusinbarn, längtar efter att lyssna på Lily Allen och smygröka, längtar tills jag kan prata flytande franska, längtar tills nästa resa. Det kommer bli awesome!

Verklighet, ska nu till YBC och hoppas på plats och att säga hejdå till riddarfjärden. Have a good one


bisous


stories we've heard




claudia




RSS 2.0